Dominoiva mies gay suomi24 chat 22

dominoiva mies gay suomi24 chat 22

Kun mies ihastuu toiseen mieheen niin sitä voi verrata yhtä hyvin siihen kun mies ihastuu naiseen. Ei sen kummempaa eroa siinä ihastumisen tunteella, ainostaan kohde on sama sukupuoli.

Tiedät varmaankin miltä se ihastuminen tuntuu. Ja mitä heteromies tuntee toista miestä kohtaa on se sama tunne mitä homo tuntee naista kohtaan. Sinä et voi kuvitella olevasi miehen kanssa enkä minä voi kuvitella seurustelevani naisen kanssa.

Miehet haluavat dominoida joten homosuhteessa jos mies haluaa olla se dominoiva osapuoli niin hän etsii sen alistuvan homon kumppanikseen.

Homot ovat hieman naisellisia, tosin on niitä miehisiäkin homoja. Eikä välttämättä kummankaan tarvitse ole alistuvia. Silti nainen ei voi korvata miestä homosuhteessa. Ethän sinäkään vaihtaisi naista mieheen? Meillä homoilla ne tuntemiset ovat vain käänteiset heteroihin verrattuna. Heteromiehet juoksevat pimpsan perässä ja me juoksemme mulkun.

Mulkku kiinnostaa enemmän kuin pimpsa. Näin on meille elämä sen tarkoittanut. Jotkut syyttävät isän rakkauden puutetta homoseksuaalisuuteensa takia ja jotkut ovat vain tunteneet olevansa kiinnostuneita samasta sukupuolesta koko ikänsä niin kuin minä. Eikä sitä tarvitse välttämättä lähteä etsimään syytä omalle homoseksuaalisuudelleen. Syytä homoseksuaalisuudelle ei ole lääketiede edelleenkään löytänyt. Eri teorioita on mutta ne eivät päde kaikkiin homoihin.

Minulla on heitä tusina ystävinä senkin takia että useiden heteromiesten on vaikea sulattaa homoseksuaalisuutta joten minulle on ihan sama ketä on ystävinä kunhan ei ole ahdasmielisiä. Mutta siihen se naisen kanssa jääkin, ystävyyteen. Ethän sinäkään halua toista miestä ystävää läheisemmäksi.

Minä en voisi edes kuvitella harrastavani seksiä naisen kanssa. En ole kiinnostunut pimpsasta tai rinnoista samalla tavalla kuin sinä.

Joten jos kysyt että miksi ei nainen kiinnosta homoja niin saat vastauksen kun mietit että miksi sinua ei kiinnosta toinen mies. Itse ajattelen asian aivan samoin kuin sinä,vastauksesi oli siis täydellisen oikeaan osuva, kertakaikkiaan, kiitos sinulle.

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Olen vasta viime aikoina saanut selville, että minun "luultu" isä ei olekkaan ollut minun isä, vaan minun biologinen isä on tämän "luulltu" isän veli! Eli biologinen isäni on isäni veli! Sain myös nyrkistä vale-isältäni, eikä hän koskaan ollut mulle isän malli!

Eli tuo teoria ei voi pitää paikkansa! Ainaskaan minun osaltani Mutta sitten itse homouteen? Eli tunnetko itsesi naiseksi, siis sisimmissäsi?

Jos miehistä kiinnostunut 'mies' kokee olevansa sisältä nainen, hän on heteronainen, ei homomies. Transsukupuolisuus on ihan eri juttu kuin homous Tulin itse siihen johtopäätökseen, että homoilla on osa aivoista naisten aivoja tai aivopuoliskot kommunikoi osaksi naisten kaltaisesti.

En muuta syytä homouteen ymmärrä ja niin olkoot, ok! Eli homo tykkää olla mies ja tykkää miehistä? Silti kyllä homoissa on jotain naisten piirteitä, kuten Jari Sillanpäässä tai jopa Freddy Mercuryssä! Homot on minusta ihan ok, elkäät ymmärtäköt väärin! Välillä vaan on kummastattanut, että mistä se voi johtua? Mitä teet työksesi ja keiden kanssa viihdyt, vaikuttaa sitten siihen miten niitä puolia tuodaan esiin.

Niinkuin sanoin eri teorioita on keksitty, mutta mikään niistä ei pidä yksinään paikkansa. Sellainenkin teoria on että jos poika on tottunut pienestä pitäen siihen että isin syli on se tuki ja turva niin hän lähtee etsimään sitä turvaa myös seurusteluelämässäkin mieheltä.

Ristiriitaista sen isän rakkauden puuttumisen kanssa. Kyllä varmasti jos monilta heteromiehiltäkin kysytään niin löytyy muitakin jotka ehkä olisivat kaivanneet läheisempää isäsuhdetta. He ovat ehkä sen miehen mallinsa etsineet muualta. Sitten yksi omituinen teoria on että äidin tungetteleva käytös muuttaa pojan käsitystä omasta seksuaalisuudestaan. Ja vielä sellainen missä väitetään että sikiövaiheessa äiti erittää poikasikiöön jotain anti-testosteroni ainetta mikä muuttaa sikiön aivoissa joitakin osia jonka takia sitten pojasta tulee tyttömäinen ja miehisyys vähenee.

Mitään näistä ei voida todistaa oikeaksi koska on niitä miehisiäkin homoja. Mutta millään tavalla ei homous vaikuta miehen kykyyn tehdä työtä tai olla yhteiskuntakelpoinen.

Ihan samalla tavalla sitä löytyy meistäkin viisasta porukkaa ja sitten vähemmän viisaampia niin kuin heteroistakin. Valitettavasti TV ja muu media tuo kaikenlaista roskaa esille homoista ja sitten yleistetään se kaikkiin homoihin. Ehkä hieman tunnen olevani nainen siltä osin että tunnen vetoa miehiin.

Toisaalta olisihan tunteeni miehiä kohtaan hyväksyttävämpää jos olisin nainen. Mutta en toivo olevani nainen. Tunnen itseni suurimmalta osaksi mieheksi. Ehkä olen hieman tunteellisempi ja herkempi kuin "normaali mies" mutta tunteellisia miehiä löytyy heteroistakin.

Ihmisiä kun olemme kaikki jokatapauksessa joten riippuu todellakin ihmisestä nämä tälläiset asiat että miten itsensä tuntee jne.. Miksi ihmeessä seksuaalisen kiinnostuksen poissaolo tarkoittaa etomista?

Täällä nähtiin vain vähän aikaa sitten samanlainen kysymys hetskunaiselta, joka ihmetteli, että eivätkö homot pidä naisista. Pitääkö tämä perusteella meidän päätellä, että heterosuhteissa vain seksi ja nimenomaan se seksi merkkaa? Miehen ja naisen välillä ei voi ole mitään kanssakäymistä ilman, että seksiä olisi ilmassa? Ja kaiken huippu on se, että tämä sama porukka käy täällä haukkumassa homoja yliseksuaalisiksi elukoiksi, jotka ovat kuin koirat hinkkaamassa itseään suunnalleen jokaista vastaantulevaa jalkaa vastaan.

Noista kuvauksista voit päätellä, et miltä nää miesten leikit tuntuu noin yleensä. Onpa Sinulla ikävä tilanne, kun halut ja tarpeet eivät kohtaa. Oletteko puhuneet keskenään tästä ongelmasta. Itse toppina tiedän miten voimakkaat halut toki meillä voi olla. Minusta tämä aamu- ja iltapano voisi olla Ok. Käyt paskalla 2 kerta päivässä kertomasi mukaan. Ruokailun jälkeen kestää noin tuntia ennen kuin ulostetta alkaa valumaan peräsuoleen.

Siihen asti peräsuoli on tyhjä ja siisti. Suolen seinämissä ei ole ulostetta. Peräsuolen jatkuva vesipesu ei ole suolelle hyväksi. Voitte sijoittaa yhdynnät vähän tähän aikatauluun sopivaksi. Seurustelu ja yhdessä asuminen tuo aina mukaan seksin ja siksi siitä olisi jo hyvä puhua selväksi ennen yhteen muuttoa.

Mitä toinen haluaa ja mihin toinen on valmis. Top ja bottom on aina hyvä yhdistelmä. Minusta tuntuu siltä, että miehesi on myös dominoiva ja siitä johtuu, ettei häntä kiinnostaa Sinun kyrpäsi "huolto" Jos Sinä olisitkin ns. Teidän seksuaallisuus ei vai nyt kohtaa. Alistava pitää luonnollisena asiana toimia juuri niin kuin nyt toimii. Alistuva ei halua itse nussia eikä haluaa, että hänen kyrpäänsä kosketa nautintomielessä. Hän ilmeisesti hoitaa itse itsenä ja nauttii siitä, että voi tuottaa toiselle nautintoja.

Niin ihmeellinen voi olla tämä maailma. Olen ollut mukana näissä jutuissa vuosia ja etsinyt seuraani tätä asiaa silmällä pitäen. Näissä leikeissä itsekkyys on hyve.

Älä vaadi minulta perusteluja erilaiselle seksuaallisuudelle, Muuten olen luonteeltani aina toisen huomioon ottava. Tässä vain tämä poikkeus. Silloin kun rakkaus ja seksihalut leikkvät kuurupiiloa ovat vitsit vähissä. Edellinen kommentoija löysi asian ytimen: Voi olla, että sinun ja miehesi halut eivät voi yksinkertaisesti kohdata. Asiasta suoraan puhuminen ei kuitenkaan ole haitaksi ja yhtäältä voi olla niin, että keskustelemalla ja ottamalla tavoitteeksi harjoitella myös sinun kannaltasi tyydyttäviä seksitapoja, sinun miehesi oppii ottamaan tarpeesi paremmin huomioon.

Se, että olet btm-osapuoli ei siis väistämättä tarkoita sitä, että sinun haluillasi ja tarpeillasi olisi vähemmän merkitystä kuin toisen osapuolen. Asetelma voisi olla myös päinvastoin: Esimerkiksi itse olen hyvin usein lähes aina halukas ja erittäin aktiivinen, mutta kuitenkin aina ottava osapuoli. Mieheni on myös hyvin aktiivinen, mutta käytännössä aina top-osapuoli. Parisuhteessamme tärkeää on kunnon valmistelu ja pitkäkestoinen molemminpuolinen hyväily ennen "panovaihetta".

Rakastelumme päättyy yhdyntään vasta valmiiksi hyvin virittyneessä tilassa, mikä myös takaa molempien halukkuuden yhdyntään ja näin myös molemmat tulevat sen aikana, usein hyvin samanaikaisesti. Mä olen alistuva ja haluan olla sitä sängyssäkin. Mutta en olisi kyllä arvannut että btm olo on osa-aika työ jatkuvine huuhteluineen ja kaiken huipuksi illalla pitää ottaa vielä imodiumkin: D Mutta vakavasti puhuen nautin alistumisesta, enkä ole koskaan ollut mikään panomies, mulle voi antaa piiskaakin, saa sitoa laittaa kaulapannan, kahleet yms.

Mun on kyllä pakko käyttää vesipesua, en ota mitään riskiä et kävisi vahinko, ja tiedän ettei mies pitäis siitä! Tilanne meillä nyt vähän rauhottunut, kertaa päiväs vehdattu enää ja ollu välil päivän taukoja. Tuli mieleen tässä, et vajaa vuosi sitten, kun miehel oli töissä stressii ym. Mun mielest se oli ihan mukavaa, ja mies sai kyllä kunnon orgasmit, mut sit jälkeenpäin se oli kiukkunen, eikä halunnu olla lähellä tai muuta sellast.

Oon myös huomannut alistavaa käytöstä, esim. Joo tiedän paljon asioita nyt näin vuotiaana bottomina sanon näin, joskus aikoinaan kun olin vain vuotias nuori bottomi ja silloin se tapahtu eka meitsin peppuun korkkaus samanikäsen vuotiaan Top-tyypin kaa. Oli pikkasen tiukka ja kiree persaukon sulkijalihas ja hirveessä kiimassa ja kokeilun halun huumassa sekin tuli tehtyy, eikä tullut mieleenkään silloin et se tulee sattuu ekan kerran, ku menin istuu Horse Gril asennos top: Vähän oli persaukko kipeenä ja herkkänä sen perspanon jälkeen, teimme sitä silloin melkein joka viikko luonnossa kesällä kertaa viikkossa ja ei se perspano sit jälkeenpäin tuntunu enään niin pahalta, kuin sen, sen ekan kerran ja se että miksi tää Top-tyyppi mulle tän teki niin hänel oli perjaatteessa tarkoitus, vähän niinku auttaa mua.

D Taidat vielä tarvita vähän harjoitusta sun peppusi immenkalvon puhkaisun kanssa.

. Kreeta kokemuksia homoseksuaaliseen suomiporno elokuvat

Homo puhelin seksiä suomalainen pornofilmi

Voitte sijoittaa yhdynnät vähän tähän aikatauluun sopivaksi. Seurustelu ja yhdessä asuminen tuo aina mukaan seksin ja siksi siitä olisi jo hyvä puhua selväksi ennen yhteen muuttoa. Mitä toinen haluaa ja mihin toinen on valmis. Top ja bottom on aina hyvä yhdistelmä. Minusta tuntuu siltä, että miehesi on myös dominoiva ja siitä johtuu, ettei häntä kiinnostaa Sinun kyrpäsi "huolto" Jos Sinä olisitkin ns. Teidän seksuaallisuus ei vai nyt kohtaa.

Alistava pitää luonnollisena asiana toimia juuri niin kuin nyt toimii. Alistuva ei halua itse nussia eikä haluaa, että hänen kyrpäänsä kosketa nautintomielessä. Hän ilmeisesti hoitaa itse itsenä ja nauttii siitä, että voi tuottaa toiselle nautintoja.

Niin ihmeellinen voi olla tämä maailma. Olen ollut mukana näissä jutuissa vuosia ja etsinyt seuraani tätä asiaa silmällä pitäen. Näissä leikeissä itsekkyys on hyve. Älä vaadi minulta perusteluja erilaiselle seksuaallisuudelle, Muuten olen luonteeltani aina toisen huomioon ottava. Tässä vain tämä poikkeus. Silloin kun rakkaus ja seksihalut leikkvät kuurupiiloa ovat vitsit vähissä. Edellinen kommentoija löysi asian ytimen: Voi olla, että sinun ja miehesi halut eivät voi yksinkertaisesti kohdata.

Asiasta suoraan puhuminen ei kuitenkaan ole haitaksi ja yhtäältä voi olla niin, että keskustelemalla ja ottamalla tavoitteeksi harjoitella myös sinun kannaltasi tyydyttäviä seksitapoja, sinun miehesi oppii ottamaan tarpeesi paremmin huomioon. Se, että olet btm-osapuoli ei siis väistämättä tarkoita sitä, että sinun haluillasi ja tarpeillasi olisi vähemmän merkitystä kuin toisen osapuolen. Asetelma voisi olla myös päinvastoin: Esimerkiksi itse olen hyvin usein lähes aina halukas ja erittäin aktiivinen, mutta kuitenkin aina ottava osapuoli.

Mieheni on myös hyvin aktiivinen, mutta käytännössä aina top-osapuoli. Parisuhteessamme tärkeää on kunnon valmistelu ja pitkäkestoinen molemminpuolinen hyväily ennen "panovaihetta". Rakastelumme päättyy yhdyntään vasta valmiiksi hyvin virittyneessä tilassa, mikä myös takaa molempien halukkuuden yhdyntään ja näin myös molemmat tulevat sen aikana, usein hyvin samanaikaisesti.

Mä olen alistuva ja haluan olla sitä sängyssäkin. Mutta en olisi kyllä arvannut että btm olo on osa-aika työ jatkuvine huuhteluineen ja kaiken huipuksi illalla pitää ottaa vielä imodiumkin: D Mutta vakavasti puhuen nautin alistumisesta, enkä ole koskaan ollut mikään panomies, mulle voi antaa piiskaakin, saa sitoa laittaa kaulapannan, kahleet yms. Mun on kyllä pakko käyttää vesipesua, en ota mitään riskiä et kävisi vahinko, ja tiedän ettei mies pitäis siitä!

Tilanne meillä nyt vähän rauhottunut, kertaa päiväs vehdattu enää ja ollu välil päivän taukoja. Tuli mieleen tässä, et vajaa vuosi sitten, kun miehel oli töissä stressii ym. Mun mielest se oli ihan mukavaa, ja mies sai kyllä kunnon orgasmit, mut sit jälkeenpäin se oli kiukkunen, eikä halunnu olla lähellä tai muuta sellast.

Oon myös huomannut alistavaa käytöstä, esim. Joo tiedän paljon asioita nyt näin vuotiaana bottomina sanon näin, joskus aikoinaan kun olin vain vuotias nuori bottomi ja silloin se tapahtu eka meitsin peppuun korkkaus samanikäsen vuotiaan Top-tyypin kaa.

Oli pikkasen tiukka ja kiree persaukon sulkijalihas ja hirveessä kiimassa ja kokeilun halun huumassa sekin tuli tehtyy, eikä tullut mieleenkään silloin et se tulee sattuu ekan kerran, ku menin istuu Horse Gril asennos top: Vähän oli persaukko kipeenä ja herkkänä sen perspanon jälkeen, teimme sitä silloin melkein joka viikko luonnossa kesällä kertaa viikkossa ja ei se perspano sit jälkeenpäin tuntunu enään niin pahalta, kuin sen, sen ekan kerran ja se että miksi tää Top-tyyppi mulle tän teki niin hänel oli perjaatteessa tarkoitus, vähän niinku auttaa mua.

D Taidat vielä tarvita vähän harjoitusta sun peppusi immenkalvon puhkaisun kanssa. Aloitteleville topeille myös tiedoksi, että varovasti ja hitaasti aluksi sisään, pyllyssä on hampaat. Miltä tuntuu kun suihku tulee sisälle sykäyksittäin, ainakin liukkautta tulee toki lisää. Puhutko nyt seksistä vai suolen huuhtelusta suihkulla? Kannattaa keskustella ennenkö tosta tulee oikeesti ongelma.

Ite olin ennen homo mutta siirryin heteropuolelle kun alkoi kyrsimään nämä kaikki homopanoihin liittyvät ongelmat. On se vaa niin ihanaa kun saa syödä ja paskoa milloin haluaa. Suosittelen kaikkia joilla on ongelmia homoseksuaalisuuden kanssa vähintään kokeilemaan heteroseksiä. Itse olen päässyt homoudesta irti, nykyään lähinnä ällöttää ajatuskin ruuansulatuskanavaan yhtymisestä. Vastaa alkuperäiseen viestiin Poikaystävän panohalut Oon ollut usein pantavana nykyses suhtees, kun miehellä seisoo ja sitä panettaa jatkuvasti.

Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Tohon on semmoinen selitys että joskus aina ukonrahjuksella tärppää ja sattuu kinumaan pojalta jota on just petetty tai muuten vain sekaisin. Eli sitä peppua heruu vaikkakin harvoin. Eli ukot menee periaatteella 'aina kannattaa kokeilla'. Enkä usko hetkeäkään että ne torjutuksi tulemisesta oikeasti loukkaantuvat. Niillä on kuitenkin torjutuksi tulemisesta kokemusta vuosikymmeniä.

Eli uhkailu, vittuilu, katteettomat lupaukset ja säälipisteiden keruu on heille välineitä pepun saantiin, ei sen kummempaa. Njaa, mikä kellekin sopii. Itse en ole enää nuori, mutta en edes nuorempana päälle kaksikymppisenä kaapista tulleena, muista että olisin paljon silloisten itseni ikäisten kanssa nusahtanut. Sitten ne keiden kanssa olisi voinut kiksauttaakin taas tahtoivat tunkea minut johonkin dominoivan panokarjun, "isoveljen" rooliin mitä en kokemut, enkä koe omakseni.

Kyllä mä sain parhaat kiksit olemalla itseäni 10v tai enemmän vanhempien miesten kanssa, tietty vain sellaisten joiden ulkonäkö ei kauhistanut. Etenkin Puolassa matkustellessani sain sikäläisiltä timmeiltä ukkomiehiltä paljon ihanaa suurta munaa. Toisaalta joskus ei sen ulkonäönkään tarvinnut olla ihan sitä, eli sain pervoa nautintoa vääntämällä jonkun kulahtaneenkin äijän kanssa kunhan se ei inhottanut ja siinä oli kuitenkin JOKIN piirre mikä herätti himoja.

Heh, mutta mä muistankin kun olin jotain vee koulussa ja melkeen kuuskymppinen poikien liikunnanopettaja mies tietenkin himoitsi ihan selvästi mun perääni.

Se myös pyrki näkemään mut kelteisilläni törmäilemällä puku- ja suihkuhuoneeseen tyyliin "ai sä oot viel tääl" Kerran se jopa kuivas mua pyyhkeelläni muka jotenkin harmittomaan tyyliin! Vielä nykyäänki se on fantasioitten vakiokamaa. Mä oli 17 vee kun sattuneesta syystä olin yhen meidän kylällä tunnetun gay miehen autossa ja se oli sillon jotain 45 ekaks se mua hiplas ja kopeloi ja loppujen lopuks autossa selkä nojat oli nurin ja mä olin sen alla naitavana ,ihana kokemus oli eikä kaduta , myöhemmin otettiin muutaman kerran uusiks.

Vanhat miehet ovat sosiopaatteja jotka eivät välitä muiden tunteista ollenkaan. Siksi he ahdistelevatkin kaikkea mikä liikkuu aina naisista miehiin ja lapsista eläimiin. Huomaan että tännekkin he ovat tulleet tyrkyttämään omia fantasioitaan välittämättä ollenkaan esimerkiksi aloittajan ajatuksista. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Vastaa alkuperäiseen viestiin Vanhat miehet iljettää! Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia.

Viesti on mainos tai massapostitus. Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia. Lisätietoja merkkiä jäljellä. Oliko keskustelusta sinulle hyötyä? Olet poistumassa sivulta jota olet muokannut. Oletko varma, että haluat jatkaa?

Seksinovellit suomi24 bdsm novellit homo