Chat homoseksuaaliseen seksi meis kiinostaa

Niilläkin vain on tapana valita keneltä sitä kyytiä tahtovat ja sehän tässä ongelma näkyy olevan. Eli toisin sanoen ATM jää odottelemaan sitä romanttista rakkautta raittiiseen, savuttomaan ja normaalipainoiseen naiseen huom. Ehkä kannattaisi kääntyä uskovaiseksi, tuttavapiirini hihhulit poikkeuksetta kaikki seurustelevat normaalipainoisia, savuttomia, raittiita, hyvää keskiluokkaa, hyvä työmoraali , mitä erinomaisinta keskitasoa.

Tosin en tiedä minkälaista on olla suhteessa, jossa Jeesus tai Allah on kolmantena henkilönä arjessa. Uskonto voi olla melkoinen Matin taittaja. Todennäköisesti minulta jää jotain hyvin oleellista huomaamatta tässä ehdotuksessa. Hassua katsoa, miten alkuperäinen aihe aina unohtuu muutaman postauksen jälkeen ja koko juttu rönsyää jonnekin ihan hevoseen, ja silloinkin seassa on sellaisia virhepäätelmiä, että pakko kai mun on taas tultava hivenen tuomaan erinäistä perspektiiviä soppaan mausteeksi.

Tasa-arvo ei tarkoita sitä, että jalattomana syntyneellä pitäisi olla jalat tai että tyhmän ihmisen pitäisi voida olla älykäs - vaan sitä, että ihmisarvo on kaikilla sama, yksikään laki tai virallinen käytäntö ei syrji ketään minkään syntyperäisen ominaisuuden jota ei voi muuttaa perusteella, ja että kaikilla on ominaisuuksiinsa suhteutettuna samat mahdollisuudet ja oikeudet.

Mutta se, että jalaton ei saisi esimerkiksi osoittaa tunteitaan tai heikkouttaan, tai että hän ei saa tehdä asioita joita jotkut toiset saavat - asioita, joihin hän pystyy - on epätasa-arvoa. Jos hän joutuu jalattomuutensa vuoksi kokemaan lainsäädännöllistä tai sosiaalista sortoa ja syrjimistä, jota jalalliset eivät joudu kärsimään, niin silloin kyseessä on epätasa-arvo.

Pelkkä jalattomana syntyminen ei siis oikeuta epätasa-arvoon, eikä ole sinällään mikään tasa-arvoon liittyvä epäoikeudenmukaisuus. Se on lähinnä tiettyjen ominaisuuksien puutos, joka ei saa oikeuttaa syrjintää. En oikein aina ymmärrä, kuinka ihmiset tasa-arvosta puhuttaessa vetävät aina nämä jalattomat ja älyttömät esiin, ja generisoivat räikeästi miehiä sukupuolensa perusteella syrjivän nykylainsäädännön ja käytännön sosiaalisesta puolesta puhumattakaan tyyliin "no, täydellistä tasa-arvoa ei voi saada, niin että turha tehdä mitään feminismin kitkemiseksi valtaapitävistä elimistä ja miesten oikeuksien parantamisesta vähintään naisten oikeuksien tasolle"..

Tällaista katsantokantaa en ymmärrä. Tasa-arvon epäkohta ei ole se, että jalaton ei voi juosta tai että tyhmä ei voi optimoida mutkikasta ohjelmakoodia, vaan se, että miehen täytyy mennä armeijaan, mutta naisen ei - miehen täytyy riskeerata itsetuntonsa sen ollessa vasta kehittymässä, koska hänen oletetaan aina tekevän sosiaalis-romanttis-seksuaaliset aloitteet, ja naiset pääsevät tässäkin kuin koira veräjästä.

Nämä eivät ole mitään sukupuolen mukana automaattisesti seuraavia asioita muiden varmasti satojen vastaavien epäkohtien muassa , vaan yhteiskunnallisesti ja lainsäädännöllisesti muutettavissa olevia, miehiä syrjiviä käytäntöjä ja lakeja, joita ei ole hakattu kiveen, vaan jotka voidaan muuttaa. Nämä miehiä rajusti sortavat, alistavat ja mustamaalaavat käytännöt ja lait ovat niin syvälle painuneita, etteivät ihmiset usein huomaakaan, miten arkipäivässä tulee huomaamattaan paneteltua miehiä tai odotettua miesten automaattisesti tekevän tekoja, joita naisilta ei odoteta.

On niin helppo olettaa, että miehet uhrautuvat kaikkeen raskaaseen ja likaiseen, niin että naisen ei tarvitse vaivautua. Kaikki tämä miesten sortaminen on niin syvällä ihmisten alitajunnassa, että ilman erillistä itsetutkimista ja tietoisuutta miesten sorrosta, sitä voi olla jopa vaikea havaita, kuinka itsekin toteuttaa tätä miesten alisteisena pitämistä arkipäivän puheessaan, vitseissä miesten typeryydestä, katsomalla näitä tv-sarjoja, joissa mies on täysi toope ja näyttämällä niitä lapsille, jne..

Mutta silti, rajansa kaikella - lopettakaa puhe jalattomista ja älyttömistä, ja kertokaa, onko oikein, että puolet väestöstä pakotetaan asioihin ja toista puolta pidetään kuin kukkaa kämmenellä? Sitä että molemmat ovat ihastuneita toisiinsa?

Sitä ettei tyydy keneenkään muuhun kuin "oikeaan"? Samat naamat ovat valmiita puolustamaan mielipidettään nyrkillä myös selvin päin, mutta paljon harvemmin kuin puheliaisuutta edistävän humalatilan aikana.

Tässäkin keskustelussa naisia on syytetty joka välissä epärehellisyyden suosimisessa. Miten se tulee esille? Ottaako nainen kenties selvää treffien aikana miehen epärehellisyydestä vaikeaa kummallekin sukupuolelle , sit kiihottuu ja antaa? Sitten vielä todetaan, ettei tasa-arvo muka olisi mahdollista, koska naiset ja miehet ovat biologisesti erilaisia, että pitäisi odottaa, että jatkossa miehetkin saataisiin synnyttämään ja muuta vastaavaa.

Eihän tasa-arvossa mistään samankaltaisuuden vaatimuksesta ole kysymys, vaan siitä, että olemassaolevasta erilaisuudesta huolimatta, ihmisiä kohdellaan tasa-arvoisesti, että heillä olisi samat oikeudet ja velvollisuudet.

Miesten on syytä tiedostaa tämä tosiasia, jos haluavat säilyttää hyvät välit naisiin. Kyllä naiset haluaisivat kuulla sen rehellisen mielipiteen - he vain haluaisivat, että se kehu OLISI se rehellinen mielipide. Sillä, mikä rehellinen mielipide se nyt sitten on, jos vain pitää yrittää miellyttää toista? Ei mielipiteille voi asettaa tuollaisia vaatimuksia ja rajoituksia. Jos sanoo haluavansa toisen rehellisen mielipiteen, niin sen pitää sitten kelvata sellaisenaan, vaikka se ei olisi mieleinen.

Kun näin ei todellisuudessa ole, ei järkevällä miehellä ole muuta mahdollisuutta kuin kehua, olipa hänen henkilökohtainen, rehellinen mielipiteensä millainen hyvänsä. Tämähän on sama kuin Fordin T-mallin värivalikoima aikoinaan: Ja nyt mies saa kysyttäessä vapaasti kertoa rehellisen mielipiteensä naisen ulkonäöstä tai vaatteista, kunhan se mielipide vain on ylistävä.

Jos tämä on naisten mielestä mielipiteenvapautta, niin kummallista on. Mielipiteenvapaus on käsittääkseni se, että valtiossa saa laukoa mielipiteitä ilman, että joutuu niistä rikosvastuuseen poikkeuksena jotkut kohdat, esim.

Mielipiteenvapautta ei ole se, että saa laukoa naiselle mitä vaan ja silti on oikeutettu saamaan tältä seksiä. Mielipiteenvapaus nyt vain tarkoittaa, että mielipide voi olla ihan millainen vain ja että jokaisella on omiin mielipiteisiinsä oikeus, ilman mitään asetettuja ennakkoehtoja siitä, millainen mielipide olisi hyväksyttävä.

Ja kunnianluokkauksesta voidaan puhua vain, jos tämän mielipiteensa ilmaisee. Eihän toisten ajatuksia voida, ainakaan vielä toistaiseksi, valvoa. Se on sitten kysymys sananvapauden rajoista. Turha sitten kysyä rehellistä mielipidettä, jos ei sitä ole valmis kuulemaan. Mutta koska naiset eivät tule muuttumaan, on miesten syytä ymmärtää, ettei kysyttäessä oikeasti haluta kuulla heidän rehellistä mielipidettään, vaan kehuja.

Mutta ei tämä poista kenenkään oikeutta suuttua jonkun toisen mielipiteistä. Henkilöllä A on oikeus olla mieltä X ja ilmaista se ja henkilöllä B on oikeus loukkaantua ja suuttua henkilölle A tämän mielipiteestä ja osoittaa suuttumustaan laillisin keinoin. Mutta tosiasiahan on, ettei nainen noissa tilanteissa halua mitään rehellistä kokonaisarviota asustaan tai ulkonäöstään, vaan hän haluaa mieheltä kehuja.

Harva vain viitsi rehellisesti vaatia: Jos ne kehut vastaavat miehen rehellistä mielipidettä, niin aina parempi, mutta välttämätöntä se ei ole. Mikään ongelmahan tämä ei ole, kun sen vain oppii. Kyllä naiset kehuja kaipaavat, se on totta. Eikä sitä useinkaan kehtaa suoraan pyytää. Asiaan voi tietysti varautua kehumalla naista etukäteen.

Vai onko tässä sellainen tilanne, että jos kysytään rehellistä mielipidettä, pitää sanoa se negatiivinen mielipide, vaikka positiivinenkin olisi olemassa? Edellinen hyväksytään muuten paljon helpommin, jos ensin tulee positiivinen.

Negatiivisetkin mielipiteet voi kertoa monella tapaa. Sitä paitsi kyse voi olla asustakin. Suurinta osaa miehistä ei pahemmin joku rätti kiinnosta, mutta tosiasia on, ettei se sellainen "ihan kiva" kelpaa kuitenkaan vastaukseksi. Se on se pienimmän riesan tie. Jos nainen nimittäin itse pitää ko. Kaikenlainen epäröinti tai arvelu tulkitaan kuitenkin loukkaukseksi. Nämä eivät ole mitään sukupuolen mukana automaattisesti seuraavia asioita, vaan yhteiskunnallisesti ja lainsäädännöllisesti muutettavissa olevia, miehiä syrjiviä käytäntöjä ja lakeja, joita ei ole hakattu kiveen, vaan jotka voidaan muuttaa.

Käsittääkseni homma on kuitenkin niin, ettei kenenkään ole pakko riskeerata kehittyvää itsetuntoaan ja tehdä aloitteita yhtään kenellekkään.

Se että yksi ryhmä kuitenkin päättää niin tehdä, ei tarkoita sitä, että toisenkin ryhmän olisi pakko tehdä tehdä. Nähdäkseni miehet tekevät aloitteit a loppujen lopuksi kuitenkin vapaaehtoisesti. Voittehan toki kokeilla saada kaikki miehet lopettamaan aloitteiden teon, ja katsoa aktivoituvatko naiset sitten: Asevelvollisuudesta olen kyllä Vortacin kanssa samaa mieltä sikäli, että sen pitäisi olla yhtäläinen sukupuolesta riippumatta. Tosin mieluummin niin, että se poistettaisiin kokonaan ja korvattaisiin esim.

Miehiäkään ei mielestäni saisi pakottaa armeijaan. Kyllä se on ihan miehistä kiinni. On aina ollut ja tulee aina olemaan. Sitä että molemmat ovat ihastuneita toisiinsa, lisäksi sellaiset asiat kuten "tule sellaisena kuin olet" pitävät oikeasti kutinsa. Siinä on tiettyä ideologiaa, sellaista hömppää. Sinä saat olla ihan mitä mieltä tahdot ja mimmit saavat dilkata ihan kenelle tahtovat. Helppo homma, eikö vain? Mutta jos aikoo menestyä naisten parissa, on paras osata valehdella, sillä lopulta vain se auttaa.

Voin sen kertoa ihan kokemuksesta. Enkä ole edes ainut, jolla on samanlainen näkemys. Ja se myös toimii. Tämä ei siis ole mitään turhaa valitusta saatikka syyttelyä, vaan todellisuuden havainnointia ja toimivan, ja hyväksi havaitun, ratkaisumallin ja positiivisen esimerkin tarjoamista nuorille miehille. En tiedä, oletteko te miehet sitten raivokkaan rehellisiä toisillenne ihan aina, mutta itse olen huomannut laskettelevani luikuria kutakuinkin ihan kaikille, jopa itselleni.

Well, minähän olen vain petollinen nainen. Jos haluan kuulla rehellisen mielipiteen jostain, sen myös sanon, ja odotan myös sellaisen saavani. On naisille pakko valehdella. Alkajaisiksi on pakko valehdella olevansa kokenut, koska, kuten TiraMisu-vainaan tytöt sanoivat, kaksi on huonoa seksin muotoa, kokemattomat yhdessä ja kokenut opettamassa kokematonta.

Mutta kehuja pitää saaada. Ja niinpä niitä annetaan, vaikka kaikki tietävät, että rehellisyyttä tai omia mielipiteitä siinä ajatuksenvaihdossa ei ole lainkaan. Mutta eivät naiset halua kuulla tätä, tai mitään muutakaan rehellistä, miehen omista ajatuksista, silloin kun he kysyvät tämän rehellistä mielipidettä vaatteistaan. Ei siinä ole siitä kysymys. He haluavat vain miehen kehuvan heitä. Toisaalta pelkkä "ihan kiva" -linja ei myöskään kelpaa, koska miehen on esitettävä kiinnostunutta. Lisäksi naisen oma mielipide vaatteistaan ja ulkonäöstään voi muuttua hetkessä, joten parasta on tunnustella tikulla jäätä, ja myötäillä naisen oletettuja näkemyksiä.

Toisin sanoen, valehdella täytyy. Onko se ihan oikeasti useimpien mielipide? Itse kuitenkin tiedän niin monta miestä, joilla on jonkinlainen mielipide - ei tietenkään kaikesta, mutta keskimäärin siitä, mikä näyttää hyvältä naisen päällä ja mikä ei ja osaavat antaa jonkinlaista palautetta. Palaute on ollut myös negatiivista - en siis tiedä, onko se ollut heidän tyttöystäviensä tapauksessa tätä, mutta noin ylipäätään ovat saattaneet seurassani kommentoida jotakuta naista, että toi väri ei sovi, paita on ikävä tms.

Ei pidä antaa parin trendihomon hämätä itseään. Ja sitä paitsi, kuten jo on tullut todettua, ei naista tuossa tilanteessa kiinnosta miehen todellinen mielipide, vaikka hänellä vaatteesta sellainen olisikin, vaan kehujen saaminen. Kun niitä ei voi kerjätä suoraan, niin sitten kysytään "rehellistä mielipidettä".

Totta kai, voi joskus harvoin käydä niinkin, että miehen todellinen mielipide vastaa sitä, minkä nainen haluaa, ja odottaa saavansa, kuulla, mutta se on sattumaa. Miehen mielipide ei ole tässä olennaista, vaan naisen tarve saada kuulla olevansa hyvännäköinen. Ja fiksu mies vastaa tähän huutoon, vaikka rätit naisen yllä eivät häntä kiinnostaisikaan tai vaikka hän pitäisi niitä kuinka hirveinä tahansa.

Ei todellakaan tarvitse olla trendihomo osaakseen kertoa mielipiteensä jonkun pukeutumisesta. Muodissa on kuitenkin pitkälti kyse makuasioista. Ja sitäpaitsi ainahan voi ensin sanoa naiselle kohteliaasti ettei kiinosta, ja sit jos tää suuttuu jne niin voi jättää. Ilmeisesti kuitenkin monen miehen seksuaalivietti on niin iso, ettei tuohon ole kenelläkään munaa luonne ja toisen asiat eivät kiinosta, kunhan pöksyihin pääsee. Tämä vaan johtaa pitkässä suhteessa yhä isommassa valheessa elämiseen, ja sitten syntyy tappeluita ja avioeroja, "kun se jätkä ei ollutkaan kiinostunut musta muutenku seksileluna, vaikka niin muuta väittikin".

Tuskin ainakaan rupeaisin myötäilemään, mut aika sitten näyttää jos näyttää. Ei nainen sitä kaipaa, vaan kehuja. Sitä paitsi sellaisia naiset ovat. Jos haluaa elää parisuhteessa naisen kanssa heidät on hyväksyttävä omituisuuksineen. Se on helpompaa ja viisaampaa kuin nämä naisten harrastamat projektit miehen muokkaamiseksi mieleisekseen. Eihän niistäkään koskaan valmista tule. Eikä tässä ole kysymys mistään toisen luonteesta. Vaatteet tai edes ulkonäkö eivät ole kenenkään luonne.

Eikä puolisoilla ole mitään velvollisuutta jakaa toistensa kaikkia kiinnostuksen kohteita. On ihan tervettä ja terapeuttista, että parisuhteessa molemmilla osapuolilla on omaakin elämää. Suurin osa miehistä ei ole kiinnostunut naisten vaatteista siinä määrin, että osaisivat kertoa "rehellisiä mielipiteitään" joka rätistä ja sen sopivuudesta tuntikausia jatkuvissa sovitusseremonioissa. Ja useimmat naiset tietävät tämän enemmän kuin hyvin.

Eivät heitä kiinnosta miestensä mielipiteet, vaan miestensä huomio, tuki ja kehut. Ne vain haetaan tuon valheellisen "kerropa nyt ihan rehellinen mielipiteesi"- tempun avulla. Ja kärsimysnäytelmän päätteeksi kaikki ovat iloisia.

Avioerot syntyvät kun ei osata ottaa toista huomioon ja osaa vastata toisen toiveisiin, sopeutuen joustavasti, vaan annetaan heti periksi heti ensimmäisen vastoinkäymisen tullen. Toimiva yhteiselo ja onnellinen parisuhde edellyttää valehtelua, tai ainakin totuuden venyttämistä ja värittämistä, niin kuin elämässä pärjääminen aina muutenkin. Mutta sehän vasta epäilyttävää olisikin, jos valantehnyt nuori profeministi kertoisi että hänellä menee todella lujaa feministien kanssa.

Kokemukseni näistä asioista on, ettei feministi anna profeministille. No jos nämä naisasiat ovat hanskassa ilman Panuakin, niin hyvähän se. Mutta tuskinpa olen ainoa täällä, jolle panuismi on oikeasti toiminut vapautuksen ilosanomana.

Toki ymmärtäen Panun kirjoitukset kontekstissaan. Ei kukaan ole täydellinen. Alun perin koko jutussa oli tosin kyse valehtelevien kusipäiden tietoisesta suosimisesta.

En millään saa havainnoistani tuollaista johtopäätöstä. Valheista syntyy isoja riitoja ja myös avioeroja, ja minusta on hyvin hupaisaa jos väität ettei avioeroja syntyisi kun selviää että toinen on uskotellut koko ajan välittävänsä huomattavasti enemmän kuin oikeasti välittää.

En ole uskovainen, en kuulu edes kirkkoon. Erosin miehestäni miltei pari vuosikymmentä kestäneen avioliiton jälkeen, enkä halua mitään "kolmannella treffillä sänkyyn" systeemiä. Olenko siis jokin mutantti? Ei pitäisi laittaa merkkiä otsaan niin nopeasti. Kannatan tasa-arvoa palkkauksessa jne. Siksi sanonkin jo ennen treffiä no 1, että etsin miestä, joka on valmis odottamaan, kunnes molemmat ymmärrämme olemmeko toisillemme sopivia ja sanon, että siihen saattaa menna todellakin aikaa, - viikkoja, jopa kuukausia.

Se karistaa joukkoa nopeasti ja jäljelle jäävät vain todella vakavaa suhdetta etsivät - miehet jotka etsivät muutakin kuin pelkää seksiä. Haluan myös, että mies maksaa illallisen, ostaa minulle lahjoja ja saa minut tuntemaan itseni mukavasti pieneksi ja hellityksi, - naiseksi.

Ajatelkaa pikkulasta, joka on onnellinen kun äiti antaa hänelle piparin ja hän antaa äidille suukon. Ei kaikki ole niin monimutkaista ja ei kaikesta pidä etsiä jotain mätää heti. Tosin ehkä puhun ihan turhia, sillä olen seurustellut vain 3 henkilön kanssa, joista yksi oli aviomieheni. Lukiessani näitä kommentteja minusta tuntui pahalta, kun monet tuntuivat niin katkeroilta ja pettyneiltä. Jotenkin kuin nykyajan suhteet olisivat jotain kertakäyttökamaa - viimeinen käyttöpäivä jo valmiina purkin kannessa.

Minusta on ihan ok, että jos joku hakee vaan seksiä, niin siitä vaan ilotaloon. Jos hakee ihmissuhdetta, niin sitten pitäisi olla valmis enempään, - molemmin puolin ja kertoa suoraan mitä etsii. Minä olen onnellinen, että olen nainen,-pidän lahjoista, kengistä, romanttiikasta, kukista ja illallisista. Tasa-arvo on ok, mutta olkoot naiset naisia ja miehet miehiä. Minun äitini oli kotiäiti ja vanhempani ovat vieläkin onnellisesti naimisissa. Minulla oli onnellinen lapsuus ja ehkä siksi uskon vieläkin rakkauteen ja romantiikkaan.

Luultavasti puolet pitää minua nyt sekapäisenä ja feministit väänavät niskani nurin. Lukisit joskus naistenlehtiä, niin tietäisit. Mistään kusipäistä ei ole kysymys, vaan miehistä, jotka ymmärtävät oman etunsa ja valehtelemisen merkityksen ihmissuhteiden menestyksellisessä hoitamisessa.

Ja näitä miehiä naiset suosivat. Loppujen lopuksi siippasi ei tietenkään edes osta mitään, vaan raahaa sinut seuraavaan vaateliikkeeseen, jossa sama show alkaa alusta. Ai niin, mutta eihän sinulla edes ole omakohtaista kokemusta lainkaan tästä todellisuudesta.

Nämä ovat niitä naisten vallankäytön muotoja, joita feministinen naistutkimus ei suostu tutkimaan, koska naiset eivät esiinny tässä yhteydessä mitenkään erityisen positiivisessa valossa. Itse tunnen satoja, ellen tuhansia, miehiä, eikä yksikään heistä erityisesti nauti tästä pelistä. Mutta pelattava on, sillä parisuhteissa on tehtävä uhrauksia. Totuuden kertomisesta ne riidat ja avioerot syntyvät.

Sitä se nimenomaan on. Ja minä olen ihan oikeasti vääntänyt tästä aiheesta kenttätyötutkimuksen kurssille eli tapitin isossa naisten vaatekaupassa viikkokaupalla ja iskeydyin seuraamaan jokaikistä miestä, joka kauppaan astui ellei paikalla ollut useampi yhtä aikaan, mitä tapahtui lähinnä läpikulkumielessä, sillä kyseisen kaupan läpi pääsee toisiin kauppoihin tai kakkoskerroksessa sijaitsevalle miestenosastolle.

Osa miehistä oli jopa liikkeellä yksin, osassa tapauksista mukana olivat lastenvaunut eli ilmeisesti miehen pääpointti oli huoltaa lasta, kun nainen on sovittamassa. En myöskään itse tunne pariskuntia, joissa naiset juoksuttaisivat miehiä kaupoissa mukanaan en itsekään tee niin , joten en valitettavasti pysty uskomaan Jorman sanaa siitä, että tämä olisi ääretömän laajalle levinnyt, vakava ongelma. Se ei toki poista sitä, etteikö se olisi ongelma yksilötasolla.

Ja sama meno se on kotonakin. Mutta kiistä pois minun ja tuhansien muiden kokemukset. Mitäpä arvoa ja merkitystä niillä olisi, mehän olemme vain miehiä. Sehän se sinun asenteesi on. En voi kiistää sinun kokemuksiasi, mutta mielestäni et oikein voi puhua "tuhansien miesten" kokemusten puolesta, ellei sinulla ole jo selkeää dataa näiden kokemuksista.

Meidän täytyy sitten käydä todellakin eri kaupoissa, koska itse näen naisten osastolla miehiä harvoin. Joten uskaltaisin epäillä sitäkin, että käyn useammin naisten osastoilla kuin sinä, ellei naisesi kiikuta sinua mukanaan joka viikko, joskus useammankin kerran viikon aikana.

Onhan se tietysti mahdollista. Kyse ei missään tapauksessa ole mistään yksittäistapauksesta, niin paljon samansuuntaisia juttuja tässä on vuosien varrella tullut kuultua ja nähtyä. Epäile ihan niin paljon kuin haluat, mutta minä kyllä tiedän sinua paremmin, mitä miesten mielessä liikkuu. Kävisit niissä liikkeissä viikonloppuisin, jos haluat nähdä kärsiviä miehiä.

Ja miten tämä liittyy minun, ja tuhansien muiden miesten, kokemuksiin? Pointtihan tässä ei ole käyntikertojen yleisyys, vaan niiden sisältö ja se kuinka miesten odotetaan ja edellytetään valehtelevan.

Eikä tämä odotus suinkaan rajoitu vain vaateostoksien tekemiseen. Tietenkään valehteleminen parisuhteissa ei ole yksisuuntaista, mutta sitähän en ole väittänytkään. Se on toisen tunteiden huomioonottamista parhaimmillaan. Itse asiassa Jorma voi puhua nimenomaan tuhansien miesten puolesta, mutta hädin tuskin kymmenien tuhansien, eikä missään nimessä satojen tuhansien.

Jorman edustama miestyyppi on murheellinen ilmestys ja vähenemään päin kaikissä jälkiteollisissa maissa. Yhä useammat miehet ymmärtävät parisuhdepelin aakkoset, kuten minäkin, eivätkä turhaan lyö päätään seinään. Kysyin yhdeltä kaverilta tätä ja muiltakin, mutta muut eivät ole vielä vastanneet , joka totesi, että nainen yritti ensin, mutta lopetti, kun mies aina kauheasti kaupassa marmatti.

Myöhemmin tuli kyllä ero, mutta pelkästään miehen aloitteesta, nainen ei olisi halunnut erota. Olennaista tässä on valehtelemisen välttämättömyys. Se on toisen huomioonottamista ja kunnioittamista. Jos ei ole valmis myönnytyksiin ja uhrauksiin parisuhteessa, niin ei siitä mitään tule, vaan ero on selviö, niinkuin kävi ystävällesikin, ihan siitä riippumatta ketä se ero on sitten loppuvaiheessa kiinnostanut ja ketä ei. Tästä syystä olen sitä mieltä, että kun nykyään kouluihin raahataan profeministejä saarnaamaan ilosanomaansa pojille, sinne voitaisiin yhtä hyvin tuoda homoseksuaalisia pedofiilejä raiskaamaan poikia.

Seuraukset pojan sukupuolielämälle aikuisuudessa ovat molemmissa tapauksissa yhtä tuhoisia. Minä olen romanttinen, savuton, normaalipainoinen, enkä kaytä ollenkaan alkoholia. Sinulla on ilmeisesti liian suuret luulot markkina-arvostasi. Sinänsä ihan tyypillinen nainen. Ettekö te nyt ymmärrä, että kaupassa käyminen on vain esimerkki? Tai sitten voi miettiä rauhassa sitä, mikä on hyötyjen ja haittojen suhde.

Ne kovemmat paukut kannattaa säästää olennaisempiin otteluihin. Entäs, jos mies tykkää käydä vaateostoksilla? Ja kyllä näitä kysymyksiä esittävät säännöllisesti ihan sinänsä fiksutkin naiset. On hienotunteisuutta vastata tähän kummpanin avunhuutoon, sensijaan että ajattelisi vain omaa mukavuuttaan. Loppujen lopuksi siitä hyötyy itsekin. Kyse ei ole vaatteista, kaupoista, saatikka miehen rehellisistä mielipiteistä, vaan siitä, että nainen haluaa tehdä asioita yhdessä ja haluaa kuulla miehen pitävän häntä hyvännäköisenä ja haluttuna.

Tietenkin kaiken tämän voisi hoitaa yksinkertaisemmin, mutta naiset ovat naisia. Heille on tärkeää tietää, että he saavat edelleen miehen viisarin värähtämään. Kun tekee myönnytyksen loppujen lopuksi triviaalissa, joskin ikävässä asiassa, voi vetää tiukempaa linjaa muualla. Tilanne vain on se, että kun tekee aina joskus naisen mieliksi jotain, niin saa usein helpommalla jotain, mitä itse oikeasti haluaa. Itse olen kieltäytynyt täysin mm. Nainen saa harrastaa niitä yksin.

Tein asian heti hyvin selväksi. No, niin ei tietenkään saisi käydä. Väistämättä tämä edellyttää luovuutta. Esimerkiksi, jos joutuu tällaisen muotinäytöksen arvostelutuomariksi, niin kyllä kai useimmat miehet pitävät naisiaan joka tapauksessa enemmän tai vähemmän siedettävän näköisenä.

Mutta koska he ovat miehiä, he eivät tunne pakottavaa tarvetta toitottaa sitä koko ajan. Ja loppujen lopuksi nainen ostaa kuitenkin, mitä itse haluaa, eikä miehen mielipiteellä ole merkitystä. On vain oltava riittävän kiinnostuneen oloinen, myötäiltävä naisen mielipiteitä ja, ennenkaikkea, kehuttava häntä kovasti.

Se nyt on vain tällainen, näytelmä, leikki ja rituaali, jossa, jos hyvin käy, molemmat vetävät osansa onnistuneesti läpi. Sinäänsä ihan tyypillinen nainen". Pasi, sanasi ovat loukkaavia ja ajattelettomasti sanottuja. Sinä et tunne minua,- eli liimasit heti merkkilappun otsaani. Teit juuri kuten oletin sinun tekevän.

Mitä tulee markkına-arvooni, en usko sen hääppönen olevan, - yksinhuoltaja, työtön, keski-iän ylittänyt nainen, jolla on kroonisia sairauksia. Silti uskon, että on olemassa myös miehiä, joille ihmisena voin paljon antaa ja joilla saattaa olla omia "markkina-arvoa" vähentäviä ominaisuuksia.

Suurin osa tuntemistani naisista ei raahaa miestään vaateostoksille. Minä en koskaan raahannut miestani, ja koska hän jo nuorena kertoi inhoavansa kaikenlaisia ostoksilla olemisia, tein jopa yksinään hänen ja lasten vaateostokset. Itseasiassa en halua edes tyttökavereita vaateostoksille, vaan haluan rauhassa katsella ja itse valita juuri sen mikä minua mielyttää. Siis, please, ei näitä "stereotyyppi" kinasteluita.

Naiset Venuksesta, miehet Marssista juttuja - blaa blaa. Koko hommalla vaan valaistaan erilaisuuksia, - ei miten ratkaista ongelmia. Kuten jo mainitsin, ongelmien raktaisu on siinä, että kertoo jo suhteen alussa mistä pitää ja mistä ei ja toinen osapuoli sitten ottaa sen tosissaan huomioon.

Minulla ja miehelläni ei koskaan ollut moisia tappeluita. Luulen, että nykyisin ei enää kuunnella ja kunnioiteta toisten mielipiteitä - ei oteta niitä tosissaan huomioon, vaan yritetään manipuloiden muuttaa partteria tai valehtelemalla saada aikaan haluttu tulos. Se ei toimi pitkällä aikavälillä. Etenkin parisuhteessa pitää oppia tietämään mistä toinen pitää , mistä ei.

Rehellisesti kertoa ja myös kuunnella toista,- ja tärkeintä kaikesta, myös toimia sen mukaan. Olla elastisia puolin ja toisin. Moni nainen on niin reppana, ettei jätä miestään, vaikka saisi viikoittain turpaansa.

Sinä olet mielestäni sitä pettävää tyyppiä. Varmasti vieras patonki kelpaa ja miehesikin käy varmasti vieraissa. Ei vain halua sinua samaan sänkyyn, vaikka halusit, mutta onko sillä sitten väliä paneeko se niitä vieraita naisia yksinään, vai sinun katsellessa? Tavallaan annoit hänelle luvan käydä vieraissa! Kiitos vain, minulla menee hyvin, mutta sinä olet tässä se turhautunut, eikä se ainakaan helpota jatkossa. Turhautumisesi määrää kuvaa hyvin, kun tullaan kyselemään neuvoja suomi Että sullahan se perin mahtava tie kuuluu olevan;-D Minusta paras neuvo sulle on, että hellitä vähän ja osta vaikka dildo ja leiki sillä aikasikuluksi Ei mene hyvin sinullakaan.

Puheet on isot, hedelmät puuttuu. No missäs sitä tälläisistä asioista olisi helpompi puhua kuin anonyymisti keskustelupalstoilla? Tuskin naapurin tädin kanssa? Tosin seksiä viime keväänä viimeksi, että siitä on kauan.

Ajauduin vieraaseen petiin virolaisen nuoren komean miehen kanssa ja voin kertoa: En osaa olla edes pahoillani tapahtuneesta, koska miestä ei moiset puuhat kiinnosta. Makaa vaikka kadulla 4. Eipä kiinnosta sekään ketään, missä itseäsi panetat. Täytyskö yrittää vähän tehdä jotain sen naiseuden ja seksikkyyden eteen?

Luuletko oikeasti, että nelikymppisiä miehiä kiinnostaa ikäisensä naiset? Luonto on ohjelmoitu niin, että miehiä kiinnostaa omasta iästään riippumatta AINA vuotiaat naiset, ja jos ulkoinen säilyvyys on kunnossa, myös alle 35 vuotiaat. Nelikymppinen nainen alkaa olla jo niin ruma poislukien poikkeustapaukset tyyliin Janina Fry yms ettei ihme jos ei seiso.

Kun seuraavan kerran harrastatte seksiä, niin voit olla varma että mies fantasioi mielessään jotain kivannäköistä parikymppistä kissaa. Menit sitten sanomaan sen suoraan. Tietäisit vaan mitä naisten päässä pyörii. Paras tietysti jos fantasiat voi jakaa. Nii ja puuma naiset on sit kysyttyjä nuorten miesten keskuudessa. Ei se kyllä noin mene. Joko on seksuaalinen ihminen tai sit ei, ite oon aina ollu seksuaalinen ja libido erittäin korkea, ei oo ikinä tullu semmosia hetkiä ettenkö ois halunnu.

Paitsi jo oon joskus ollu nii päissäini ettei oo seisonu, onneks sattuu ehkä kerran kaks vuoteen. Mulla oli jo 30 vuotiaana naisten ikä haarukka vuotta se ei oo iästä kiinni vaan seksuaalisuudesta ja itseluottamuksesta.

No tietenkin ulkonäkö jonkin verran merkkaa, mut en mitään missiä haluiskaan. Miehet rupsahtavat itsekin noin 40 v, joten eivät voi vaatia naiselta enempää. Ja allöttävä ajatus että vanhat ukot muka tarvitsevat nuoria naisia. Vanhat ukkelit ovat itsekin vastenmielisiä seksuaalisessa mielessä.

Joten saavat tyytyä ikäisiinsä niin joutuvat naisetkin. Eikä olisi oikein nuorta kohtaan vanhan kanssa sekstailu.

Vai haluaisitteko itse puolta vanhempaa noin vuotiasta. Ei åid' paikkaansa ja itse olen 53v mies ja naiseni muutaman vuoden vanhempi mutta kroppa hyvässä kunnossa ja pitänyt itsestään huolta ja ei minua ainakaan parikymppiset naiset kiinosta ja voi johtua siitä että tytär on 19v ja sehän olisi lapsiin sekaantumsita jos yli 50v mies jotain parikymppisi naisen lakuja vikittelisi.

Tuo että nainen ei ole haluttava kun ikää tulee on ihan miehen pääkopasta kiinni ja se siitä. Asia on täysin eri. Naisista tulee rumia vanhetessaan ja miehet vain paranee. Onko se paranemista, kun miehet rupsahtaa.. Kyllä se taitaa kyllä olla niin, että naisten seksuaalisuus paranee ja miesten lopahtaa eli naisten pitää alkaa puumiksi ja ottaa itselleen nuori mies.

Puumat on kuumia Älä puhu liian yksikertaista paskaa, please! Kumma juttu, että nykyään nuoret miehet käy aivan kuumana itseään iäkkäämmistä naisista Tuo on vain vanhojen pappojen selittelyä: Turvallinen tapa välttyä siltä totuudelta, ettei enää niin himota ja vaikka himottaisikin, niin ei vaan pysty. Onko miehesi nimi Lasse? Lasse ei käy vieraissa naisissa, miehistä en tiedä.

Oletko kysynyt onko miehesi masentunut, tai onko muuta mikä mieltä painaa, syy voi olla henkinen ja depis kyllä vie halut. Been there Done that 3. Itse olin kolmekymmentä, niinkuin morsiamenikin. Oltiin oltu 10 vuotta yhdessä ja sitten vaan rakastuin työkaveriini, 40 vuotiaaseen naiseen. Hän oli vaan niin estoton ja rehellinen. Hänen lapsensa pitivät minua ystävänään.

Ei vaan kiinnostanut enää seksi kotona, koska olin rakastunut toiseen, mutta uskoin tietysti perhearvoihin. Siksi en jättänyt vaimoani. Mies harrastaa seksiä jos on terve. Joko vaimon tai rakastajattaren kanssa tai sitten yksinään. Itseäni ei masturbointi kiinnosta joten valitsin sen rakastajattaren. Nostakaa kissa pöydälle ja puhukaa molemmat rehellisesti.

Ehkä te vielä löydätte toisenne ja jos ette, niin ainakin saat rehellisen elämän. Toivon sydämestäni, että miehesi unohtaa toisen naisensa ja kiinnostuu sinusta uudestaan. Minulla kävi niin, että uusi rakkaani jätti minut ja jäin täysin yksin.

Nyt kaipaan eksääni joka päivä. Sillä on toinen 3. Meneekö soittamaan jollekin toiselle naiselle? Oma isäni jäi kiinni kun teki tuota. Yhdellä ulkoreissulla äitini lähti perään, kun ihmetteli näitä "katoamisia" ja näki isäni puhuvan puhelimessa ja myöhemmin selvisikin, kenelle oli puhunut… Toinen nainenhan siellä oli.

Vielä kestetään toivois useammin. Arvostakaa toisia olkaa Rehellisiä. Olisko miehellä testosteroni vähissä? Testosteronin vähyyshän syö merkittävästi halukkuutta: Hänellä on varmaan joku toinen nuori nainen jonka luona käy? Ota selvää minne menee aina. Eri asia taas tämä: Olet liian innokas, ei sillä innostu, päinvastoin puoliväkisin tyrkyttäminen pahentaa tilannetta.

Hän on lopettanut suhteenne, ei vaan ole uskaltanut sanoa sulle, ettei halua panostaa enää teihin? Jos miehellä olisi motivaatio ja rakkaus, hän yrittäisi korjata? Jos olet joskus kieltäytynyt liikaa itse, se on voinut viedä miehen innon - pariterapia voi auttaa siihen. Nelikymppinen nainen ei välttämättä kiinnosta niitä miehiä jotka pitävät nuoremmista naisista, kaksikymppisistä?

Rakkaus tai kiinnostus loppu? Toivottavasti löydät sen mikä on vialla suhteessa tai miksi seksi toimi. Ei kannata lähetä kuulustelemaan miestä tai syyttämään, vaan eri kautta selvittää. Rakkaus ei tule väkisin takaisin tai kiinnostus. Katso palautuuko tilanne jos mies ei petä, ehkä pariterapeutti auttaa. Myös ajoitus saattaa olla ongelma, vääränä aikana yritetty jolloin miehellä on muuta.

Ehkä aikanne eivät kohtaa. Vai onko hän ollutkaan kiinnostunut kunnolla koskaan? Tai sitten rakastaa, muttei halua seksiä paitsi muualta? Minä en edes katso naista saati puhuttele koska nainen saattaa tuntea tulleensa seksuaalisesti ahdistelluksi. Ainakin Ylen toimittajien mukaan nainen on onnellinen saadessaan olla aivan rauhassa. Oltko ottanut huomioon jos vaikka miehesi on liittynyt vihreisiin siellähän taitaa olla,että samaa sukupuolta olevat ovat jokseenkin kiinnostuneita toisistaan.

Ikä on todella kanssa se joka alentaa haluja,mutta lääkäri setä kirjoittaa tautiin sellaista betonia,että taas homma käy ja haluttaa aina. Toisaalat sinä voit olla yliaktiivinen jos aina tekee mieli. Minulla rakastajattaria ja niistä yhdellä on ainaiset halut ja on komea rouva jolla hyvä,mutta laiska mies. Miksette mene yksin tai yhdessä lääkärin vastaanotolle? Nykyään näihin on apua saatavilla ja syyt voivat olla henkisiä tai fyysisiä.

Tilaatte terveyskeskukseen ajan, siitä lähtee asia purkautumaan pikkuhiljaa. Vuosia sitten minulla ei seksi kiinnostanut enää juuri ollenkaan. Silloinen naisystäväni "pakotti" lääkäriin ja siitä alkoi pitkäkestoiset tutkimukset, joskin lopputuloksen kannalta kannattavat. Itsellä oli hormoonituotanto hiipunut. Sain lääkityksen ja sen jälkeen seksiä teki mieli enemmän kuin naisellani.

Parempi sekin kuin ettei ollenkaan. Miten tuollaista voi olla? Tuollaisellehan olisi miehiä jonoksi asti! Suomalaiset miehet tuppaavat olemaan tuollaisia, ennen aikojaan väsähtävät. Vaihda jonkun muun maalaiseen! Testosteronin määrä on 40 vuotiaalla jo selvästi tipahtanut.

Kyllä sen huomaa itekkin etttä ei sellainen kiima ole enää kuin nuorena. Se on vaan faktaa. Jos joku 45v sanoo että kaikki pelaa kuin nuorella miehellä niin se valehtelee!

Testo on nuoruuden hormooni ja se just tekee sen että tekee naista mieli koko ajan. Kahden minuutin pano ja se siinä kerran kahdessa kuussa. Voi hyvät hyssykät kun minä olen 65v nainen ja seksihalut on kyllä kovat.. Jaksaa vaikka joka toinen päivä tai 2 kert. Mitä te nuoret naiset hommaatte kun ette seksiä jaksa harrastaa??? Sinäkin olet parhaassa iässä sitä harrastamaan, oletko vain kyllästynyt kumppaniisi?

Lopeta provojen keksiminen ja hanki elämä Sitten selvisi että ex-mieheni olikin ollut tuon ajan uskollinen salarakkaalleen eikä minulle. Sitten sinkkuilun aikana olenkin viettänyt villin aikoinaan elämättä jääneen nuoruuteni.

Nainen kyllä saa jos haluaa Tää on ihan tuttua. Olimme naimisissa yli 30 vuotta. Viimeiset vuotta en saanut edes vastausta "hyvää huomenta" toivotukseen. Eikä tänä aikana viikossa montaa sanaa vaihdettu. Olin kait ja varmasti loukannut häntä syvästi. Uljas prinssi olikin luuta ja nahkaa.

Tarkoitus oli varmaan musertaa minut ihmisenä! Hain viimein avioeron, johon paperiin hän ei suostunut edes laittamaan nimeään. Ellette keskenään puhumalla saa sovittua asioita, ei ole muuta tehtävissä kuin ero. Se on valitettavasti minun kokemukseni. Nyt minulla ja hänellä on mahdollisuus katsoa, jos maailma tarjoaa jotain, kun ikääkin jo on. Keskenään puhuminen ja sopiminen on ainut mahdollisuus. Perheterapia kävimme yhdessä kerran oli naurettavaa höpinää. Iloista Uutta Vuotta kuitenkin molemmille.

Kyllä mulla kanssa tilanne, että vuosikausia odotin, että vaimo joskus tulisi mun tarpeisiin vastaan kauniita alusasuja jne.. Vähitellen sitten vaan kylmenin ja nyt mun ei tee häntä tippaakaan enää mieli, ja nyt hän taas puutteessa. En minä pahuuttani, ei vaan tee mieli. Noh, olen toki hakenut puuttuvat asiat elämääni matkan varrella sitten muualta.. Sitä ei nyt vaan kinosta. Ei kannata tehdä tuosta suurempaa ongelmaa kyselemällä että mikä vaivaa, ei se siihen osaa vastata.

Jonkin ajan päästä kaikki on taas ennallaan. En tiedä mitä tuohon oikein sanoisi, onko miehelläsi toinen nainen? On se kumma mies jos ei seksi kelpaa, ehkä ongelmia saada ryhti kuntoon? Keskustelemalla saa selvyyttä asioihin Jos et heti saa vastausta, niin anna hänelle pari päivää aikaa miettiä sitä.

Ikä voi tehdä omat juttunsa, mutta sekin selviää keskustelemalla. Ja voihan se olla se kuuluisa 40 kympin kriisi, jolloin hän käy miettimään jo loppupuolen elämäänsä. Vikoja siis voi olla vaikka kuinka monia, ja koita eliminoida niitä yksi kerrallaan. Kyllä se loppujen lopuksi tuppaa selviämään, ja aina sen kuuleminen ei oli miellyttävää. Vastaan, lukematta muiden vastauksia. Suhteenne on loppunut jo aikaa sitten, mutta miehesi ei sitä uskalla sanoa ääneen. Poislähtö omasta kodista on vaikea paikka ja sen vuoksi tällaisia "ihmissuhteita" ylläpidetään väkisin.

Joko lopetatte suhteen ja haet muuta miesseuraa, tai sitten sovit miehesi kanssa että suhteestanne tulee avoin, ja saat tavata muita miehiä, vaikka olette suhteessa.

Asialle pitää tehdä NYT jotakin, emme elä ikuisesti. Tätä vastausta ei varmastikaan pidetä asiallisena, mutta kerronpa miten itse ratkaisin samanaisen tilanteen. Tiedä sitten oliko paras ratkaisu, mutta seksitön liitto ei ole mua varten. Menihän siinä toki sitten paras kaveri ja tukija, mutta parisuhde ei mielestäni ole mikään kaverisuhde. Itellä on aina ollu korkea libido ja vielä 35v se on samanlainen kuin 16 vuotiaana teini poikana, monet nuoremmat naisetkaan ei pysy vauhdissa mukana.

Mutta kyllä sekin hiipuu pitemmässä parisuhteessa jos ite aina kehut toista ja teet aloitteen, mut toinen ei ikinä kehu sinua tai tee aloitetta, myös miehet kaipaa välillä kehuja vaikka kuinka äijä oisit. Mutta aina löytyy myös niitä naisia joilla on yhtä korkea libido oli sit 20 tai 40 vuotias ja varmasti myös aloittelijalle semmoisia miehiä. Mutta asiat on siinnä vaiheessa helpompia kun oot sinut ittes ja seksuaalisuutes kanssa, silloin myös tiedät mitä haluat toiselta ja että myös sinun kaltaisia ihmisiä löytyy.

Ite en enää tyydy siihen et on ihan ok paisuhde tai seksiä silloin tällöin. Vaan oon mieluummin semmosessa parisuhteessa missä molemmat on seksuaalisia ja on aina ollu elämän tilanteesta riippuen, ei se seksuaalisuus katoa.

Kyllä siihen samaan tottuu valitettavasti. Jos yli 10v jyystäny samaa, niin vaihtelu tekee hyvää. Siinä mielessä kannattaa vähän piristää itseään. Pieni muodonmuutos, eli uusi hiustyyli ja uusi hiusväri, ehkä miedompi meikkaus, erilaiset kuteet push upit jne kysy minkälaiset alusasut herättää miehen pikkuveljen jne, valkaise hampaat jos keltaset jne.. Jos seksissä aina samat jutut niin ei kauheasti innosta. Mieli halajaa jotain uutta ja erilaista. Siinä mielessä pieni muuttumisleikki voi olla hyvästä, miehen alitajunta ajattelee että nyt ollaan vieraissa.

Ehkä jotain muutoksia mitä et normaalisti tekisi, eli suuseksiä ja ajelet posliiniksi alakerran tms. Jospa mies on huomannut, ettei hyväkään seksi poista turhautumista tai tarkoituksettomuuden tunnetta, jota hän kokee? Voi olla, että itsekin koet samoin, jos pysähdyt ja rehellisesti tutkit mitä tunnet.

Sen ei siis tarvitse johtua suhteesta lainkaan, vaan ihan siitä, ettei opittu elämänmalli salli mitään oman tahdon mukaista, ja tilanteen voi korjata, kunhan ongelman ymmärtää. Googlaa ja käy tutustumassa Alkuajatukseen, siitä löytyy toimivaa tietoa oman tahdon ja elämänongelmien selkeyttämiseen.

Lopeta tuo alkuajatuksen piilo markkinointi. Mitä yhteistä on Joulupukilla, Teräsmiehellä ja seksiä haluavilla naisilla? Aivan oikein, ovat kaikki taruolentoja. Outoa lukea tälläistä naiselta. Että nainen on se aktiivinen osapuoli. Kun itsellä on ihan päinvastainen tilanne. Mies on erittäin halukas ja aktiivinen. Halukkuus tuntuu toisinaan jo jopa ahdistelulta. Seksiä pitäisi olla tiuhaan tahtiin viikottain. Jos sitä ei ole, mies on äreä ja kiukkuinen ja syyttelee minua aviovelvollisuuden laiminlyömisestä.

En ole edes erityisen hyvännäköinen, enkä seksikäskään omasta mielestäni. Mutta mies on ihan hulluna vartalooni ja sanoo seksin olevan kanssani parasta mitä hän tietää. Vaikea tätä on selittää, mutta ellei seksi kiinnosta yhtä tiuhaan kuin toista, niin se ei vaan kiinnosta.

Kaikesta huolimatta koetan suostua seksiin, vaikka ihan ilman mitään halua. Koska koetan ymmärtää toisen tarvetta, joka itseltäni on kadonnut johonkin. Viisikymppisiä olemme, yhteisiä lapsia on kaksi kpl, he ovat muuttaneet jo kotoa pois. Yli 30 vuotta olemme olleet avioliitossa.

Vieraissa meistä kumpikaan ei ole koskaan käynyt, eikä tahdo käydä. Tämä tuskin lohduttaa, mutta tarinasi ei ole tavaton ollenkaan. Teillä halukkaampi osapuoli seksiin - ainakin virittelyyn - on nainen, sinä. Minun mielestäni monet miehet väsyvät parisuhteessaan naisten vaatimaan seksuaaliseen virittämiseen. Nekin naiset jotka haluavat vuosienkin jälkeen seksiä mieheltään odottavat mieheltään kosiokuvioita, kehumista, lahjoja ja muuta sellaista.

Miehet väsyvät tähän huomioimisen yksisuuntaisuuteen. Tottakai useimmat miehet rakastavat ja haluavat yhä naistaan. Mukavinta olisi vain pyytää rakasteluhetkeä ilman kummempia kuvioita. OK, näkemykseni on subjektiivinen, mutta ehkäpä miehesi tuntee kerta kerran jälkeen hinnan rakasteluhetkestä liian suureksi ja tyytyy mielummin olemaan ilman.

Parisuhteessa monasti jämähdetään omiin asemakuoppiin ja muutokset lähentymiseen eivät onnistu. Tärkein kysymys on kiinnostaako miestäsi seksi yleensäkin ja seksi sinun kanssasi. Jos vastaus on kyllä, on teillä toivoa.

Kompromisseja joutuvat tekemään kumpikin. Mitä ne kompromissit ovat selviävät vain keskustelemalla. Tämä oli ainakin omalla kohdallani haluttomuuden syy. Avopuoliso halusi niin pitkiä pitkiä esileikkejä ja jatkuvaa kehumista ja huomioimista, että väkisinkin siihen väsyi ja lopulta oli vaan helpompi esittää väsynyttä.

Joku tuolla aiemmin sanoi, että miehet haluavat metsästää eivätkä halua helppoa saalista, mutta omalla kohdalla pidän enemmän suorasta 'pane mua' tyylisestä lähestymisestä sen sijaan, että alkaisin arvailemaan onko nainen nyt sillä päällä vai ei. Joskus on mennyt yhden tyttöystävän kanssa jopa niin, että hän hieronut kaluni pystyyn, suudellut sitä ja kieltäytynyt tämän jälkeen seksistä, kun erehdyin luulemaan että hän on seksiä vailla. Ota nyt sitten teistä naisistakin selvä. Miehet haluavat sekä yhden illan huviksi että elämänkumppaniksi naisen jota yleensä on vaikea saada.

Mitä vaikeammin valloitettava nainen, sitä kiihkeämpi on miehen yritys ja onnistuessa palkintokin tuntuu suurelta. Täysin selkeä tosiasia on, ettei kukaan mies halua omaa naistaan valloittaa kerta kerran jälkeen.

Onhan hänet jo tavallaan valloitettu. Nainen ennemminkin voi odottaa miehen hurmaamista ennen kuin syttyy. No, suosittelisin katsomaan aiheesta kertovaa viihteellistä elokuvaa nimeltä "Ei kiitos".

Kertoo juuri tuosta elämäntilanteesta ja on aika kiva. Itse olen eronnut ja tilanteessa, johon vakava suhde ei mitenkään mahdu. Työ ja lapset vievät leijonanosan ajasta. Mutta että viettäisin kaikki yöni yksin? Sellainen vaan ei ole tervettä. Katsokaapa, kaltoin kohdellut naiset, vaikkapa profiiliani tuolla alla näkyvällä nimimerkillä ;. Näyttää siltä, että miehesi kiusoittelu on paras ase. Tee hänet hiukan mustasukkaiseksi. Näytä, että sinua kiinnostaa esim.

Voit lähteä "viihteelle" ja sanoa, että sopii sitten odotella vasta aamuksi kotiin ja miehesi voi samalla viettää unettoman yön kun kuorsaat mukavasti kaverisi sohvalla jne. Älä tee mitään oikeasti, mutta jätä miehellesi vähän arvioimisen varaa.

Haluaako hän sinun katoavan, vai ottaako kiinni ja pitää hyvänä? Jos olet liian mielin kielin, valitettavasti sinut on helppo torjua. Pieni omistamishalun herättely voi tehdä hyvää, koska muuten päädytään paljon vakavampien konfliktien äärelle. Tuurilla laivatkin seilaa, kokeilematta ei onnistu.. Kyse oli viimeisestä oljenkorresta, kun nainen on noin tympääntynyt miehen käytökseen, on tehtävä se mitä on tehtävä ja loput jää sattuman varaan koska se ei enää paljon merkitse pitkän ajan jälkeen.

Mielenkiinto joko herää tai sitten sammuu yhtä kokonaan, kokeilu kannattaa koska kerran me vain eletään, eli reippaasti sitten syteen tai saveen ilman hyssyttelyjä. Niiden aika on ohi. Jos ei mitään yritä, niin ei mitään saa. Kaikki konstit oli sallittuja sodassa ja rakastelussa, eiku. Rohkenen epäillä miehelläsi on sinua parempi sexi kumppani jota hän käy pamputtamassa silloin tällöin,on yli töitä y.

Kyllä nämä jutut tiedetään,toivottavasti ymmärrät itsekkin ennen kuin se on myöhäistä,haloo,haloo!!!!! Meillä aviomiehen kanssa viimeiset 5v olivat melko seksittömiä.

Yritin kaikkeni, mutta miehen ei vaan tehnyt mieli. Sanoi, ettei minussa ole vikaa, ei kuulemma vaan huvittanut. No siitä tuli sitten entinen mies Mun kokemus on, että ei kannata jäädä yrittänään ja odottamaan. Mulla oli vähän samanlainen tilanne, eli 10 vuotta seksittömässä suhteessa.

Miehen kiinnostuksen laantumiseen en koskaan saanut selitystä. Mies ei koskaan sanonut hyvää sanaa minusta ja mun ulkonäöstä. Mun naiselllinen itsetunto painui maanrakoon. Nyt olemme eronneet ja saan elää taas aktiivista seksielämää ja opettelen uudelleen arvostamaan itseäni. Aina sama syy 3. Olet vain liian tylsä ja lihava. Ja olen siis itsekin mies. Miehelläsi on joku muu jota käy panemassa niin eihän sulle sitten seksihalut enään riitä. Itse kun petän vaimoani niin ei kyllä huvita vaimoa panna samanapäivänä.

Ei huvita AINA sitä samaa nylkytystä joka pvä. Onpa sulla hieno mies kun ei anna sulle mitään, pistä selkä seinää vasten! Oletko ajatellut jospa olet ajautunut yleiseen naisten ongelmaan, huonoon hygieniaan? Siksi miestä ei seksihommat kiinnosta.. Ymmärtämöttömän tai joipa ymmärtävän miehen näkökulma. Vaikka kumppani on kuinka hemaiseva ja kropaltaan täydellinen, niin kaikkeen tottuu.

Vika ei ole sinussa, eikä edes miehessäsi. Ihminen vain on sellainen. Jos miehesi olisi kaltaiseni 60v. Jos ne kuuluisat kemiat ei kohtaa, niin kumpikaan ette ole aarteita toisillenne, vaikka sata vuotta eläisitte. Harrastakaa seksiä tahoillanne ja kimppajuttuja, mutta pitäkää lapset liiton ykkösasiana. Meillä tämä on toiminut ja elämä maistuu.

Odottelemme taas tulevaa etelän seksimatkaa. Olette kuin kopio meistä. Olemme akateemisia molemmat , ja työelämän paineet ovat todella kovat. Mieheni matkustaa paljon töidensä vuoksi.

Seksi on suhteessamme harvemmin kuin viikkotasolla, eikä joskus edes kuukausittain. Asunto- ja muut velkamme vaativat ahkeruutta. Elämältä tämä ei silti tunnu. Olisiko köyhähkö "maajussi" sittenkin parempi valinta. Minä 49 v nainen en edes halua seksiä avopuolisoni kanssa enää, eikä olla mitään tehtykkään kahteen vuoteen. Ketä kiinnostaa mennä sänkyyn miehen kanssa jonka taidot sängyssä sisältää selällään makuun silmät kiinni ja se siitä.

Tätä samaa kaavaa noudatettu 13 vuotta. Mitään ei kuunnella jos jotain toivoo sama vanha vaan jatkuu. Kännissä sitten huudellaan että oon huora, haisen paskalle ja kun saunassa oltiin ja minä alastomana niin kommentti oli että " hyi vittu" joten en usko että moni muukaan nainen sijassani kiihottuisi moisesta miehestä.

En ole mikään kg kokoinen vaikka hekin kauniita ovat, mutta XL kokoa kuitenkin. Sitä saa mitä tilaa jos ei kelpaa niin antaa olla. Pystyn oikein hyvin elämään ilman seksiä ja oikeastaa nyt parempi kun ei tarvitse väkisin tehdä mitään mikä ei kiinnosta. Kaikesta arvostelusta olen menettänyt naisellisuuteni joten en kaipaa edes vieraita miehiä.

Laitoin tämän viestin vain vastakohdaksi asiasta. Kyllä seksihalut puolin jos toisin johtuu asioista joista ei muut voi ymmärtää jos ei tiedä taustoja. Niin se elämä soljuu ohi..

Olisko ollut parempi miettiä ensin..? Oletko varma, että miehesi on elossa? Tuota, voinko sanoa sen asian nyt tässä ihan suoraan? Suhteenne ei selkeästikään ole osa miehesi elämää. Se voi olla sitä ystävyyssuhteena ja jopa leikittelysuhteena, mutta ei luonnollisestikaan enää eroottisena suhteena.

Yleensä suhteen pitkittyessä elämän kannalta merkittäviin mittasuhteisiin, kumpikin osapuoli kääntyy seksuaalisesti sisäänpäin. Nainen omaan naiseuteensa ja mies omaan miehuuteensa. Tämä yleensä tehostaa seksielämää, mutta ongelmat astuvat kuvaan siinä vaiheessa, kun nainen ei halua olla nainen tai mies ei halua olla mies. Ehkä miehesi libido on ohjautunut uudelleen lähiaikoina jonkinlaisen raskaan tapahtuman vuoksi?

Tämä ilmenisi mahdollisesti myös haluttomuutena työskennellä, hoitaa velvollisuuksia, nähdä ystäviä yms. Toinen vaihtoehto on se, että hän on homoseksuaali ja jollain tapaa esittänyt sinulle aikaisemmin jotain muuta. Tämä ilmenee raivokohtauksena, jos esität hänelle pyyntöjä, että hän voisi olla miehekkäämpi tai pidät muiden miesten miehekkyyttä arvossa.

Olen ollut kolmasti naimisissa ja mulle riitti. Nuorena pidin vain naisista mutta nelikymppisenä aloin kyseenalaistamaan oman seksuaalisuuteni. Naiset alkoi pikkuhiljaa maistumaan puulta. Olen ikäni ottanut muutaman oluen viikossa ja viikonloppuna muutaman.

Neljänkympin vaiheilla aloin kiinnostumaan komeista miehistä ja kiinteistä pyllyistä. Mies vanhetessaan alkaa naisellistumaan ja alkaa kiinnostumaan samasta sukupuolesta. Ei sellaiset henkisesti köyhät perusjuntit, vaan keskimäärin hieman älykkäämmät yksilöt. Kaikkihan tietää, että yluopistopiireissä homoseksuaalisuus on yleisempää kuin ammattikoulutasolla. Säännöllinen alkoholin käyttö laskee mieshormoonin tasoa ja nostaa naishormoonin tasoa. Nykyisin nettiaikaan on hirveän helppo solmia salasuhde ukkomiehenkin.

Esimerkiksi kesäisin kun käyn naturistirannoilla, viikolla on siellä vain varattuja ukkomiehiä hakemassa pikaseksiä. Viikonloppuisin heitä ei näy kun he ovat perheen kanssa anoppilassa tai mökillä lasten kanssa: Monet tässä ketjussa neuvovat kaikenlaisen tekemisen puolesta. Harvoin keskustellaan korvien välisestä seksistä, fantasioista. Meillä on yli 15 vuotta yhteistä taivalta vaimoni kanssa takana ja en voisi kuvitella että olisin kiinnostunut seksistä tällä tavalla vaimoni kanssa ilman yhteisiä fantasioita.

Ihan vain heittona, mikä on sinun seksifantasia joka on mielestäsi aivan liian rivo ja hävettävä, että voisit jakaa sen jonkun kanssa. Olisiko miehelläsi jokin sellainen fantasia, joka kiihottaa suuresti, mutta ei uskalla jakaa sitä kanssasi. Useimmat miehet ollessaan yksin pystyvät masturboimaan itselleen nopeasti orgasmin pari päivässä fantasioidessaan asioilla jotka kiihottavat.

Useimmat fantasiat ovat vain fantasioina kiihottavia, niitä ei edes ole tarkoitettu toteutettavaksi. Jotkut ihmiset ajattelevat että sellaiset fantasiat ovat jotenkin perverssejä, että on kieroutunut. Eivät tajua että se on ihan normaalia.

Ajattele jos teidän salaisimmat fantasiat kohtaisivat. Voit varmasti uskoa että tulee virtaa seksiin. Meillä fantasiat vaihtelevat ihan laidasta toiseen akselilla ryhmäraiskaus-koiraseksi-insesti-koulutyttö-cuckold. Naiseni ei halua olla dominantti, kaikenlaiset alistusfantasiat toimivat. Ja meillä molemmilla on hankaluuksia pidätellä orgasmia. Naiseni saa jo usein viidessä minuutissa, minä hieman hitaammin. Jos sinä kysyt todella aidosti tätä asiaa, niin sanon sulle, että etsi asialle joku muu foorumi?

Seksuaaliterapeutti varmaan olisi hyvä kuuntelija ja varmasti osaisi myös antaa tähän jotain järkevää neuvoakin Thaimaahan tai pakistaniin tai yms maihin Rahööa saa ihan mitä vain Jos kuulut eliittiiin nato jokukot hakaa mitä haluat vaikka muksuja ja saat tehdä niillä ihan mitä haluat.

Ottakaa rokotuksetset tyhmät orjat. Alat ottamaan mustaa makkaraa sinne peräreikääsi. Mitä ihmettä siinä on jos ei kehu ulkonäköäsi ym jos sinä ett ole miehesi mielestä hyvännäköinen ja viehättävä! Kyllä sitä suurinosa 40v naisista alkaa olemaan jo kulahtaneen näköisiä kun ikä vaan tekee tehtävänsä Sit jos mies on huomannut että kelpaa paljon nuoremmillekin niin kyllähän nuoremmat ja nätimmät alkaa kiinnostaa tottakain.

Kokemuksesta voin kertoa,että tulpaton mopo alkoi etoa siinä nelikymppisenä ja meni vaihtoon Olet liian ruma 4. Laihduta, sheivaa pillukarvat pois ja hanki silikonit.

Ja botoxia huuliin ja anus kannattaa myös valkaista. Eiköhän näillä konsteilla ala pappa panna! MIES ei ole tuollainen. Itse menin 37 v. Biologisesti vähintään 15v itseäni vanhemman 'naisen' kanssa. Vain hirveä tuska ja hillitön ikävä naisen iholle on jäljellä. Viimeisen häämatkan lopuksi vit Pelkään pahoin, että miehesi on masentunut.

Yleinen syy, testosteronitason lasku. Minulla omakohtaisia kokemuksia, menin lääkäriin, määräsi Nebidoa, olen kuin toinen mies! Sekdsi sujuu, josta johtuen elämäkin maistuu ihan eri tavalla. Suosittelen samaa, ota rohkeasti puheeksi. Mistä näitä aina pulppuaa Seksi ja seksi, hankkikaa harrastus. Minä avaaja, olen saanut seksiä sitten muilta miehiltä. Se on vain lisääntymistä varten ja sen jälkeen kuuluuki olla ettei haluta. Turha huolestua ettei halua sua. Nyt olet Krista pikkasen eksyksissä, seksi nimenomaan kuuluu elämään!

Jos siitä huono omatunto tulee, mene lääkäriin. Epänormaalia on pidättäytyä sexistä. Nyt ei taida sinulla olla kaikki asiat hyvin jos noin ajattelet. Olemme olleet avioliitossa 57 vuotta, eikä ainakaan tähän mennessä ole ollut pienintäkään haluttomuutta seksiin mieheni kanssa.

Eikä miehellänikään, hän huutaa vastauksensa kysymykseeni, tuolta nojatuolistaan. Joten avioliittomme perustunee todelliseen ja aitoon rakkauteen, eikä kuviteltuun viisauteen aviopuolison valinnasta!!!

Nyt täytyy sanoa alkuunsa sellainen asia että! Jos häntä ei paneta, niin se ei saa olla sun ongelma! Kyllä sun täytyy saada hyvää seksiä, tai edes seksisä; Siis koska sä olet näköjään yrittänyt vaikka mitä Arvostan sua tosi paljon tuossa niin sanot st hänelle ihan pokkana, että jos ei seksiä heru omalta, niin haet sitä sit vieraalta! Ei kenenkään tarvii olla nälissään, jos jääkaappi on tyhjä!

Sit sitä haetaan mualta, jos keinot on kokeiltu! Mutta onhan tuo sellainen juttu, et jos toinen on enää "kämppis" Niin peli taitaa olla pelattu! Eli uutta matoa koukkuun! Mä en vois olla ilman seksiä kovin montaa tuntia; T: Oletkos joku kuivapillu keneltä pillerit on vieneet halut??? Seksi ja intohimo on se mikä nimen omaan pitää parit yhdessä! Kuka menee toisen kaa kimppaan vaan lisääntyäkseen???

No joo lestaadiolaiset tietty! Kyllä siinä vaiheessa kun seksi loppuu niin on sama kuin öljylampusta loppuu yljy! Meillä vaimoni on hokenut noin 20 vuotta, että anna perseeni olla ja että mikään ei ole niin kuvottavaa kuin naiminen. Tämä alkoi vaimoni ollessa vajaa 40 vuotias. Meillä on lapsia ja lapsenlapsi. Kunnioitan vaimoni mielipidettä ja annan hänen "perseensä" olla. Viime yönä kumppanini oli Marilyn Monroe. Ja se tuntui niin todelliselta Minä antaisin semmoisen harpun lopunkin vartalon olla.

Minä en oo koskaan pillereitä syöny enkä syö. Ja mieheni on hulluna joka kerta. Mutta ei se seksi sen kummempi asia ole elämässä. Taidat olla vielä nukuksissa. Enpä ihmettele tuota jampan vastausta nykyaikana.

Kyllä minä ainakin valitsen miehen sillä perusteella että tulee kauniita lapsia. Ja seksihän se tietenkin on tärkeintä maailmassa. Ei oo kumma jos ihmiset masentuu ku kaikki sairas valloillaan.

Tehkää jotain kunnollista ja kehittävää. Ei niiden iltaisten "pikkujuttujen" jälkeen enää jaksa innostua. Muuten seksi kyllä kiinnostaa jokaista miestä ja se on akka joka on frigidi. Ei näistä suomalaisista kävelevistä tunnevammaisista kyrmyniska-junttipaskoista oo mihinkään. Ne osaa pyörittää kymmentä naista yhtä aikaa ja lirkutella.

Saat samalla muita tuliaisia: Minä ainakin tykkään sexistä enkä kylly,olen käynyt läpi paljon aviossa olevia naisia sekä naimattomia ja olen niitä polkenut kuin tulpatonta mopedia ja nannaa tekee altavastaajalle ja mullekkin.

Tänäänkin tapaan illalla yhden rouva ihmisen kertoo miehelleen menevänsä naapurin rouvan kanssa lenkille,naapurin rouva treffaa taas minun kaveria tänä iltana. Rakkaus on aina sama mutta kohteet vaihtuu!! Onko kyseessä afrikkalainen muslimimies?

Eltaantunutta lihaa eli ei kiinnostavaa. Ei ole vielä läpeensä kyllästynyt. Kuinkahan kauhea näky ap on ilman vaatteita, jos edes omalla äijällä ei seiso?

Täällä yksi eltaantunut keski-ikäinen nainen. En ikäistäni enää huolisi. Kokemusta niistäkin on eron jälkeisestä elämästä. Suosittelen lämpimästi muillekkin naisille: Kyllä kymppinen nainen on vielä oikea seksipommi ja vanhempanakin kunhan pitää kroppansa kunnossa.

Mieluiten puutteessa pidetty eron partaalla tai just eronnut. Melko tykkejä ovat ja kaikki tuntuu käyvän, oikein innolla ovat itse ehdottelemassa suihinottoa ja jopa anaalipanoja.. Moni synnyttänytkin non tiukka lihaltaan ja liukkampi kuin teini-iässä. Juuri näin, itselläni 20vuotta nuorempi rakastaja ja on vipinää missä milloinkin ei sänkyyn aina ehditä.. Se on menoa ja meininkiä eikä mitään nyhjäämistä. Mitä niillä vanhoilla ukoilla tekee, kun ne ei osaa mitään eivätkä tiedä mitään. Minäkin suosittelen naisille samanlaista nautiskelua, ei kun nuorempi mies kehiin ja nauttimaan elämästä.

Joko rakastajaksi tai seurustelukumppaniksi mikä itsekullekkin meille tuntuu parhaalta. Jos olet ollut vuosia suhteessa ja uhkaavasti keski-ikää lähestyvä: Jos olet nuori tai suhde on kestänyt vähän aikaa ja silti tuollainen: Dumppaa ukko ja etsi joku jolla on normaalit seksihalut. Minulla ei edes nuorena tehnyt mieli sexiä ei ollut mitää yö seisokkeja yms,sitten todettiin hyvin alhaiset testosteroni arvot mutta ei lääkäri antanut hoitoja siihen vedoten ettei halua ottaa vastuuta jos niiden takia tulee eturauhassyöpä.

Joo rahalla kaikki huohottavat läskit maajussit. Ehkä hän muuttui homoks? Ehkä sitä ei vaan houkuttele sun kalkkuna tai oot vaan niin vitun ruma. Täällä on taas peräkammarin pojat kilvan kiistelemässä, kuka on tammikuun ääliö. Huomataan, että olet täällä.

Miksi puhut monikossa, vaivaako skitsofrenia? Kylmä tosiasia on, että sama kumppani ei välttämättä enää sytytä jos on oltu pitkäännyhdessä Jollakin se on 2 vuotta ja jollakin 20vuotta.

Sanomasi kertoo että ette ole päässeet seksisuhteessanne pintaa syvemmälle. Jos luulee että se on naamasta, tisseistä tai persiistä kiinni onko nainen kiihottava tai ei, niin on paljon jäänyt potentiaalia käyttämättä. Ja jos nettipornon ääressä pystyt rentoutumaan niin että mälli irtoaa iisisti, on se todiste joko sinun tai teidän molempien kyvyttömyydestä päästää mielikuvitus irralleen kun olette yhdessä.

Varmaan sulle tuli vitun hakkarainen. Nuori mies pystyy vaikka 7 keraa päivässä. Keski ikäinen muutamankerran viikossa jopa harvemmin. Se on tosiasia että miehen kyvykkyys laskee kokoajan mitä enemmän tulee ikää. On se surullista kun niinkin mukavasta asiasta kuin seksistä pitää ajatella että pystyy. Kuka pystyy eniten on kovin panomies. Minä uskon että olen vaimoni mielestä kovin panomies kerran pari viikossa, kun tiedän miten vittu kostuu sekunneissa ja orkku kolkuttaa minuuteissa.

Joo, mutta jos lähtötaso on huima, kestää sitä pudotustakin tulla, että ehtii keski-iässä normi kuolevaisen tasolle. Ei ole oma muija ainakaan puutetta valittanut ikinä, eikä ne muutkaan naikkoset, joiden kanssa ollut välillä sutinaa. Suoraan en ole kertonut muijalle, mut väittäisin tietävän ettei niillä haluilla mitä ooli alle nelikybäsenä tyydytä yhden naisen voimilla. Joo toi "keski-ikäinen" käsite, siihen mahtuu kuule aikas monenlaista tapausta, elähä yleistä! Helena oli upea ja sensuelli nainen.

Eräänä päivänä hänen miehensä lähti nuoremman matkaan. Helene suri ja suri vuosia kotona. Lopulta Helena päätti että nyt loppuu sureminen. Kävi suihkussa, ajeli karvat..

Tiskille saapuessa helena kuuli ensimmäisen kommentin vastakkaiselta sukupuolelta Helena murtui ja palasi itku kurkussa kotiin. Jos he nyt olisivat olleet sitä muhkeaa pyöreää vaille, niin helenat nyt vaan eivät miellytä. Ketä kiinnostaa sun ongelmas.

Tee itsari, ni ei oo enää ongelmia. Ota mies joka on sinua nuorempi? Näkyy olevan aika yleistä mitä olen seurannut tuttavapiirissä. Just ne keski ikäiset eronneet naiset on ottaneet uuden miehen niin se on jopa aika paljo nuorempi sitä naista. Naiset ei varmaan arvaa kun rupeavat suhteeseen jopa vanhemman miehen kanssa suhteeseen, että miehen kyvyt vähenee kun ikää tulee.

Me ollaan kohta kolmekymppisiä eikä ainakaan vielä ole juurikaan huomannut että seksi olisi vähentynyt. Itse koin eturauhastulehduksen joka on salakavala ja voi olla pitkäänkin lähes oireeton tai sitten kuulemma tosi kivulias. Ja onhan niinkin tiedän itsestäni että toiset naiset eivät ole koskaan saaneet ns. Yleensä painostus on vain pahasta? Hommaa tiettyä tablettia ja laita puolikas salaa juoman joukkoon Toinen pariskunta aloitti luontaistuotekaupan kuurin ja senjälkeen nainen valitti kuulemma "liiallisuudesta" Jotkut sanovat että pitää imeä kovaksi Naisen voi tyydyttää myös ilman sitä Työstressi on yksi pahimmista ongelmista näissä asioissa Tietenkin jos haluaa eroon jostakin naisesta Mutta enne eroa suosittelen asumaan erillään puolisen vuotta Yleensä ei vaihtamalla parane!

Kannattaa laitta kroppa kuntoon niin on kykyä makuukammarissa, ja hoikka urheilullinen kroppa lisää kumppanin mielenkiintoa. Tuolta apu ja vertaistuki www.

Eikös tämä aloittaja juuri kehunut olevansa ihan ok ulkoisesti, lue edes mitä sanotaan ennenkuin käyt mainostamaan.

Useammassa vastauksessa on sanat, laihduta, olet läski tai xl kokoinen. Herätkää hyvänen aika, ei tässä iässä olla enää mitään sorjavartaloisia naisia, elämä on jättänyt meihin kaikkiin omat merkkinsä. Itse olen xxl kokoinen, naisen muotoinen, itseni kantava, iloinen nainen, ja olisin halutessani saanut seksiä niin paljon kuin haluan..

Ei halu ja seksi ole vaan hoikkia ja sorjia varten, se on meitä kaikkia varten luotu nautinto, ja josta pitää osata nauttia lahjana. Mulle on turha tulla heittelemään rumaa läskiä tms. Kyllä tässä iässä vaan ollaan hoikkia ja sorjia. Se on enemmän itsestä kiinni, mitä suuhunsa mättää ja miten paljon liikuntaa harrastaa. Pelkkä kävelylenkki sohvalta jääkaapille ja takaisin ei riitä.

No tuo oli vähän rumasti sanottu. Onhan muodokkaillakin naisilla ottajansa. Ehkä hän huomasi 4. Usea ei tajua homman nimeä. Suurimmalla osalla miheistä loppuu mielenkiinto seksiin kokonaan nelikymppisenä. Itsekin olin nuorena koko ajan mela pystyssä, mutta nyt yli nelikymppisenä seksi ei vaan kiinnosta. Haiseva pillu ja sitä pitäis räplätä tai vielä pahempaa, nuolla, Yäk.

Puukäsityöt, auton rassaaminen ja esim kalastus antaa moninkertaisestienemmän kuin seksi. Itse en edes yritä esittää muijalle mitään. Olen sanonut, että seksiä ei kannata edes vongata, koska se ei kiinnosta. Muija on hyvännäköinen eikä ole valittamista sen ruuanlaittotaidoissakaan, mutta seksi ei vaan kiinnosta.

Parhaita illanviettotapoja on istua autotallissa ja lipittää kaljaa. Muija käy vieraissa tyydyttääkseen omat halunsa eiä asia haittaa minua yhtään. Pysyypähän sekin tyytyväisen¨ä kun saa. Eipä tuohon voi muuta sanoa kuin, että voi sääli! Elämä takana ja nyt autotallissa imet kaljaa. Asiaa, itse en kyl ole kiinnostunut nikkaroinnista ym. Seksi ei ole koskaan kauheesti kiinnostanut, ja nyt nelikymppisenä entistä vähemmän.

Terveelliset elämäntavat ei välttämättä tarkoita että miehellä olisi automaattisesti paremmat kyvyt.

: Chat homoseksuaaliseen seksi meis kiinostaa

Ilmainen seksi elokuva mitä mies haluaa homo sängyssä 870
SEXSI TARINAT HOMOSEKSUAALISEEN FLESHLIGHT KOKEMUKSIA Sain lääkityksen ja sen jälkeen seksiä teki mieli enemmän kuin naisellani. Eikä nyt, kun hänen halunsa ovat heränneet, ole niin helppoa muuttua takaisin! Petin miestäni sellaisen miehen kanssa, joka on ollut minuun ihastunut lähes yhtä kauan kuin minun ja mieheni suhde on kestänyt. Ja meillä molemmilla on hankaluuksia pidätellä orgasmia. Minusta tuntuu, että nainen ja naiseus minussa menee hukkaan.
Hieronta seksitreffit strippari homo polttareihin On helpompi kuvitella olevansa rehti ja rehellinen perusjätkä pahassa ja epiksessä maailmassa, jossa ainoastaan David Beckham ja Jari Sarasvuo saavat bilderbergiä. Että ei vika minussa olen, en sitä epäilekkään koska olen hyvännäköinen nainen. Miehet rupsahtavat itsekin noin 40 v, joten eivät voi vaatia naiselta enempää. En oikein aina ymmärrä, kuinka ihmiset tasa-arvosta puhuttaessa vetävät aina nämä jalattomat ja älyttömät esiin, ja generisoivat räikeästi miehiä sukupuolensa perusteella syrjivän nykylainsäädännön ja käytännön sosiaalisesta puolesta puhumattakaan tyyliin "no, täydellistä tasa-arvoa ei voi saada, niin että turha tehdä mitään feminismin kitkemiseksi valtaapitävistä elimistä ja miesten oikeuksien parantamisesta vähintään naisten oikeuksien tasolle". Tällä palstalla saa hieman väärän kuvan 40v homo ilmaista sex seksitrehvit halukkuudesta, kun tänne postailevat lähinnä keskimääräistä selvästi seksuaalisemmat miehet- ja usein samat tyypit useilla niceillä. Luulen, ettei "ahdistelu" auta. Aiheestahan on täällä monta ketjua, on jo tullut todettua, että hyvin monella 40v miehellä halut vähenevät, kun taas monilla 40v naisilla haluja on entistä enemmän, tästä lienee kyse teilläkin -ei toisesta naisesta tms.
Lyhyt hiusmalli gay pyöreät kasvot thai hieronta helsinki Velilta kalua seksitreffit gay

Tekokynnet netistä thai hieronta homoseksuaaliseen turussa

Kuntoilemme yhdessä, hoidamme lapsia yhdessä, emme polta ja dokaa: Kun niitä ei voi kerjätä suoraan, niin sitten kysytään "rehellistä mielipidettä". Entä naiset, onks teillä miehistänne samoja kokemuksia? Tähän liittyen olen huomannut että tietynlaista ääntelyä on ihan mahdotonta pidätellä, ei siis mitään kovaäänistä mutta kuitenkin. Kyllä sun täytyy saada hyvää seksiä, tai edes seksisä; Siis koska sä olet näköjään yrittänyt vaikka mitä Arvostan sua tosi paljon tuossa niin sanot st hänelle ihan pokkana, että jos ei seksiä heru omalta, niin haet sitä sit vieraalta! Mun mies haluaa mua silloin kun

Kaikki homot ei harrasta anaaliseksiä, joten homous ei ole sama kuin anaaliseksi harrastaminen. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Muistan viettäneeni erään juhannuksen kaverin luona maaseudulla ja paikan päällä oli tuolloin juhannusta viettämässä lisäkseni about 9 homoa ja kaksi heteronaista. Kaksi miestä myönsi kokeilleensa seksiä ja toinen heistä oli jopa seurustellut naisen kanssa. Kummatkin näistä tapauksista totesivat, että seksi miehen kanssa on huomattavasti parempaa. Ihmisen seksuaalisuus on kuin jana, jonka kummassakin päässä sijaitsevat homo- ja heteroseksuaalisuuden määritelmät.

Voi olla mahdollista - joissain tapauksissa - että mies todellakin pitää enemmän miehistä, mutta saattaa joskus tuntea myös vetoa naisiin. Hän haluaa kuitenkin määritellä itsensä homoksi, koska naisilla ei ole suurta merkitystä hänelle tai hänen elämässään. Oli miten oli, en usko, että sinun kannattaa mitään suuria suunnitelmia tehdä tämän homoystäväsi varalle, vaikka jostain syystä saisitkin hänet sänkyyn Vaikea asia, ei todellakaan yksinkertainen. Itse määrittelen itseni homoksi, niin kuin oikein onkin.

Olen kuitenkin seurustellut naisen kanssa 2 vuotta. Tutuistumme ja suhteemme oli aivan kuten kaikkien muidenkin naisystävieni kanssa homo sen paras kaveri eli nainen. Se oli aika pelottavaa ja mietin pitkään että miten asiassa kuuluu edetä.

Aloimme kuitenkin seurustelemaan ja molemmat tiesivät tasantarkkaan lähtötilanteen, ei kovinkaan hyvä. Annettiin seksille aikaa ja tehtiin kaikenlaista hauskaa. Pitää myöntää että varsinkin alussa tuntui ettei seksiä miehen kanssa voi voittaa mikään mutta kun aloimme tuntemaan toisemme halumme paremmin alkoi se luonnistamaan ja nykyään menee ihan hyvin.

Ajattelen silti myös usein miehiä enkä todellakaan katso kadulla naisten perään. Pari vuotta on kuitenkin mennyt ja väitän että olemme molemmat erittäin onnellisia. Ehkä seksielämä ei aina ole ollut tai ole kaikkein parasta mutta ainakin henkisellä tasolla suhteemme on paljon syvempi mitä olen koskaan miehen kanssa pystynyt rakentamaan.

Ei ehkä silti kannata asettaa odotuksia tapauksesi kohdalla liian koviksi ja anna ainakin hänelle paljon aikaa ja tilaa koska sitä tarvitaan. Hei Nimetön, Itse olen samantapaisessa tilanteessa, ja aina kun yritämme keskustella asiasta, ilmapiiri muuttuu vaikeaksi.

Täällä on arvottu nyt jo kuukausia.. En näe sitä mitenkään vastenmielisenä, mutta eipä tuo kyllä yhtään houkutakaan Ihan "tavallista" seksiä siis: Emotionaaliset fiilikset ja läheisyys on ihan eri tasolla miehen kanssa ollessa. En ole oikeastaan ollenkaan ns.

Nyt ymmärrän paljon paremmin,tulee mitä tulee. Kiitos ja hyvää kevättä kaikille! En tosin saa siitä kuin fyysistä tyydytystä. Nuoremmat naiset ihan mukavaa juttuseuraa kyllä. Vakituiseen suhteeseen en rupeaisi kyllä naisen kanssa.

No , kun kysyt. Naimisissa; kyllä mietin komiaa miestä, jos ei seiso. Yleensä löytyy hyvä ajatus. Vaikka säämies ilman vaatteita ja pois yksi vaate kerrallaan.

Tai hääkuva ja mies aina yhtä vaatetta ilman.. No täytyy kyllä sanoa että miehesi on todella epätoivoinen tapaus kun ei saa oikeaa seuraa niin pitää sekaantua naisiin. Ja tällä sivulla näkyy olevan muutenkin pimeää porukkaa, luullaan itseään muka homoksi ja todellisuudessa tehtään aivan toista. Ei muuta kuin pakkopaita päälle ja hoitoon! Homo naisen kanssa Miljoonat heteronaiset naimisissa homojen kanssa" Uusimpien tietojen mukaan pelkästään Kiinassa on noin 16 miljoonaa naista naimisissa homoseksuaalisten miesten kanssa.

Naiset kärsivät hiljaisesti rakkaudettomissa avioliitoissa! Osa naisista joutuu jopa miestensä pahoinpitelemiksi, koska nämä ovat suurissa paineissa. Professorin mukaan jopa 90 prosenttia homomiehistä menee sosiaalisten paineiden vuoksi naimisiin naisen kanssa!! Hän perusti internet-sivun homojen vaimoille, jolla on jo nyt 1.

Sillä vältetään sosiaalinen hyljeksintä läheisten piirissä. Yhdellä mun miehistä oli kaveri, joka oli selvästi koko ajan musta mustasukkanen.

Kävikin sitten ilmi, etä tää kundi on bi. Kerran kun tulin kotiin, niin musta tuntu kun mä olisin yllättäny nää kaks jostain Onko pelkkää sattumaa vai oonko edes vähän oikeilla jäljillä miehet?

Haaveiletteko te kaikki jostain tällasesta. Entä naiset, onks teillä miehistänne samoja kokemuksia? Kun mies hakee baarista seuraa Olen miettinyt, että kun miehet haluavat saada baarista seuraa yhden yön juttuja niin onko se täysin turn-off jos nainen onkin selvinpäin vai hakeeko miehet vain seuraa naisista, jotka itsekin on humalassa? Ilmeisesti olemme eri planeetoilta kun miesten täytyy olla miesten seurassa identiteettiään ylläpitääkseen.

D Se suvaitsemattomuus, se suvaitsemattomuus Naisen kanssa oleminen on pohjimmiltaan sanojensa ja ajatustestansa esiintuomisen varomista, miesten kanssa voi sanoa suoraan millaisen lutkan kanssa seurustelee tarvitsematta pelätä tiedon lähtevän eteenpäin. Naista pitää tietyssä määrin myötäillä, esim. Naiselle vastaan, että en voisi, en todellakaan Miehelle kerron kuinka nussin viime viikolla chatissa tapaamaani 16 pimperoo.

On selkeästi miehiä, jotka eivät kykene kommunikoimaan naisen kanssa. Nämä ovat juuri niitä miehiä, joita saa viikonlopun jälkeen käydä etsimässä kapakoista tai muualta - aivan kuin äiti etsisi pahankurista pikkupoikaa.

Tästä suuresta tarpeestaan viettää kaikki vapaa-aika miesporukoissa, miehet haluvat ehdottomasti naimisiin, eli ts. En ole koskaan ymmärtänyt miehissä tätä ristiriitaa - halua elää kuin pellossa ja olla samalla naimisissa. Onneksi me naiset olemme itsenäisempiä. Enkä missään nimessä yleistä. On olemassa todella upeita kypsiä miehiä ehkä pikkuisen iäkkäämpiä tosin , jotka keskustelevat yhtä hyvin naisten kuin miestenkin kanssa, ja osaavat muutenkin 'käyttäytyä'. Miksi en saisi haluta äidillistä naista?

Jos hoidan hommani ja tuon leipää pöytään, painan duunia, niin eikö se ole vaan reilua, että lopun käytettävän ajan saan ottaa rennosti ja vaikka sekoilla, ja vaimo huolehtii ruokkimisesta ja kunnossapidosta. Sekä antaa vähän viihdykettä. D Miksi en saisi? Kyllä, terveet miehet säilyvät henkisesti aina vähän pikkupoikina. Jos se ominaisuus miehestä puuttuu, on kyseessä yleensä vähän suuntaan tai toiseen vinksahtanut tapaus.

Kypsyneet miehet ovat joko testosteroninsa menettäneitä vanhuksia näitä voi olla ikään katsomatta tai muuten elämäänsä kyllästyneitä. Mikä ihmeen kommentti tuo on? Etkö tiedä, kumpaa sukupuolta itse olet? Tuossa oli kaikki päin honkia. Yleensä jos omassa elämässä saanti on ollut heikkoa niinkuin minullakin viimeaikoina, myönnetään ihminen tulee hieman huonotuuliseksi tai sitten jollain lailla apeaksikin välillä.

Näkeehän sen toki naamasta, kun lakkaa saamasta. Mutta se ei ole mikään ivan asia. Minä soisin että kaikki saisivat mukaan lukien myös minä ja saisivatkin usein. Mutta piikikkääksi ei tartte ruveta. Surettaa mutta ehkä se tästä iloksi muuttuu. Ainakaan toivoa ei kannata heittää. En haaveile mistään perätuupparihommista. Fetissini ovat jotakin muuta. Et nyt lainkaan ymmärrä miesten ja naisten eroja. Jo pikkutytöillä on yksi bestis ja lomas tyttö tähän joukkoon aiheuttaa jommassa kummassa muussa mustasukkaisuutta.

Samaa käyttäytymismallia naiset jatkavat seurustelusuhteissaan. Miehet taas ovat usein pienestä pitäen laumasieluja. Ei ole miespuolista bestistä vaan ystäväpiiri.

Nainen tuntee nämä miehet uhkaksi, eikä ymmärrä, että miehelle nainen ja kaveripiiri eivät ole kilpailevia vaan toisiaan täydentäviä elementtejä hänen elämässään. Tästä erosta kumpuaa sinunkin mustasukkaisuutesi, jota lievität homottelemalla miehiä.

Hulluinta on mielipiteesi miesten homoseksuaalisuuden yleisyydestä. Naisten kokemukset ovat paljon yleisempiä johtuen tästä bestis-asetelmasta sekä yhteiskunnan suvaitsevuudesta. Miehistäkin nainen naisen kanssa peuhaamassa on oivallinen fantasia, mutta harva nainen fantasioi homoseksistä. Ehkäpä kaveripiiriisi on päätynyt tavallista useampi joko bi-seksuaali tai sitten joku homofobioinen, joka haluaa pelleillä homoseksuaalisuudella peittääkseen omat piilevät taipumuksensa.

Missään nimessä se ei ole niin yleistä kun haluat itsellesi uskotella. Ehkä sinä ihastut homomaisesti käyttäytyviin miehiin. Homothan ovat nykyisin suorastaan trendikkäitä naisten shoppailuystävinä. Ensinnäkin mä halun heti korjata pari asiaa, jotka liittyy siihen, et sä oot ottanu sen asenteen, et täs on nyt joku 'mies-nais-ongelma'. Ensinnäkään mä en edes puhu naisista nyt, en tee vertauksia. Vastaavan ketjun naisista saa alottaa joku muu, vaikka sinä?

Toiseksi, en oo koskaan ollu mustasukkanen yhdestäkään miehestä, pikemminkin päinvastoin. Oon enemmän tarkkailijatyyppiä, joka näkee asioita, joita muut ei ehkä nää Niin ja vielä se, että en 'homottele miehiä', vaan haluan herättää keskustelua.

Sun viestis ehkä paljastaa sen, et kyseessä ei oo ihan neutraali aihe Mitä olen yrittänyt seurata eri kaveripiireissäni olevia miehiä, huom! Halitaan ja painitaan, ja kuten aloittajakin sanoi, ollaan mustasukkaisia miesten naisille. Ja entäs sellaiset, jotka kaverin kanssa hoitelevat jotain naista?

Kyllä siinäkin on biseksuaalisuutta mukana, vaikka nämä tyypit ovat juuri sellaisia, jotka esittävät jotain superkovia heteroäijiä Tiedätkö mutta olen huomannut omissa piireissäni ihan samaa. Erityisesti tuota ollaan mustasukkaisia miesten naisille. Minäkin uskon, että bi-seksuaalisuus ja homoseksuaalisuus on paljon yleisempää miesten keskuudessa kuin luullaan Entäs kun tieto homoudesta tulee kuin salama kirkkalta taivaalta!

Sitten ne hätkähtää jotkut itsekkin kun porukka tietää homoudesta. Ihmeen paljon näitä homoja nykyisin on. Onkohan E-pillereillä jotai tekemistä tän asian kanssa. Sitten mua taas ärsyttää sekin että joku tulee väittämään että sun poikakaveris on muuten homo,etkö tienny. No ei tässä nyt kaikkia miehiä olla luokittelemassa homoiksi.

Kyse oli vain siitä, että bi- ja homoseksuaalisuus on varmaankin yleisempää kuin luullaan Asiaa ei voisi osuvammin esittää! Juuri samaa olen havainnut omassa tuttavapiirissäni. Tämä onkin jännä juttu, miten nämä niin heteroksi itseään kutsuvat miehet erityisesti nauttivat saadessaan selvästi homotaipumuksia omaavalta mieheltä huomiota.

Ja totta totisesti, tässä kuviossa nainen on aina kolmas pyörä! Todellakin, tämä on valaisevaa! Tyttöystäväni saattaa joskus puhua naispuolisen ystävänsä kanssa puhelimessa jopa tunnin verran. Usein hän nauraa yhdessä toisessa päässä olevan naisen kanssa ja välillä siirtyy jopa puhumaan toiseen huoneeseen, että saa kuulemma puhua rauhassa jotain 'tyttöjen juttuja'.

Joskus tyttöystäväni lähtee myös 'harrastamaan' tai 'ulos' naispuolisten ystäviensä kanssa. Nyt tajuan sen kaiken, naiseni on lesbo.

Seksikkäitä miehet seksikäs mies alasti gay