Erotikka amatööri homoseksuaaliseen sex

Aseksuaalit eivät ole seksuaalisessa mielessä kiinnostuneita kummastakaan sukupuolesta. Seksuaalisen kanssakäymisen ja tavallisen läheisyyden tai koskettelun välillä ei ole mitään ehdotonta rajaa. Esimerkiksi kädestä kiinnipitämisellä saattaa olla sekä seksuaalista että ei-seksuaalista merkitystä, riippuen kulttuurista ja tilanteesta. Kosketuksen seksuaalisuuden tunnusmerkkejä saattavat olla ruumiinosat, joita tilanteeseen liittyy erogeeniset alueet , fyysiset seksuaalisen kiihottumisen merkit ja yksilöllinen tunne.

Seksuaalinen kanssakäyminen ei välttämättä rajoitu toisen henkilön kehoon. Mikäli seksuaalinen toiminta suuntautuu vain omaan kehoon, kyseessä on autoerotismi. Joitakin seksuaalisen kanssakäymisen tapoja, joihin ei liity fyysistä koskettelua ovat puhelinseksi , kyberseksi , ekshibitionismi ja voyeurismi.

Miehet harrastavat tutkimusten mukaan selvästi enemmän irtoseksiä kuin naiset. Naiset näyttävät voivan yleensä päättää, milloin ja miten usein suhteessa on seksiä. Naisten vaikeudet kiihottua ja kokea nautintoa ovat yleistyneet, ja naisten haluttomuuden lisääntyminen on vähentänyt parisuhdeseksiä, etenkin 30—vuotiailla.

Keskivertonaisella on ollut 12 seksikumppania kuten keskivertomiehelläkin, enemmän kuin Euroopan vertailumaissa. Suhtautuminen seksuaalisuuteen vaihtelee paljon kulttuurista riippuen. Vaihtelua on muun muassa suhtautumisessa esiaviolliseen seksiin, seksuaalivähemmistöihin sekä sukupuolirooleihin liittyen.

Kulttuurilliset käsitykset esimerkiksi miehen ja naisen välisistä rooleista heijastuvat erityisen vahvoina seksuaalikäsityksissä. Pariseksin määrä on vähentynyt vuodesta Sooloseksin määrä parisuhteissa on lisääntynyt melkein vastaavasti viime vuosikymmeninä. Tämä on vakaa versio , joka on katsottu Seksuaalikasvatuksen standardit Euroopassa , s. Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Teoksen verkkoversio pdf viitattu 8. Seksuaalisuus on enemmän kuin pelkkää seksiä Rakkaudeksi.

Siitä joukkopanoja harrastavasta se varmaankin tuntuu ihan normaalilta, mutta jos tulkitaan sanaa yleisen mielipiteen pohjalta, niin joukkopano on varmaankin suurimmasta osasta tavallisuudesta poikkeavaa, eli siis toisin sanoen perverssiä. Sanalla perverssi on ehkä hieman ikävä kaiku, mutta ei se tuon kummempaa tarkoita. Minä myönnän, että minun on todellakin vaikea käsittää tuota, koska se ei minusta tunnu luontevalta tai kiinnostavalta.

Kukin meistä peilaa varmasti asioita omia arvoja ja tapojaan vasten. Minusta on vaikea ymmärtää, että mitä joku saa siitä irti, mutta minä en ajattelekaan samoin kuin he. Kyllä minä sen tiedän, että ihmisillä on kaikenlaisia mieltymyksiä. Joku tykkää kun kakitaan suuhun ja toinen kun ruoskitaan selkä verille. Vaikka tiedostan että sellaisia ihmisiä on, ei se tarkoita että automaattisesti ymmärtäisin heitä. Sanoista "suvaitsevaisuus" ja "älä tuomitse" on tullut nykyään jonkinlaisia muotisanoja, joita viljellään joka paikassa.

Mitä suvaitsevampi olet, sitä parempi ihminen olet. Minusta äärimmäinen suvaitsevaisuus ei ole kuitenkaan mikään ultimaalinen tavoite, vaan siinäkin on syytä olla jotain rajoja.

Sitä en tiedä kuka niitä rajoja saa määritellä. Onko ihmisellä lupa itse määritellä mitä suvaitsee ja mitä ei, vai mennäänkö yhteiskunnan normien mukaan? Minä en pidä kaikesta, enkä hyväksy kaikkea. En minä mikään Jeesus ole, enkä edes pyri olemaan. Jos minä pidän jotain asiaa epämiellyttävänä, niin minusta voin sen sanoa.

En minä aio esittää jotain poliittisesti korrektia, joka varoo sanomasta mitään "pahaa" ja piilottaa ajatuksensa "hyväksyttyjen" sanojen taakse, vaikka ajatteleekin ihan muuta omassa päässään. Kyllä ihmisillä saa olla erilaisia mielipiteitä.

Se ei kuitenkaan tarkoita sitä, että olisin niistä samaa mieltä, tai etten kritisoisi niitä. Ehkä kritisoin liian jyrkästi, mutta sellaisia ajatuksia kirjoitus minussa herätti. Minusta arvomaailmalla tarkoitetaan nimenomaan niitä arvoja ja moraalisääntöjä, joiden mukaan tulkitset asioita ja erotat itsellesi ne hyväksyttävät asiat.

Miten voit hyväksyä asian, joka on vastoin arvomaailmaasi? Ovatko ne arvot sitten sellaisia, joita muokkaat kuhunkin tilanteeseen sopiviksi? Sorry, taisin aliarvioida sinua. Kommenteistasi päätellen edustat fiksumpaa sukupolvea. Erityisesti sanan perverssi määrittely. Seksuaalisuus on ihmisen ominaisuuksista yksi monitahoisimpia ja persoonallisimpia.

Seksuaalisen käyttäytymisen normittaminen tiettyihin kaavoihin esimerkiksi tilastojen perusteella tekee vääryyttä vähemmistöille. Jos jollakulla on tapana vaikka laulaa rakastelun jälkeen aarioita niin kaikin mokomin, se ei varmaankaan ole mikään pahanlaatuinen perversio paitsi jos laulaa nuotin vierestä ;- Väittäisin, että useimmilla pareilla on jokin ihan oma juttu, jota harva muu tekee. Sehän ei tee heistä sinänsä perverssejä ainakaan negatiivisessa mielessä.

Minulla suvaitsevaisuuden rajat menee siinä vaiheessa, kun asianosaisille tuotetaan henkistä tai fyysistä vahinkoa. Ketään ei pidä yllyttää tekemään mitään seksuaalisia juttuja vastentahtoisesti. Esimerkkinä suvaitsevaisuudesta toimii minusta vaikkapa homoseksuaalisuuden hyväksyminen. Sehän on ollut aiemmin pannassa. Siitä on joutunut joskus vankilaan tai on jopa tuomittu kuolemaan tai sitten on suljettu mielisairaalaan.

En ymmärrä, mitä mies voi nähdä toisessa miehessä. Minusta on silti väärin, että homoa rangaistaan näin ankarasti seksuaalisesta normista poikkeamisesta varsinkin kun nykyään tunnustetaan, että se ei ole hänelle juurikaan mikään valintakysymys. Mitä teet, jos sulle on kasvanut molemmat sukuelimet? Oletko automaattisesti perverssi, vastoin tahtoasi?

Vaikka minun on vaikea ymmärtää perusteita homoseksuaalisuudelle, minun on tunnustettava se biologisena tosiasiana. Suomen lainsäätäjät ovat säätäneet lakeja, jotka takaavat homoille asialliset oikeudet. Heillä on siis sosiaalinen hyväksyntä takanaan. Lisäksi olen varma, että keskivertohomolla ei ole mitään syytä tuottaa haittaa kanssaihmisille sen enempää kuin meillä heteroillakaan.

Minulla ei siis ole mitään syytä olla hyväksymättä homoja. Hyväksyntä on tosiasioiden tunnustamista. Jos hyväksyisin tiukasti vain sen, joka on oman arvomaailmani mukaista, se tekisi minusta mm poliittisesti ja uskonnollisesti fundamentalistin ja juoksisin kuola suupielestä valuen joko käännyttämässä tai tappamassa vääräuskoisia.

Minun maailmankuvaani kuuluu kuitenkin se, että myönnän oman erehtyväisyyteni ja vajavaisuuteni. Myönnän, että joku toiseen uskontokuntaan kuuluva ystäväni voi olla oikeassa ja minä väärässä.

Kuljen itse mieluummin suoraa tietä helvettiin kuin käännytän väkisin kymmenen ystävääni samalle polulle. Vastaan omista teoistani, mutta minulla ei ole oikeutta määritellä muiden puolesta mikä on oikein ja mikä on väärin. Siksi olen mieluummin suvaitsevainen ja hyväksyn ihmiset sellaisena kuin ovat. Mitä keskustelun aiheena olevaan joukkopanemiseen tulee, sitä ei voi verrata esimerkiksi homouteen, koska siinä asiassa on kuitenkin paljon ristiriitaisia puolia.

Se ei tosiaankaan ole juttu jota lähden suosittelemaan varauksetta kenelle hyvänsä, en edes kolmen kimppaa tai parin vaihtoa. Tällaista keskustelua saisi olla täällä enemmänkin pelkän "Oot väärässä" -väittelyn sijaan.

Kun on valmis kuuntelemaan myös toisen mielipiteitä, niin sitä kautta pystyy kyseenalaistamaan myös sitä omaa ajatusmallia ja ehkä oppimaankin jotain. Se nimenomaan on minusta kiinnostavaa, että miten normaali määritellään. Missä vaiheessa muutut suvaitsemattomaksi, jos et jotain asiaa hyväksy? Silloin joskus oli ihan ok jos ei homoja sietänyt ja heitä haukkui, mutta nykyään tilanne onkin jo toinen.

Nykyään se homojen haukkuja leimataankin jo suvaitsemattomaksi. Sitä en jaksa miettiä mistä johtuu että joskain asiasta tulee yleisesti hyväksyttävää, mutta yleensä lainsäädäntökin seuraa jonkin ajan kuluttua yleistä mielipidettä. Tuo henkinen vahingoittaminen onkin sitten melkeinpä ihan oma aiheensa.

Ihmisen mieli kun voi kärsiä niin monista asioista, jopa "vääränlaisista" seksikokemuksista. Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Viesti on mainos tai massapostitus.

Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia. Lisätietoja merkkiä jäljellä. Oliko keskustelusta sinulle hyötyä? Olet alle 18 vuotta. Tämän keskustelupalstan sisältö ei ole lapsille sopivaa. Voit myös siirtyä Suomi Olet poistumassa sivulta jota olet muokannut. Oletko varma, että haluat jatkaa?

...

Erotikka amatööri homoseksuaaliseen sex

Seksuaalinen kanssakäyminen ei välttämättä rajoitu toisen henkilön kehoon. Mikäli seksuaalinen toiminta suuntautuu vain omaan kehoon, kyseessä on autoerotismi. Joitakin seksuaalisen kanssakäymisen tapoja, joihin ei liity fyysistä koskettelua ovat puhelinseksi , kyberseksi , ekshibitionismi ja voyeurismi. Miehet harrastavat tutkimusten mukaan selvästi enemmän irtoseksiä kuin naiset.

Naiset näyttävät voivan yleensä päättää, milloin ja miten usein suhteessa on seksiä. Naisten vaikeudet kiihottua ja kokea nautintoa ovat yleistyneet, ja naisten haluttomuuden lisääntyminen on vähentänyt parisuhdeseksiä, etenkin 30—vuotiailla.

Keskivertonaisella on ollut 12 seksikumppania kuten keskivertomiehelläkin, enemmän kuin Euroopan vertailumaissa. Suhtautuminen seksuaalisuuteen vaihtelee paljon kulttuurista riippuen. Vaihtelua on muun muassa suhtautumisessa esiaviolliseen seksiin, seksuaalivähemmistöihin sekä sukupuolirooleihin liittyen. Kulttuurilliset käsitykset esimerkiksi miehen ja naisen välisistä rooleista heijastuvat erityisen vahvoina seksuaalikäsityksissä. Pariseksin määrä on vähentynyt vuodesta Sooloseksin määrä parisuhteissa on lisääntynyt melkein vastaavasti viime vuosikymmeninä.

Tämä on vakaa versio , joka on katsottu Seksuaalikasvatuksen standardit Euroopassa , s. Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Teoksen verkkoversio pdf viitattu 8. Seksuaalisuus on enemmän kuin pelkkää seksiä Rakkaudeksi. Maslow's Hierarchy of Needs Magnus Hirchfield Archive for Sexology. The Continuum Publishing Company, Teoksen verkkoversio viitattu 5. Heilläkin voi olla fyysisiä tarpeita ja silloin rakasta aviomiestäkin tarvitaan "välineenä".

Hyvään suhteeseen kuuluu tämän ymärtäminen, että seksi pelkältään ei ole sitä hienointa, mutta se ei silti tee siitä likaista. Kyseinen joukkopano ei ole minun juttuni, mutta en tuomitse asiaa.

Siinä on kysymys vain seksistä, ei sen suuremmasta. Älä tuputa sellaista mitä ei ole todistettavasti olemaassa. Näiden miesten "perversiot" ovat vain sinun mielikuvitustasi, ei faktaa. Kukin miettinee omiaan, mutta pysähdypä femakkovouhkaamiseltasi hetkeksi miettimään, mitä tämä yksi nainen miettii.

Tuskin hän on vastentahtoisesti hommassa mukana, muutoinhan kyseessä olisi joukkoraiskaus. Onko sinun vaikea käsittää, että ehkäpä tämä onkin juuri tämän naisen toteutunut unelma.

Tiedä hänestä, mutta tämän tyyppisiä fantasioita joillakin naisilla todella on. Jos oletetaan, että kaikki tapahtumaan osallistuneet ovat vapaaehtoisia ja jos he saavat siitä jotakin seksuaalisia kicksejä niin se lisännee heidän iloaan.

Mitä perverssiä on siinä jos aikuiset ihmiset saavat tällaisesta leikistä iloa? Termillä perverssi tarkoitetaan nimenomaan tavallisuudesta poikkeavaa seksuaalisia suuntautumisia. Riippuu tietysti ihan siitä ketä pyydetään määrittelemään perverssi. Siitä joukkopanoja harrastavasta se varmaankin tuntuu ihan normaalilta, mutta jos tulkitaan sanaa yleisen mielipiteen pohjalta, niin joukkopano on varmaankin suurimmasta osasta tavallisuudesta poikkeavaa, eli siis toisin sanoen perverssiä.

Sanalla perverssi on ehkä hieman ikävä kaiku, mutta ei se tuon kummempaa tarkoita. Minä myönnän, että minun on todellakin vaikea käsittää tuota, koska se ei minusta tunnu luontevalta tai kiinnostavalta. Kukin meistä peilaa varmasti asioita omia arvoja ja tapojaan vasten. Minusta on vaikea ymmärtää, että mitä joku saa siitä irti, mutta minä en ajattelekaan samoin kuin he. Kyllä minä sen tiedän, että ihmisillä on kaikenlaisia mieltymyksiä. Joku tykkää kun kakitaan suuhun ja toinen kun ruoskitaan selkä verille.

Vaikka tiedostan että sellaisia ihmisiä on, ei se tarkoita että automaattisesti ymmärtäisin heitä. Sanoista "suvaitsevaisuus" ja "älä tuomitse" on tullut nykyään jonkinlaisia muotisanoja, joita viljellään joka paikassa.

Mitä suvaitsevampi olet, sitä parempi ihminen olet. Minusta äärimmäinen suvaitsevaisuus ei ole kuitenkaan mikään ultimaalinen tavoite, vaan siinäkin on syytä olla jotain rajoja. Sitä en tiedä kuka niitä rajoja saa määritellä. Onko ihmisellä lupa itse määritellä mitä suvaitsee ja mitä ei, vai mennäänkö yhteiskunnan normien mukaan? Minä en pidä kaikesta, enkä hyväksy kaikkea.

En minä mikään Jeesus ole, enkä edes pyri olemaan. Jos minä pidän jotain asiaa epämiellyttävänä, niin minusta voin sen sanoa. En minä aio esittää jotain poliittisesti korrektia, joka varoo sanomasta mitään "pahaa" ja piilottaa ajatuksensa "hyväksyttyjen" sanojen taakse, vaikka ajatteleekin ihan muuta omassa päässään. Kyllä ihmisillä saa olla erilaisia mielipiteitä. Se ei kuitenkaan tarkoita sitä, että olisin niistä samaa mieltä, tai etten kritisoisi niitä.

Ehkä kritisoin liian jyrkästi, mutta sellaisia ajatuksia kirjoitus minussa herätti. Minusta arvomaailmalla tarkoitetaan nimenomaan niitä arvoja ja moraalisääntöjä, joiden mukaan tulkitset asioita ja erotat itsellesi ne hyväksyttävät asiat. Miten voit hyväksyä asian, joka on vastoin arvomaailmaasi? Ovatko ne arvot sitten sellaisia, joita muokkaat kuhunkin tilanteeseen sopiviksi?

Sorry, taisin aliarvioida sinua. Kommenteistasi päätellen edustat fiksumpaa sukupolvea. Erityisesti sanan perverssi määrittely. Seksuaalisuus on ihmisen ominaisuuksista yksi monitahoisimpia ja persoonallisimpia.

Seksuaalisen käyttäytymisen normittaminen tiettyihin kaavoihin esimerkiksi tilastojen perusteella tekee vääryyttä vähemmistöille. Jos jollakulla on tapana vaikka laulaa rakastelun jälkeen aarioita niin kaikin mokomin, se ei varmaankaan ole mikään pahanlaatuinen perversio paitsi jos laulaa nuotin vierestä ;- Väittäisin, että useimmilla pareilla on jokin ihan oma juttu, jota harva muu tekee.

Sehän ei tee heistä sinänsä perverssejä ainakaan negatiivisessa mielessä. Minulla suvaitsevaisuuden rajat menee siinä vaiheessa, kun asianosaisille tuotetaan henkistä tai fyysistä vahinkoa. Ketään ei pidä yllyttää tekemään mitään seksuaalisia juttuja vastentahtoisesti. Esimerkkinä suvaitsevaisuudesta toimii minusta vaikkapa homoseksuaalisuuden hyväksyminen. Sehän on ollut aiemmin pannassa. Siitä on joutunut joskus vankilaan tai on jopa tuomittu kuolemaan tai sitten on suljettu mielisairaalaan.

En ymmärrä, mitä mies voi nähdä toisessa miehessä. Minusta on silti väärin, että homoa rangaistaan näin ankarasti seksuaalisesta normista poikkeamisesta varsinkin kun nykyään tunnustetaan, että se ei ole hänelle juurikaan mikään valintakysymys.

Mitä teet, jos sulle on kasvanut molemmat sukuelimet? Oletko automaattisesti perverssi, vastoin tahtoasi? Vaikka minun on vaikea ymmärtää perusteita homoseksuaalisuudelle, minun on tunnustettava se biologisena tosiasiana. Suomen lainsäätäjät ovat säätäneet lakeja, jotka takaavat homoille asialliset oikeudet.

Heillä on siis sosiaalinen hyväksyntä takanaan. Lisäksi olen varma, että keskivertohomolla ei ole mitään syytä tuottaa haittaa kanssaihmisille sen enempää kuin meillä heteroillakaan.

Minulla ei siis ole mitään syytä olla hyväksymättä homoja. Hyväksyntä on tosiasioiden tunnustamista. Jos hyväksyisin tiukasti vain sen, joka on oman arvomaailmani mukaista, se tekisi minusta mm poliittisesti ja uskonnollisesti fundamentalistin ja juoksisin kuola suupielestä valuen joko käännyttämässä tai tappamassa vääräuskoisia.

Minun maailmankuvaani kuuluu kuitenkin se, että myönnän oman erehtyväisyyteni ja vajavaisuuteni. Myönnän, että joku toiseen uskontokuntaan kuuluva ystäväni voi olla oikeassa ja minä väärässä.

Kuljen itse mieluummin suoraa tietä helvettiin kuin käännytän väkisin kymmenen ystävääni samalle polulle. Vastaan omista teoistani, mutta minulla ei ole oikeutta määritellä muiden puolesta mikä on oikein ja mikä on väärin. Siksi olen mieluummin suvaitsevainen ja hyväksyn ihmiset sellaisena kuin ovat. Mitä keskustelun aiheena olevaan joukkopanemiseen tulee, sitä ei voi verrata esimerkiksi homouteen, koska siinä asiassa on kuitenkin paljon ristiriitaisia puolia. Se ei tosiaankaan ole juttu jota lähden suosittelemaan varauksetta kenelle hyvänsä, en edes kolmen kimppaa tai parin vaihtoa.

Tällaista keskustelua saisi olla täällä enemmänkin pelkän "Oot väärässä" -väittelyn sijaan. Kun on valmis kuuntelemaan myös toisen mielipiteitä, niin sitä kautta pystyy kyseenalaistamaan myös sitä omaa ajatusmallia ja ehkä oppimaankin jotain.

Se nimenomaan on minusta kiinnostavaa, että miten normaali määritellään. Missä vaiheessa muutut suvaitsemattomaksi, jos et jotain asiaa hyväksy? Silloin joskus oli ihan ok jos ei homoja sietänyt ja heitä haukkui, mutta nykyään tilanne onkin jo toinen.

Nykyään se homojen haukkuja leimataankin jo suvaitsemattomaksi. Sitä en jaksa miettiä mistä johtuu että joskain asiasta tulee yleisesti hyväksyttävää, mutta yleensä lainsäädäntökin seuraa jonkin ajan kuluttua yleistä mielipidettä. Tuo henkinen vahingoittaminen onkin sitten melkeinpä ihan oma aiheensa.

ajatella jatkumona, jossa toisessa päässä on homoseksuaalinen suuntautuminen, . Pornoa tuottavat niin pornoteollisuuden ammattilaiset kuin amatööritkin. 4. maaliskuu Esinahan tulehdus homoseksuaalisuus sairaus live sizegain toimiiko Karva pimppi video sex finland ruotsalaiset amatööri suomi sex tube. Kotirouvat seksi sex oulu Posted on Suomityttö Sidonta seksi videot terhakkaat tissit. Ruokasoodan ISOÄITI SEKSI AMATÖÖRIEN ALASTONKUVAT, Tutkimuksessa ei siihen aikaan otettu huomioon homoseksuaalisia. Kirjaudu tai.

Homoseksuaaliseen eturauhashieronta porno suomessa