Homo 40 suomi25 treffit

homo 40 suomi25 treffit

Eli avaajan väite on täyttä skeidaa ja hyvä todiste siitä on ettei edes pitkän linjan kouluttaja Petteri Leino ole asiaan livenä törmännyt tuhansista kasarmipäivistä- ja öistä huolimatta. Olet kyllä säälittävä idiootti. Kouluttaja kertoo mitä kokemuksensa perusteella tietää, ja sinä yrität tyypillisen fundamentalistikusipään tavoin kääntää kaiken päälaelleen.

Sinähän et ole pätevä sanomaan asiasta mitään, muistakaamme se. Olet vain henkisesti sairas ihminen joka elää itse luomassaan valheessa. Oletko sinä jokin intti-homoseksin asiantuntija? Moni on kertonut tässä ketjussa ja muualla, että seksiä on harrastettu intissä miesten kesken ja sinä väität vastaan?

Minusta enemmistö mielipiteistä on täysin toista mieltä kuin sinä. Ja siihen päälle kun laskee vielä bi-seksuaalisesti suuntautuneet, niin luku lähentelee varmasti vähän yli kolmannesta koko väestöstä! Nyt en väitä, että kaikki bi-seksuaalit ajautuisivat homoseksuaalisiiin kokeiluihin, mutta intissä tähän on suuri todennäköisyys ja näin tapahtuukin.

Monilla se jää ainutkertaiseksi vaiheeksi elämässä, koska siviiliin palattua on korkeampi kynnys hankkia näitä kokemuksia. Mä palvelin kolmessa eri varuskunnassa yhteensä 12kk ja voin omakohtaiseen silminnäkijätodistukseen perustuen sanoa että IKINÄ ei tapahtunut yhtään mitään. Samoin moisesta ei edes liikkunut tornareita koskaan. Jo tuo kertoo siitä että asia on tavattoman harvinainen.

Odotan mielenkiinnolla mitä pystyt esittämään. Ei ne ota sinua inttiin, koska et ole normaali mies. Pekka Eric Auvinen Oi kunpa sinne pääsis takaisin!

Runkkailtiin, imettiin ja nussittiin. Homoseksin avulla jaksoin läpi koko intin! Ilman sitä olisin todennäköisesti keskeyttänyt plavelukseni. Olihan se nuorelle miehelle outoa joutua tupaan jossa avoimesti keskusteltiin, saitko viikonloppuna, millainen olino joku siihen kertoi että tavallaan sain mutta tulin reisille, toinen taas että joo useampaan kertaan tyttöystävän kanssa. Sitten nämä leiriolosuhteet olivat ääripää, kun viiden päivän jälkeen päästiin saunaan, koko ryhmä kerralla, oli ns.

Sitten itse peseytyminen isossa tilassa, padoista otettiin vettä, pesuvatiin ja huuhdottiin liat pois, mutta suurin yllätys kun meidän alikessu iski silmää ohimennessään ns. Parikymmentä nakua jätkää katseli toisiaan,,,hmm Normi lause oli iltanuotiolla, kävin äsken runkulla Ei mitään homoilua näkynyt tai ollut puhetta. Mutta niin me puhutaan kaveriporukassakin naisista, seksistä yms välillä. En mitään seksuaalista itse kokenut, yksikössä oli vain miehiä lukuunottamatta muutamaa nais skapparia.

Ainut mitä kuulin koko palveluksen aikana oli kun eriyksikön mies ja naisalikki oli harrastanut seksiä sotkun vessassa ja saanu esapekkaa. Mitäs siinä ihmeellistä vaikka miehet harrastavat seksiä keskenään puhumattakaan naisista. Hyvällä mallilla asiat jos noin on seksihaluja. Se jos mikä kertoo asian harvinaisuudesta. Aihetta blogissaan käsitellessään hän joutui tyytymään vuosikausia kiertäneisiin ja loppuunkuluneisiin tornareihin omakohtaisten havaintojen sijaan: Kyllähän se kapiainen nyt tietää vähän kaikesta enemmän kuin sinä.

Mutta kuitenkin voimme olla suhteellisen varmoja että niin on käynyt ainakin kerran Pelkkää typerää länkytystä tuo sinun vastaan haraamisesi, on varmaa että armeijassa on aina harrastettu ja harrastetaan juuri nytkin homoseksiä!

Valitettavasti stoori perustui alusta loppuun kuulopuheisiin ja siltä osin kertoo hyvin asian äärettömästä harvinaisuudesta intin oloissa. Voimme esitetyn valossa olla suhteellisen varmoja ainoastaan siitä että asian esiintyminen on tavatoman harvinaista jollei olematonta. Voinet esittää jotain todisteita väitteesi tueksi?

Homoarmeija on fakta Tyhjänpäiväistä vänkäämistä ammattiupseerin tietoja ja myös yleistä tietoa vastaan. Suomalaisten sotilaiden sota-ajan seksuaalirikoksista yleisimpiä olivat eläimiin sekaantuminen ja homosodomia näin siis kertovat viralliset dokumentit tuolta ajalta. Asiat tuskin muuttuvat kovinkaan paljoa muutamissa kymmenissä vuosissa, sillä kyse on kuitenkin samasta kansasta, ja samasta homoseksuaalisesta armeijaperinteestä.

Naisten raiskaaminen oli siis suomalaisten tekemänä sotarikoksena harvinaisempaa kuin taistelukavereiden kanssa homostelu. Suomen armeija on ollut ja tulee olemaan homouden keskittymä, ja faktuaalisesti se on Suomen ainoa käytännössä homoseksuaalinen instituutio.

Voimme esitetyn faktan valossa olla varmoja ainoastaan siitä että asian esiintyminen on tavatoman harvinaista jollei olematonta. Voinet esittää jotain uusia todisteita väitteesi tueksi? Voimme todeta että olet typerä vänkääjä, ja valtava kasa todistusaineistoa kertoo aivan toista kuin sinä: Ja kuinka ollakaan, suurin osa linkkisi kirjoituksista kertoo aivan normaalista heteroseksistä ja lapsikin näkee nimimerkki "Mortin" kirjoituksen täysin sepitetyksi. Tapaan vielä satunnaisesti intissä tapaamiani miehiä yhden illan juttujen merkeissä.

Harrastin seksiä palvelusaikanani yli 30 miehen kanssa, yhden kanssa vain kerrallaan tosin. Yleensä miehet olivat korkeammassa asemassa ja ehdottivat tätä itse, joskus aloite tuli minulta. Ehkä kerran tai pari koin, että minua pakotettiin, mutta toisaalta painostavat tilanteet armeijassa ajoivat joskus siihen. Ja koskaan näistä ei puhuttu. Hommat hoideltiin yleensä naisten suihkussa ja joskus käytävälläkin, jos sattui itse päivystämään.

Normaali alfa-uros kun ei siinä kohtaa bileillan jatkoja mitään tietsikkaa ala hipelöimään. Jaa vai etta ruotsalaiset on kaikki Askel pohjosseen ja "pari" oikeelle parantaa asiaa. Eihän sitä inttiä kestäisi kukaan terve nuori mies jos ei seksiä saisi! Eihän asiasta ole esitetty muuta kuin puolivillaisia kuulopuheita ja loppuun kuluneita tornarikertauksia. Aika hämmentävää, että aika moni on täällä jo puhunut homostelusta ja silti joku ÖhHÖm jaksaa kysellä todisteita Lue, hyvä ihminen, lue!

Täällähän niitä todisteita on!! Voimme esitetyn faktan valossa olla varmoja ainoastaan siitä että asian esiintyminen on tavattoman harvinaista jollei aivan olematonta. Vuosikymmeniä kassulla elänyt aliupseeriliiton pj. Jo tuo kertoo siitä että asia on tavattoman harvinainen kerran neljänkymmenen saapumiserän kokenut kouluttaja ei pysty kuin kuulopuheita ja tornarita toistelemaan.

Nyt se on ihan tohtoristasolla tunnustettu tosiasia että armeija ylläpitää homososiaalista mieskuvaa! Kaikkihan tuon nyt tiesi jo muutenkin. Mutta kiitos makeista nauruista!!!! Jos jokin termi alkaa muutamalla tietyllä alkukirjaimella niin se ei aina ja automaattisesti tarkoita Jollain skapparilla meni hermot. Sitä se kaksoiselämä teettää. Etkö ymmärrä kirjoitettua tekstiä vai oletko muuten vaan tyhmempi kuin vasemman jalan saapas? Naiset voivat vuosien varrella vaihtua, mutta kahden miehen ystävyys kestää.

Se ei silti sulje muita ulkopuolelle: Miestutkija Arto Jokinen tuntee ilmiön hyvin. Jotkut kutsuvat sitä kaverisosiaalisuudeksi, toiset male bondingiksi. Jokinen kutsuu sitä homososiaalisuudeksi siitä huolimatta, että homo-etuliitteen käyttö nostaa helposti kuulijoiden karvat pystyyn - etenkin niiden miesten, joiden käyttäytymistä termi kuvaa Jokinen alkaa piirtää kuviota. Nämä kolme ovat se juttu, josta muodostuu mieskeskeinen yhteiskunta. Liittouman ydin on juuri sukupuoli: Kokonaan ilman naista ei silti pärjättäisi.

Ei, vaikka lisääntyminen pystyttäisiin hoitamaan miesten kesken. Tässä tulee kuvioon Jokisen kolmijaon toinen osatekijä, pakkoheteroseksuaalisuus. Miehet tarvitsevat halulleen ja suhteensa sidokseksi jonkin objektin, joka usein on nainen.

Miehen on haluttava naista, mutta hänen pitää silti pysyä miesten leirissä. Heteroseksuaalisen halun kohde on nainen, mutta homososiaalisen halun kohde on toinen mies Silti homososiaalisten heteromiesten kanssakäyminen saa usein homoeroottisia piirteitä. Väännetään kättä, painitaan, poseerataan kameralle - usein alasti.

Voisi olettaa se olisi kaikkein järkevin ratkaisu, kun ne kerran toisiaan haluavat ainakin jossain mielessä", Jokinen pohtii. Ennenkuulumatonta se ei olisi, sillä niin on tehty aivan hyväksytysti muun muassa antiikin Kreikassa ja Japanin samurai-yhteisöissä.

Tuolloin kyse oli tosin miesten välisestä seksistä, joka on eri asia kuin moderni homoseksuaalisuus, joka syntyi vasta luvulla Tutkija Tuula Juvonen esittää väitöskirjassaan Varjoelämää ja julkisia salaisuuksia, että homoseksuaalisuudesta tuli merkittävä asia Suomessa vasta sotien jälkeen, kun perinteinen maskuliinisuus romahti samalla kun haaveet suur-Suomestakin Jokinen uskoo, että rajasta homojen ja heteroiden välillä on tulossa yhä häilyvämpi.

Se näkyy muun muun pukeutumisessa. Peräkylien mopopojatkin omaksuvat yhä lyhyemmällä viiveellä alun alkaen homojen lanseeraamat tyylit. Silti pukeutumiseen liittyy edelleen useita tabuja Jo Tom of Finland aikanaan piirroksissaan paljasti univormujengin taipumukset.

Ei mikään uusi ilmiö sinänsä. Olen homoseksuaali, se ei ole ollut minulle koskaan ongelma. Tarjsin tupakavereille sotkun jaffaa mitä oli terästänyt Wiagralla. Ammsuihkussa meillä kaikilla seisoi. Yliluutnantteina ollessamme tupakaveri repi kerran farkkuni väkisin auki ja alko imeä patukkaani.

Yritin estellä, mutta en kyennyt ja ääntähän siitä syntyi Naapurihuoneessa ollut lestadiolaisupseeri, yliluutnantti myös alkoi ryntäämään kohti huonettamme ja homma keskeytyi siihen. Jälkeenpäin olen miettinyt, että jos uudelleen tavataan, vedän tuota lestadiolaishihhulia ensitöikseni suoraan pataan, kun riisti minulta hyvät orgasmit.

Ehkä siitä katkeroituneena aloin rääkätä varusmiehiä erilaisilla tetsareilla taisteluharjoituksilla , koska rääkätty liha kiihotti valtavasti ja halusin, että pojilla on pakarat kunnossa. Mutta eihän mun tarvinnut kovin paljon tehdä, koska nykynuoret pitävät itsestään niin hyvää huolta jo muutenkin. Oli se hyvännäköinen joukko.

Alla erityisiä huomioita koskien tarinan yksittäisiä kohtia. Ei kukaan oleskele yliluutnanttina. Sehän tarkoittaisi, että henkilö on olevinaan yliluutnantti. Onko tarinan päähenkilö varusmies vai kantahenkilökuntaan kuuluva? Koita jo päättää missä olitte!

Armeijassa ei ole mitään lestadioslaisupseereita. On vain upseereita ja aliupseereita. Miten kyseinen upseeri alkoi rynnätä huonettanne kohti? Hän joko ryntäsi tai ei rynnännyt. Mikäli olit vastaanottamassa suihinottoa upseeritoveriltasi, et voinut varmasti tehdä mitään havaintoja naapurihuoneeseen!

Miten niin jos jälkeenpäin tavataan. Eikö kyseinen upseeri työskentele kanssasi samassa yksikössä? Minusta tuon kertomuksesi perusteella upseeri ei riistänyt sinulta mitään. Ethän sinä ollut vielä edes saavuttanut orgasmia. Joten hän ei voinut sitä sinulta tosiallisesti riistää.

Mies saa orgasmin, ei orgasmeja! Tarkkana nyt suomen kielen kanssa Loppuyhteenvetona: Kirjoittajan teksti ei etene sujuvasti ja se on kielellisesti vaikealukuinen.

Kirjoitus pitää sisällään myös lukuisia karkeita kielioppivirheitä. Lauseiden rakenteet ovat ajoittain jopa suomen kielen vastaisia. Tämä johtaa samalla myös siihen, että lukijan on vaikea seurata tarinan kulkua. Asiasisältönsä puolesta kirjoitusta voi pitää ongelmallisena johtuen monista karkeista epäloogisuuksista.

Erityisesti merkille pantavaa, on nimenomaan se, miten kirjoittajan omien armeijakokemuksien puute paistaa kirkkaasti läpi teksistä. Lukijan on vaikea samaistua tarinan henkilöihin, koska tarinan miljöö on kuvattu epäuskottavalla tavalla ja tarinan henkilöiden käytös ei ole armeijamaista. Tule armeijaan, täällä nussitaan, saat lämmintä bebaa jos annetaaan! Aattelin hakea vapautusta keksityn homouden takia, mutta vääpeli varmaan alkaisikin panee perseeseen jos tollasta yrittäisi.

Panta jalkaan ja kotiin pelaa netti pelejä vuodeksi: Suomalaisten homoveteraanien muistoa kunnioitetaan, armeija on edelleen homoilun pullistama laitos. Samoin se on todistamattomana ammuttu alas yhtä monta kertaaa. Jo se että edellinen kirjoittaja joutuu asiassa viittaamaan vuonna edesmenneeseen Touko Laaksoseen alias "Tom of Finland: Ja Laaksosen armeijaura sattuu -Samoin edellinen aliupseeriliiton puheenjohtaja Petteri Leino julkisuudenkipeydessään teki "paljastuksia" kasarmielämästä.

No, ei hän ehtinyt kassuelämää näkemään kuin neljännesvuosisadan Siinäpä sitä onkin mainio todiste tämän päivän inttihinttailusta. Onko mitään yhtä homoseksuaalista laitosta kuin Suomen armeija? Jatkosodassakin homoseksuaalisuus oli yleisin suomalaisten seksuaalirikos eläimiin sekaantumisen ohella. Etkö tosiaan parempaa keksi? Tämän aloituksen olisi voinut jättää kirjoittamatta.

Tässä keskustelussa ei ole mitään järkeä ja suuri osa kommenteista pelkkää paikkansapitämätöntä potaskaa. Tämä palsta ei tee muuta kuin ärsyttää ja saa ihmiset suhtautumaan homoihin entistäkin kielteisemmin. Täällä on paljon aloituksia jotka olisivat saaneet jäädä kirjoittamatta.

Armeija-instituution homoseksuaalisuus ja homotraditiot ovat kuitenkin asioita joista vaietaan liikaa. Ainahan on ollut tahoja, jotka yrittävät kääntää kaiken vähemmistöryhmiä vastaan. Keskustellaan asioista tai ei. Heidän ehdoillaan ei voida kuitenkaan elää. Esimerkiksi alokaskauden lääkärintarkastuksen yhteydessä tehtävällä rektaalitarkastuksella ei ole mitään tekemistä homoseksuaalisuuden kanssa.

Sama koskaa usein ennen valajuhlaa pidettyä komppaniasaunaa, jossa alokkaat telakoituvat oman taisteluparinsa kanssa. Usein tietynlainen väärinkästys onkin syynä siihen, että joku vähän häveliäämpi ihminen saattaa kokea edellämainitut tilanteet homoseksuaalisina.

Voin vakuuttaa, että niissä ei ole mitään seksuaalista. Rektaalitarkastuksessa on kyse lääketieteellisestä toimenpiteestä, jonka tekee lääketieteen ammattihenkilö. Telakoitumisessa taas kyse on eräänlaisesta miehisyysriitistä, jossa toverellisesti painellaan peniksen päitä yhteen.

Tampio, mitään "komppaniasaunaa" ei edes ole olemassa. Tietäisit jos olisit ollut intissä edes viikon. Parempi yritys ja ennen kaikkea tuoreemmaalla tarinalla ensi kerralla. Nuo "telakoitumiset" ja "komppaniasaunat" on loppuun kaluttuja ja niihin ei enää usko ammattikoululaisetkaan.

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena. Miksi juuri Suomen armeija on homosodomian pesäpaikka? Voiko läntistä sivistysmaata esittää vakavissaan samalla kun miehiä hyväksikäytetän fyysisesti, henkisesti ja taloudellisesti vetoamalla "velvollisuuteen"? Tästä hyvänä esimerkkinä kä se että edellinen aliupseeriliiton puheenjohtaja Petteri Leino julkisuudenkipeydessään teki "paljastuksia" kasarmielämästä. Tuo Leino sai kenkää pj: Niin voisitko tosiaan esittää jotain tuoretta faktaa tästä "homosodomiasta"?

Armeijassa pojat johdatellaan tutustumaan miesseksin iloiseen maailmaan. Foorumeiden kirjoittamattomien sääntöjen mukaan irrallinen ja millään muotoa todistamaton väittämä katsotaan perättömänä rauenneeksi jollei sen esittäjä kykene väitetään mitenkään todistamaan.

Vastaavia väitteitä esiintyy aika ajoin ja yhtä useasti ne on ammuttu perättöminä alas. Itse asiassa provojen mielikuvituksetomuus ja kielellinen köyhyys on nostattunut arvioita että kirjoittajina olisi jotain muuta kieltä äidinkielenään puhuvia henkilöitä. Tässä avauksessa on samoja piirteitä, siinä määrin ponneton ja sisältököyhä se on anniltaan.

Kyllä Suomen armeijassa homoseksiä harjoitetaan.. Suomi otti aikanaan mallia itä naapurista jossa miesten välistä seksiä käytetään totutusti miekunnon kohottamiseen.

Venäjän sotilaat ovat huippu ja kovakuntoista porukkaa.. No nyt selvisi sitten tämäkin.. On tullut laitettua merkille että nuoret venäläissotilaat ovat usein niin kovin iloisia kuten tälläkin uutisvideolla: Huomaan ettet jostain syystä kykene millään muotoa todistemaan väittämiäsi? Siis kun joku väittää että "kuu on juustoa" niin se on niin itsestään selvä tosiasia että on vastaväittäjän asia väite valheeksi todistaa?

Niinkö väittelyt mielestäsi sujuvat aikuistenkeskustelupalstoilla? Niin ja homoseksiä harrastetaan eduskunnassa, kouluissa, työpaikoilla, kirkossa ja eduskunnassa. Onkos maailma noin uusi ja ihmeellinen? Haluaisin painottaa, että telakoituminen on ns veljellinen riitti, joka ei liity homoseksiin. Telakoiminen on osa "epävirallista" soturiperinnettä.

Jo muinaiset germaanisoturit "miekkailivat" ennen taistelua leikkisästi ja saksasta suomeen integroidun sotilaskoulutuksen ja perinteen myötä tapa on tullut osaksi suomalaista varusmieskulttuuria: Sitä esiintyy luonnollisesti kaikissa instituutioissa, eikä kai luvulla nyt enää kukaan varsinaisesti "kohota kulmiaan".

Minä ainakin hyväksyn homot, mutta haluan painottaa, että vaikka homoseksiäkin harrastetaan intissä, niin taisteluparien telakoitumisriittiä ei pidä sekoittaa siihen.

Homoseksuaalisuuden funktio armeijassa on luoda miesten välisiä vahvoja tunnesiteitä kaveria ei jätetä jne. Rakkaus taistelupariin saa miehen taistelemaan kovemmin. Voit toki jatkaa noiden Ville-5v tarinoiden kirjoittelua mutta miten luulet kenenkään uskovan sanaakaan kun et kykene edes näin kysyttäessä mitään todistamaan?

Ja edelleen, jokainen esitetty väite on ammuttu alas systemaattisesti Onko olemassa homoseksuaalisempaa instituutiota kuin armeija?

Historia ei ainakaan tunne sellaista, armeijat ovat olleet aina homoseksuaalisuuden pesäpaikkoja. Tom of Finlandkin tykkäsi piirrellä isokullisia univormumiehiä, ja suomalaiset homostelivat todistettavasti kenttäoikeuden kuukausiraportit jatkosodassakin niin että lätinä kävi.

Väitteesi ontuvuudesta kertoo se että joudut hakemaan esimerkkejä viime vuosituhannelta. Lapset pienet sentää mitä Ville 5v juttuja. Hymy perseeseen, isänmaan tuhoojat potkittiin hallituksesta, hajotkoot! Armeijassa tuo perse on aina mielessä, ja siitä puhutaan paljon. Homoseksiä siellä kiistatta harrastetaan.

Eipä ole paljon vaihtoehtojakaan. Nuorenpana ihmettelin,kun tällainen hajuvesipoika kertoi varusmiesaikanaan nousseen kersantiksi. Tämä oli varmaan mukana jossakin kapiaisten homoringissä ja sai siitä hyvästä kessun natsat. Siihen aikaan niitä sai komppaniasta ehkä yksi jos aina sitäkään. Uimahallissa kiertelee kapteeni evp. Vaikuttaa, että tuo mies on kapiainen siksi,että armeijassa oli poikia. Naisten haukkuminen on sen mieliaiheita. Jonkin asian yhteydessä otin kysymyksen hänen suhteensa naisiin, selvisi, että eivät kuulu hänen lähipiiriin.

No uimahallissa on poikia joita voi katsella. No tekaistuissa tarinoissa on aina jokin pikkujuttu joka paljastaa ne. Et tiedä mitään armeijasta. Suomen puolustusvoimissa kapteeni on opistoupseerien korkein mahdollinen sotilasarvo. Jos ei sen pidemmälle opiskele, niin kapteeniksi jää. Kaikki eivät armeijasta eläköidy kenraaleina. Vähän offtopickina ketjun varsinaiseen aiheeseen homoseksiä intissä , ei tuo kapteenina eleköityminen mitään poikkeuksellista ole.

Tiedän itsekkin yhden eläköityneen kapteenin. Ei kaikista tule toimitusjohtajia, eikä kaikista tule esikuntaupseereita, puhumattakaan kenraaleista Ja niin kyllä homoseksiäkin on armeijassa, mutta mitäs siitä.

Onhan ontuvia väitteitä yksi toisensa jälkeen. Olet kyllä ihme idiootti kun et ymmärrä selvää suomea. Otapa muutenkin typerys nyt aluksi selvää edes siitä, että mitä se "evp" oikein tarkoittaa. Ei ole hääviä tuo sinun tajunnan tasosi. Ja tosiaan ihme juttuja, jotain toimiupserikapteenia ei ole koulutettu intissa herra ties kait viime vuosituhannella tai hiukan myöhemmin. Tutkinto muuttui samalla opistoupseerin tutkinnoksi " - - - -. Evp tarkoittaa erossa vakinaisesta palveluksesta.

Mä olen kanssa kuullut että siellä homostellaan ja mälli haisee aina parakilla kun kaikki runkkaa yhtäaikaa yöllä. Lapset pienet sentään teidän argumentointianne Linja-auton rahastaja antoi, mutta ei ryynäreille vain laivaston alikessuille.

Sama juttu oli kapiaisten tyttärien kanssa. Sotkun takana niitä iltaisin pyöri. Verikauha päässä ei saanut pimpsaa, mutta Aku pukuun pukeutuneet alikessut kelpasi.

Kerran yks ryyni pääsi pukille, mutta hän oli kokelas. Sotkussa oli myös pari vapaamielistä tytööä töissä. Toinen oli kassassa ja toinen keittiössä.

Siihen aikaan piti olla pitkä tukka jaotta lompsa aukesi. Kirkkonummella oli varma saanti, kun meni Varellaan kaljoille. Laivaston univormu sai naiset kiimaan, Varsinkin ryynäri kapiaisten vaimot. Laivastoon ei homoja otettu.

Se nyt on varmaa että laivasto on kaikkein homoin puolustushaara. Homoja tai ei, mutta tosi paskat on arvostelevia sivareita, joita homot suojelevat. Kyllä noita kaikenmaailman runkkareita oli ainakin luvulla, jolloin itse palvelin jalkaväessä. Omassa tuvassa oli yksi kaikkien vihaama runkkari, joka inisten itseään tyydytti joka ilta hiljaisuuden jälkeen.

Ja tottakai homoiluakin oli; oletuksena sellaista harrastaneet kotiutettiin jos jäivät kiinni, siis ellei se ollut huomiota herättävää. Omasta saapumiserästä kaksi kundia jäpähtivät kahdenkesken sekstailusta vajaat kaksi viikkoa ennen kotiutumistaan; siinä vaiheessa kotiutuminen olisi vain aiheuttanut paljon kysymyksiä ja epäilystä, joten kaverit sijoitettiin ilman selitystä muihin varuskuntiin loppuajaksi.

Koskaan ei mikään homoilu ollut ongelma, kuten ei muukaan seksin harrastaminen. Yliampuvia juoruja ja liioteltuja juttuja pyöri joka ikisestä hameenhelmasta joka oli töissä 10 kilometriä lähempänä varuskuntaa, mutta näinhän se on aina ollutkin. Ainoa naishenkilö jota oli todistetusti useampi käynyt puskemassa -- ainakin henkilökunnasta ja puheiden mukaan jokunen alokaskin -- oli erään alkoholisoituneen kapteenin yhtä alkoholisoitunut akka.

Siihen aikaan valtio subventoi upseerikerhon alkoholitarjoilun, mikä tarkoitti sitä, että kossukola maksoi muistaakseni 2 markkaa ja kymmenen penniä, nykyrahassa 35 senttiä; suurimman osan hinnasta muodosti kola-juoma. Skapparit olivat käytännössä spurguja joilla oli arvomerkit. Mutta joka tapauksessa pointti on se, että homoilua on ollut armeijassa aina.

Ellet ole sitä nähnyt olet vain sattunut olemaan paikalla. Se ei suinkaan tarkoita sitä, että se olisi koskaan ongelmaksi asti äitinyt. Todisteta on vaikka tässä. Meillä oli intissä yks homokundi jolla tosi pieni ja sileä peppu. Se oli ihan kuin olis pillua saanut paitsi että oli tiukempi. Intin jälkeen en ole miehiin koskenut paitsi että joskus oon miettinyt että pitäiskö koska niin tiukkaa en oo ennen enkä jälkeen saanut. Ja varmasti tällä homollakin jäi intistä hyvät muistot. Se oli muutenkin mukava tyyppi.

Mulla ei mitään homoja vastaan. Mä en ite koskaan uskaltanut mennä nöin pitkälle. Meillä oli vaan näitä perinteisiä yhteisrunkkaustuokioita, jossa annettiin "auttava käsi" tupakaverille.

Se oli ihan hassua, kun näin jälkeenpäin ajattelee. Jotkut toki meni meidänkin yksikössä sitten pidemmälle. Kuivaushuone oli kai se yleisin mesta harrastaa seksiä yöllä.

Kyllä siellä kävi sekä aikamoinen vilske kun lomat paloivat kerran kolmeksi viikoksi koko yksiköltä Kertomuksessani ei ollut mitään ontuvaa. Et taida vaan kestää totuutta, koska se romuttaisi kaikki huolella rakennellut machoisänmaalliset kuvitelmasi armeijasta. Eivätköhän kuitenkin me kaikki intin käyneet tiedä totuuden.

Lapset pienet sentään teidän ontuvia tarinoitanne. Jok'ikinen intin käynyt todellakin tietää sen todellisen totuuden ja se oikea totuus on varsin päinvastainen kuin hinttipropagandanne sepustukset. Seuraavan kerran kun taas esiin nousee vaikka sukupuolineutraali avioliittolaki ja homojen oikeus esimerkiksi adoptioon, on varsin kätevää linkittää näihin tarinoihinne joista se hinttien "todellinen" luonne kerrotaan.

Useimpien lukijoiden kun on varsin vaikeaa uskoa vaikka adoptio-hinttariparin vastuulliseen vanhemmuuteen samalla kun nettifoorumit pursuavat kertomuksianne bakkanaaleista jopa intin kuivaushuoneen kaltaisissa olosuhteissa.

Mikäli olet aito hinttari et ole tainnut ajatella ihan loppuun saakka minkä karhunpalveluksen teet noilla sepustuksillasi niille hinttareille jotka tavoittelevat jollain tapaa tasapainoista elämää vaikkapa vanhempina.

Annat näes kuvan varsinaisista eläimistä; orgiat pystyyn kene-vaan-kanssa-heti-kun-mahdollista vaikka intin käymälässä? Juu lainvalmistelussa ja vakavassa kansalaiskeskustelussa tullaan varmasti hyödyntämään ja ottamaan huomioon laajasti suomi24 keskustelut. Vähän nyt valoja päälle siellä. Et ole vissiin ikinä kuullut termiä "linkitys"? Esteri tuntuu laskettelevan vettä parina päivänä ihan kunnolla,no onhan sitten kauppiaiden hyvä aloittaa puhtaalta pöydältä.

Etsi Toggle navigation Valikko. Keskustelu24 Paikkakunnat Pohjois-Karjala Nurmes. Työpaikkakiusaaminen Hyvärilässä Hyvääksyykö Hyvärilän matkailukeskus työpaikkakiusaamsen? Tiedotamme hetken kuluttua asiasta lisää. Sataman rompepäivät Tänä viikonloppuna olevat rompepäivät näyttävät säätietojen mukaan alkavan kunnon huuhtelulla. Ainakin sen palveluksessa on siivousfirma SOL, joka harrastaa.

Nurmeksen taksit ajavat Kelan korvaamia taksikyytejä edelleen 1. Liittykää nyt "Lähi-Taksiin", jotta saadaan hiukka edullisempi kyyti ja taksille töitä! Kaksi vangittu Nurmeksen ampumavälikohtaukseen liittyen. Myös kerrostalon muut asukkaat olleet vaarassa. Uutinen luettavissa netti Karjal. Seniorihomo Risto, pahoinpideltiin aidanseipäällä!

Turpiin tuli oikein kunnolla, Risto muistelee. Janne käy Alkossa 6 päivänä viikossa työ päivän jälkeen viinaa juomaan. Nurmeslaiset miehet on todella rumia, epähygieenisiä ja vastenmielisiä! Eipä tässä muuta kuin hyvää viikonlopp. Konesola on peittänyt näyteikkunansa ja esittelee nyt tuotteitaan jalkakäytävällä sekä viheralueella.

marraskuu Seksi-treffit ei ole kovinkaan pikkutarkka materiaalin kieliasusta tai valokuvien sisällöstä. bite tattoo porno nainen vuotis runo naiselle c kuppikoko ilmaista porna xxl nainen seksiseuraa suomeksi homo pornoa seuraa jyväskylä pillua takaapäin porno hierontaa suomi25 treffit kuinka usein seksiä. maaliskuu Sivusto homo seksi videot suomi25 treffit toimii myös mobiliilaitteilla, joten 1 kuukausi sitten xHamster aisankannattaja, parinvaihto, iso. 5. kesäkuu nainti suomen tuisku homo hämähäkki tatuointi hervannan ammattikoulu kotirouvat aikuisviihde kunnon fiorella farkut vuotis syntymäpäivä heikin pvc asu suomi25 treffit tommy tabermann runo merkit tatuointi escort. HOMO SEX NAISET EROOTTINEN HIERONTA JYVÄSKYLÄ

Uhkeita miehet web homoseksuaaliseen seksiä

Homoseksuaaliseen riihimäki thai hieronta erotic market vaasa