Isot homo kalu seksi kalu täynnä

isot homo kalu seksi kalu täynnä

Peniksen pituus ei haittaa, suolessa pituutta riittävästi varmaan. Perspanoihin eli peppuseksiin tarvitaan ohuempi kulli,ei 5cm halkasijalla varustettua kyrpää! Mut tiedoksi vaan,et A-rappuussa paksu mela on aivan verraton peli!

Melan omistaja on myös verraton, mieheni! Suu on puhumista varten, olipa kyse leivästä tai pyllystä, puhumalla asiat selviävät, ei naukumalla. Nopeus on valttia seksissä. Mielestäni se on nopein ja tehokkain tietoturva ja kaikki päivitykset menee läpi mokkulasta.

Pysyykö paskat vielä sisällä? Sanot niin kuin asia on. Olet ajatellut miltä se tuntuisi. Varmaankaan ei ole tärkeää mainita että edellinen nautti siitä. Peppuseksi tuntuu välillä aivan uskomattomalta. Aloitus ei muuten ole naisen. En minäkään usko siihen. Sieltä miesten lehdistä taitaa naisen mallikin, aivottoman seksiobjektin muodossa, olla peräisin! Vaikka ennemminkin luulen, että olet joku pilakirjoittelija, joka kyselee tällä palstalla tyhmiä lämpimikseen.

Täytyy olla aika homo, jos ei naisen peppu kiinnosta. Voi herranen aika, ei se peppuseksi nyt näin ihmeellistä ole. Ei sen kummempaa ole. Ihmittelen teidän olemattomia ongelmia! Jos ukko on englannikielinen sanot: Naisen kanssa peppuseksin harrastaminen on vähän kun soijan syöminen jauhelihan sijasta. Ei tosimiehiä kiinnosta peppuseksi naisten kanssa. Sitä varten naisilla on pimpsa, ja siinä on liukasteet valmiina, että sinne voi tunkea kalua.

Seksi naisen kanssa on ihanaa, mutta pidemmänpäälle käy tylsäksi jossei pääse vaihtelun vuoksi miesten kanssa saunaillassa pitämään kunnon peppuseksi orgioita! Hyi yäk, en ikinä seurustelisi mienhen kanssa joka tuommoista tekisi. No, ei kai miehen nyt näistä jutuista naisille puhu. Jos nainen ehdottaa b-rapun toimintaa, niin sinne vaan ja sillä siisti. Minulla oli kerran eveliina niminen pimu ja sitä sai hoonata joka reikään ihan urakalla, mutta sitten se tuli uskoon.

Ei eveliina tullut minuun, vaan minä tulin eveliinaan. Käskytät miehellesi, että "työnnäpä nyt siitintäsi anukseeni", tai jos teillä suositaan ronskimpaa kielenkäyttöä, niin huudat "nussi mun perseeseen". Kyllä siinä mies kuin mies tekee työtä käskettyä. Ja peffaan tietenkin, sitä kännistä muijaa jolla suoli alkoi toimia keskellä yötä. Sieltä tuli pihalle vähän muutakin kuin se meisseli.

Eli pyykkipäivä ja fiilis ohi. Hyi, kuka viittii ruveta paskaiseen persereikään survomaan. Eläimiäkö te pervot olette? Luonnolisuus on kaukana tuollaisesta vaatimuksesta ja terveet miehet eivät sellaiseen rupea. Mutta terveet kauriit kyllä. Saattaa olla AP että puhumisella voisit kertoa tästä hänelle eikä niinkään tekemällä aihetta suomi Tosin oletkin varmaan moderaattori. Wikipediasta saa sitten lisätietoa miten puhutaan niin voit alkaa harjoitella.

Olette pahempia kuin eläimet. Persereikä on paskannusta eli ulostusta varten, eikä nussimista varten. Tämä video kertoo paljon mitä analseksi todella on! Olen katsonut tämän opetusvideon kokonaisuudessaan ja analseksikin voi olla "kaunista ja ihanaa kokemusta!!

Opettele nyt edes kirjoittamaan suomeksi, ennen kuin jaat opetusvideolinkkejäsi. Eiköhän sana ole suomeksi anaaliseksi? Tässä perusoppitunti sinua ja muita leikkikouluikäisten tasolle jääneitä varten: Uloste puolestaan on elimistön kuona-ainetta, joka sisältää aina jonkin verran bakteereja. Jos ihan totta puhun en ole asunut Suomessa enään kolmeen vuoteen, siksi en välitäkkään enään ajatella puhtaalla suomenkielellä!

A suu sinulla on näköjään kunnossa, mitenköhän tuolla tyylillä pärjää mahdollisen seurustelu-kaverin kanssa!?! B unohdit mainita että virtsakin tulee jostain samalta suunnalta!

Onko se tosiaan niin ihqua tämä peräsuolen hoonaaminen? Olen mies, ja pari kertaa yrittänyt tehdä naisten kanssa tuota. Jos kerran nainen saa orgasmin peppuseksistä, silloinhan miehenkin pitäisi pystyä saamaan se? Tarkoitan, jos sauvalla pannaan miestä kakkoseen. Pari naista tehnyt tätä, orkku ei lähelläkään. Olen siis neitsyt peppuun panemisen suhteen. Deittipalstojen naiset valittavat, kun amerikkalaiset miehet vain vaativat anaaliseksiä. Muulla ei tunnu olevan väliä. Minun vähäinen kokemus anaalista on, että likaista puuhaa.

Nykyisin pornofilmeissä näkee paljon perseennuolentaa: Mieheltäkin nuollaan karvaista persettä.. Ehkä oon vain liian vanha. Mulle riittää pussysex ja oral. Niissäkin on ihan tarpeeksi opettelemista. Ja rintoja voi hyväillä.. Kyllä naisen peppureiän nuolenta huumaa miehen kuin alkoholi,jos nainen on kontallaan sängyssä peppu pystyssä ja peppureikä auki.

Siihen vaan työnnät nenäsi ja sanot naisellesi,että puhalla pierua nenääni,niin että keuhkoni täyttyvät pierusta.

Vedät keuhkosi täyteen naisen ihanaa pierua ja kohta oletkin humalassa,eikä tule rapulaa humalan jälkeen. Pyydä häntä työntämään seksin aikana sormensa pyllyysi ja tee hänelle selväksi että tykkäät kun kosketaan sieltä.

Lopuksi sanot että haluaisit jotain isompaa sinne kuin sormen ;. Kuule aloittaja, äläpä lähde tuolle linjalle! Peppuseksi on kuin kannabis. Se on portti vain yhä pervompiin ja kieroutuneempiin seksifantasioihin.

Meillä tuli aikanaan miehen kanssa ero. Ja kaikki lähti liikkeelle nimenomaan peppuseksistä. Alussa oli vain me kaksi. Tilanne eteni jossain vaiheessa siihen, että aika piti kokeilla jotain uutta. Miehen peppureikä tuli kuvioihin. Noin kahden vuoden päästä oltiin siinä, että mies otti myös sessioissamme itse toisen miehen elinta sisäänsä. Siinä tilanteessa jo mietin, että miten tuohon tultiin.

Olimme kuitenkin naimisissa melkein kymmenen vuotta ja lapsiakin. Olen itse edelleenkin sitä mieltä, että peppuseksi tuhosi hyvän avioliiton. Silloin kuin oikeat vehkeet riittää kummallekin, ollaan vielä turvallisella alueella.

Peppuseksi on kuin hyppy tuntemattomaan. Voi hyvin nopeasti käydä niin, että mikään ei enää riitä ja aina pitäisi vain kokeilla jotain uudempaa ja erilaisempaa. Kakkaleikkeihin ja kaikkeen muuhun ei ole pitkä matka. Peppuseksi tappaa luonnollisen seksin.

En voi määrätä sinua aloittaja, mutta mieti vielä kahdesti ennen kuin lähdet tuolle linjalle. Luulen että miehesi oli joskus lapsuudessa tai nuoruudessa valinnut heterouden sen vuoksi että heteroja ei syrjitä. Makuukammarin puolella hän alkoi kuitenkin pitämään omaa psykoterapia-sessiota haluten kokeilla jotain uutta, kuten peppua, mutta tämä oli lähinnä ensiaskel hänelle siihen että hän ymmärtäisi miksi hän on joskus nuoruudessa valinnut heterouden. Luultavasti miehesi oli kieltänyt itseltään joskus nuorena sen että hän on bi-seksuaali.

Eivät heterot miehet yleensä halua lähteä kokeilemaan mitään tommosta toisten miesten kanssa. Miehesi luultavasti halusi jotta hän ymmärtäisi sen miksi hän on kieltänyt itseltään sen että hän on bi-seksuaali. Miehesi tuskin ikinä pääsi ymmärrykseen sen suhteen miksi hän oli valinnut heterouden tai sen suhteen miksi hän on bi-seksuaali koska tällaisissa valinnoissa tai seksuaalisessa syrjinnässä ei ole mitään järkeä.

Miehesi oli siis elänyt järjetöntä elämää jos hän oli valinnut tietyn seksuaalisen suuntautumisen sen vuoksi että hän pelkäsi leimautuvansa homoksi tai bi-seksuaaliksi. Hänelle makuukammaritouhut eivät olleet sitä että koetaan jotain uutta jännittävää, eli siis seksiä, vaan sitä että "ollaan normaali ihminen". Ne ihmiset jotka haluavat olla normaaleja, kieltävät usein itseltään tiettyjä asioita näyttääkseen normaaleilta ja he ovat osittain sisäisesti kuolleita.

Olikohan miehesi kenties semmoinen tasapaksu jyystäjä makuukammarissa joka ei kokenut intohimoa seksiä kohtaan? Vasta kun tutustuitte perversseihin kiellettyihin asioihin sait hänestä "pirun irti" eli hän päästi vallloilleen kaiken sen pahan minkä oli kätkenyt sisälleen vuosikymmenet? Tämmönen ongelma on "normaaleissa" ihmisissä jotka haluavat olla "normaaleja".

Ne jotka haluavat edustaa toista ääripäätä eli olla hyvin erilaisia, he ovat lähinnä huomionhakuisia ihmisiä. Jos erilaisia ihmisiä syrjitään, pyrkivät tietyt ihmiset tukahduttamaan itsestään kaikki erilaisuuteen liittyvät asiat kunnes ne myöhemmin tuodaan esille kun ihminen ei enää jaksa salata omia erilaisuuteen viittaavia ominaisuuksia.

Väitän kuitenkin että heteroilla voi olla kiinnostusta koittamaan naisen kanssa peppuseksiä ilman että siihen liittyy toiset miehet millään tapaa.

Peppuseksi ei viittaa suoraan siihen että mies haaveilisi toisesta miehestä harrastaessaan peppuseksiä naisen kanssa. Niin no, turhapa tuota on enää kaivella. Mun mielestäni parisuhde on vain pieneltä osin sitä seksiä, ja meidän parisuhteen peppuseksi tuhosi: Sido sänkyyn ja hyppää ratsaille! Lähetä tämä linkkihänelle, esim Facessa tms. Eiköhän sillä mene vinkki perille. Kertokaapa te, jotka olette harrastaneet seksiä kummankin sukupuolen kanssa, että miten peppuseksi eroaa naisen ja miehen välillä.

Olen itse ollut siinä uskossa, että kyse on melko samanlaisesta reiästä. Kaverini, joka on siis hoonannut ties ketä ja mihin, kertoi minulle kuitenkin, että miehen ja naisen pepulla ja peppureiällä on vissi ero.

Voisiko joku perustella tämän asian. Kannattaa käydä vieraisssa, saat kunnolla. Tunnelma on muutenkin kuin itämaisessa painiottelussa. Ei kun vaan kuule pistät kakkosen levälleen ja sanot miehelles että hoonailehan tuota ruskeata reikää oikein kunnolla.

Olet täysin oikeassa, mikäli ihmisen ja eläintenkin biologiaa ajattelee. Tässä perusoppitunti leikkikouluikäisten tasolle jääneitä varten: Eihän niitä bakteereita sun kalussas ole ainuttakaan: Ihmisen suolistossa on 2 kilogramaa bakteereita - ettäs tiedät!

Sairasta ja tosi epähygieenistä touhua. Kyllä mies puutteessaan köyrii peppuunkin. Varaudu vanhempana pitämään vaippahousuja, kun paikat on löystyneet. Tuolla sun ajatustavalla vaippoja vasta tarvii vanhempana etupuolella. Naisilla varsin yleinen vaiva. Toinen riskijuttu on peräpukamaleikkaukset. Synnytysvaurioiden aiheuttamista ulosteinkontinenssijutuista oli täällä: Heiltä saatiin tuoreinta tietoa ulosteinkontinenssin hoidosta sekä hyviä käytännön vinkkejä.

Heillä vaiva johtuu enimmäkseen synnytysvaurioista jopa vuosikymmenten takaa ja se ilmenee usein vasta vaihdevuosien yhteydessä. Miehillä syinä ovat vammautumiset, syöpä tai leikkausten jälkitilat. Osalla saattaa taustalla olla esimerkiksi selän välilevytyrän tai jonkun muun leikkauksen jälkitila tai peräaukon haavaumista aiheutuneet fistelit eli ylimääräiset ja joskus tulehtuneetkin aukot peräaukon seudulla. Ei se ole mitään seksiä. Tyttönen meni lääkärille, kun oli jotenkin outoa. Lääkäri totesi että raskaanahan tuo.

Johon tyttö, että ei voi olla mahdollista kun on aina harrastettu vain anaaliseksiä. Lääkäri tuohon että etkä sinä tyttörukka tiedä miten virkamiehiä tehdään.

Oon liian käyrä peppu seksiin itse mitä on pari kertaa tullut naisten kanssa kokeiltua.. Mustalaistyttö tuli iloisena kotiin ja kehaisi isälleen "Mie se valkolaista huijasin ku hää pillua vonkas ni mie persettä annoin".

Mies haluaa saada seksiä peppuun koska: Siitä aiheutuu jopa orgasmi. Tää on miehille kauhea tabu koska se yhdistetään homosteluun. Tietenkin homoilla on tuossa mukava bonus homostelusta.

Naisella ei ole pepussa mitään mikä yksistään aiheuttaisi seksuaalista nautintoa. Seksi on kahden kauppa tai vaikka viiden, mutta itse pitää osata sanoa mikä kiihottaa ja mistä tykkää. Aina ei saa kaikkea mutta jos edes saa pitää olla tyytyväinen. Eikä ole pakko antaa semmosta mistä ei tykkää. Seksi ei saa olla pakko eikä parisuhteen ainoa sauma. Eihän tuohon auta muutakuin kertoa miehellesi että haluat välillä kakkoseenkin parrua. Ja jos ei halua sotkua niin ostat sille kumeja, niin ei ällötä niin pahasti.

Oli muuten aika kakka idea käyttää peppupanossa kortsua, sillä paljaalla se pitää tehdä ja nauttia naisen tiukasta sulkijalihaksesta siittimen ympärillä. Yleensähän on että miehet jotka haluaa naisen peppuun, niin ovat bi sexuaalisuuteen taipuvaisia. Onhan se kuitenkin sama onko peppu naisen tai miehen kun sinne tuupataan.

Tai samoin handjob, ei väliä kenen käsi käy? Ja hei, parastahan on jos saa toiselle tuotettua hyvää! No niin, muna paskassa. Ei haittaa, seuraavassa varvissa suuseksiä, niin taas on kaikki puhdasta. Seksikin on vain lisääntymistä varten.

Jos ei halua lapsia, ei kannata sekstailla. Vanhainkodissa sit huomaa kuka paskoo housuihin. Anaaliseksiä ei edes mainittu riskitekijöiden joukossa. Hah,Tämän täytyy olla kaikkien provojen äiti. Salarakkaani Ansku antoi kerran peppuun, mutta en lauennut Olis ihan laueta naisen peppuun. Jos et saanut orkkua vaikka peppuun näpsäytit, monellakin naisella peppu vaan on tiukempi kuin pimppa. Kannattaakin suorittaa yhdyntä ensin pimpin puolella ja hetken päästä anukseen niin saat 2 siemensyöksyä pienellä aikaa.

Miehelles sanot, että nuolee persereiän hyväksi, työntelee ensin sormella, sitten peniksellä ja lopuks vielä suuhun laukeaa. Ei kun vaan tykitystä peräreikään niin että lätke käy. Saattaa kakka haista ja lentää mutta on sen arvoista joka sekunti. Muistakaa työnnellä pidemmän aikaa niin lähtee pahimmat kutkat.

Hommatkaa semmoinen anaalitappi pornoliikkeestä. Saat sillä vielä itseksesi työnnellä. Täytyy sanoo, että kyllä välillä ihmetyttää nää joihenki ongelmat. Siis senkun sanot sille miehelles, että mites ois. Tai sujautat ite vekottimen sopivampaan reikään tilanteen tullessa. Missä tässä nyt oli se ongelma? Sexi on ollu mulle nautinto ja nautinnon tuottaminen naiselle. Aloita "varovasti" ja pyydä että uusi miesystäväsi työntää takaapäin polkiessaan sormen peppuusi Nykyään suosiossa oleva anaalipano tulee pornosta, niin kuin posliini ja puumailuksin.

Te toistatte sitä minkä te omaksuitte nuoruudessanne viihdeteollisuudelta ja viihde menee koko ajan "eteenpäin". Jos haluatte tietää mitä nykynuoret tai omat teininne harrastavat vanhempiensa kustantaman viihdeteollisuuden opastamina, niin sieltä pornon eturintamastaan se selviää. Ottakaa kuvahausta filtterit pois ja kirjoittakaa hakusanaksi anal prolapse.

Se on se mihin nykyinen sukupolvi aivopestään. Jossain vaiheessa olisi hyvä laittaa stoppi tälle viihdepropagandan vaikutusvallalle Koko ikänsä käsikirjoitetuissa fantasiamaailmoissa eläneet voidaan aivopestä jopa väärinkäyttämään sukupuolielimiänsä, uskomaan tasa-arvoon, CO2-hömppään ja vaikka mihin älyttömyyksiin.

Ihminen on harrastanut seksiä varmaan sen muutaman miljoona vuotta, riippuen miten lasketan että kuinka kauan ihmisiä on ollut olemssa. Luuletko että anaaliseksi on uusi keksintö? Meinaatko ettei sanotaanko viimeisen Puhumattakaan että myös mies homoseksuaaleja on ollut "aina", muutama tuhat vuotta helposti. Luuletko ettei niille ole myös asia tullut mieleen?

Hienovarainen vihjailu on parempi keino. Eli ostat sellaiset tiukat legginsit, joissa lukee pepun kohdalla "Use this hole, pleaaaseee! Suomalainen Nainen ei pidä anaaliseksistä kun kaikki on niin Feministejä. Feministin mielestä pepunantaminen on naisen alistamista. Suomalainen nainen ei halua alistua sängyssä, toisin kun ulkomaalaiset naiset.

Suominaiset ei pidä Macho-miehistä, eikä alfauroksista. Lisäksi naiset pelkää, että miehet alkaa harrastamaan keskenään anaaliseksiä ja suomen kaikki naiset jää ikuiseen puutteeseen: Silloinhan suomi olisi täynnä vihaisia ja kiukkuisia naisia kuin naisvaltaisilla työpaikoilla nykyisin. Kyllä sitä olisi kauheeta kattoo. Jostain muistan lukeneeni erään ruotsalaisen antifeministi-naisen harvinaisuus sinänsä tuokin maininneen että sisimmässään lähes kaikki naiset tahtovat tulla raiskatuksi ja alistetuksi.

Iso pöyristynyt paskamyrskyhän siitä ruotsissa tietenkin nousi, mutta asiassa on varmasti vinha perä kun miettii kuinka kiimoissaan lähinnä naispäättäjät haluavat rahdata ulkomailta niitä "partalapsukaisia" ruotsiin ;.

Pyydät vaan reilusti, että naitko mua peppuun. Kiihoitat hänet ensin kunnolla, vaikka suullasi, sitten pyydät. Tuikkaa sille sormi anukseen! Siitä voit jo päätellä paljon. Jos ja kun se siitä tykkää, maksaa sen sulle joku kerta takas, korkojen kanssa.

Nimim "no huh huh", ihan hyviä kommenttejahan tossa on ollut. Sun kommenttis nyt ei edes vastannut kysyjän kysymykseen. Ei kun ajattelin kertoa, ettei minulla ole mitään seksijuttuja, vaan räplään hanskaan vähän väliä. Loppuunkulunut provo täällä peppuseksipalstalla http: Aloittaja, mulla on sulle valmis repliikki. Ei luultavasti huvita kun ei ole huvittanut tähänkään mennessä. Ehkä sillä on joku esto, esim luulee, ettei toinen halua varmaan puolet naisista ei halua , tai se ei oo koskaan kehdannut kysyä keltään?

Esim mä en koskaan oo kysynyt keltään muijafrendiltä, et haluisko ne, et vetäisin perseeseen, mut en vaan oo kysyny, kun ei oo tullut mieleen.

Ois ollut ihan jees, jos muija ois kysynyt ja takuulla oisin vetäny. Jatkossa varmaan kysyn, en oo edes aatellut, että toinen vois alkaa miettiä tällaisia. Veikkaan että ei huvita, nimittäin itse panen suoleen yhden illan hoitojakin. Jos ei ole sormilla kokeillut ja kysynyt, niin ei siitä ole anukseen panijaksi. Voi luojan tähden kun ketuttaa lukeakin tuota alkuperäistä kysymystä. Ei kannata kysyä kuin joulupukilta.

Minua ei ainakaan tarvii alle 20cm tuikkia kuin takapuoleen, a-rapussa sellaset sintit lähinnä kutittaa. Taitaa Kaisa tädin paikat olla vähän horot.

Kyllähän tähän mennessä cm kalua on pidetty ihan jees kokoisena. Mulla oli Kaisa-tädin tyylinen nainenjjossain vaiheessa. Torttuun olisi voinut melkein kahdella kädellä fistata. Kuitenkin pienimunainen Mehmet on niiiiiin ihana.. Ihan vaam rohkeasti työnnät sen perkele perseeseen t. Vaimo ainaski tykkää, välillä lyhyita aivan aukon alussa ja sitten taas pitkiä tyveen saakka.

Ihanan tiukkaa ja supistuksia, edellyttää tietty hyvää puhtautta. Hae itsellesi kokeneen peräreiänkairaajan tuolta: Jos minun eteen tulis persereikää tarjoava nainen niin minä ottaisin koivupiiskan ja vetäisin silleen että tuntuu. Joku järki pitää pervoillakin olla. Tarkemmin ajatellen ihan sama, kumpaa reikää se nainen tarjoaa kun meisseli ei ota eteen niin ei siinä auta se koivupiiskakaan.

Kyllä täällä on tullut nyt ihan tarpeeksi tallista kurinaa ja sokkelin kivitystä ja petattu sohva moneen kertaan Katrin melulla tai pimeällä kokkelilla, että olisi jo pulu katsaus paikallaan ja pyyhkiä kauhea pöly kivasta kokkelista ja suihkuttaa valukastikkeet Hellin kurkuista pois. Se kanaali seksistä ja Artun penaalista. Eikun rupareikä levälleen ja tattia torveen. Äijä reppana on kuusysissä haistellu persettäs ja todennut ettei tonne ikinä. Peseppäs anaaliosastos kunnolla ees joskus, jookos?

Kuka helvetti haluaa tunkea kyrpäänsä reikään mistä on tullut monien vuosien ajan haisevaa kakkaa? Ai se ensimmäinen on sitten parempi? Siitähän on valunut verta, hiivoja, kusta ja mietä lie mönjää. Sitä paitsi paskan avulla on moni kasvi kasvatettu, joita olet syönyt.

Voi jestas, herää itse idiootti! Ihmisen peräsuoleen ei kuulu työntää yhtään mitään. Ihminen ei lisäänny panemalla peräreikään. Miljoonat ihmiset ympärimaailman kärsii kaikenlaisista vatsa ja suolisto ongelmista ja peräpukamista. Tuntuu aikas vitun tyhmältä lähtä ottamaan riski että oma hyvin toimiva suoli kärsii. Toisekseen naisilla tuntuu olevan jokin harhakuva että heidän peräreikänsä olisi jotenkin houkuttelevan näköinen. Karvainen, ryppyinen, paskanpeitossa olevaan reikään en ikinä haluaisia panna, enkä oikeasti kykene ymmärtämään miten joku voi olla niin härö tyyppi että haluaa.

Olen jo päälle 50 ja ollut useita seksisuhteita. Vasta myöhemällä iällä on entisen ja nykyisen naisystävän kanssa kokeiltu anaalia. Kokeiluksi on kuitenkin jäänyt. Ei ole jäykkä parru mennyt oikein sisälle ja on kuulemma tehnyt kipeää liukkareista huolimatta. En ole siis saanut loppuun asti vietyä eli sooseja sisään. Ja haju ei ole oikein ollut miellytt'ävää. No minulle on kuitenkin 1 riitänyt niin kuin naisellenikin.

Ykköseen ja lujaa takaapäin on molempien mielestä parasta. Oraalihommat on parasta puolin ja toisin. Naiseni saa orkut ainoastaan suuhommissa. Luulen että anaalihommat on kuitenkin ttrendikästä ja varmaan monet siitä nauttivatkin. Ei kuitenkaan meidän hommia. Se mikä pepun antamisessa kiihottaa tulee korvien välistä!!!! Avainsana on Nöyryys ja Alistuminen toiselle täysin. Se tunne ei heti avaudu, vaan sitä täytyy työstää ajatustasolla pitkään, jopa vuosia. Satunnainen kokeilu ei anna juuri mitään nautintoa.

Suomen feministinaisilta se ei usein onnistu koskaan, mutta jos nainen kärsii masennuksesta, niin silloin hän pystyy ehkä nauttimaan. Jotta antamisesta nauttii, itseinhosta on usein apua. Itseinhoon liittyy usein tupakointi, lävistykset, tatuloinnit, ylipaino, syömishäiriöt, mustat vaatteet, raskas rock, koira jne.. Mitä vanhemmaksi ihminen tulee, niin hän alkaa kyseensalaistamaan perinteisen seksin ja alkaa etsimään vaihtoehtoisia toimintatapoja, jopa homoeroottisuuden.

Toinen heikompi aivopuolisko on homo ja toinen vahvempi on täysi hetero. Kun mies vanhenee tai on kännissä tämä vahvempi aivopuolisko väsyy kontrolloimaan heikompaa puoliskoa ja heikompi puoliusko ottaa vallan ja haluaa homostella.

Useinhan umpihetero mies homostelee kännissä mutta selvinpäin ei koskaan: Persepano on homojen hommaa. Muuten asiasta tulee tabu. Vaiettu tietoinen aihe, josta ei voi puhua. Mutta joka on kokoajan läsnä. Elä vaan sitä sille sano, että ex poras tryffeliin. Siinä olisi liikaa informaatiota sille. Kyllä se anaali reikä on ulostamista varten eikö niin?

Siihenhän se on luotu. Minä en kyllä kaluani siihen aukkoon laittais mistä lanta tulee. Eikö naisen värkki riitä siihen toimintaan? Homot pistää kalunsa siihen kun ei oo naisenvärkin reikää toista ei heterot. Minä en sitä tee eres käskystä jos, nainen sitä ehdottaa vaan sinne mihin kuuluu.

No entäs se ykkönen. Sinne jos tuikkaa, niin hiivat ja toisten äijien tartuttamat taudit ja streptokokit hyökkää varstan varteen ja kaluaa sen niin ettei jää kun ruoto jäljelle. Taitaa olla viisainta pysyä selibaatissa tai oraalissa. Nostat vai perät pystyyn ja kysyt kumpaan haluat sen kullis laittaa Mut meil olis viel parempi ehdotus tulet meille kimpaan niin saat yhtäikaa molempiin mä olen pillu mirs mut kaverini kari nai samalla sua anukseen olt täynnä kovaa munaa kunnolla.

Sano sille impolle miehelle että jos ei nyt tuu munaa perseeseen ni tää akka läks huaraamaan. Kun v luvulla oli tietty buumi näistä suolistohuuhteluista. Nyt vuosien jälkeen eräskin hoitsu kertoi kun oli vuosia käynyt pari kertaa vuodessa. Niin nyt sitten joutuu käyttämään vaippoja, kun suoli ei pidä. Tai toinen kertomus oli kun hänen siskonsa kertoi tässä kuukausi sitten, että miehensä kanssa harrastanut vuosia tätä peppu panoa ja alkaa olla samat ongelmat.

Tulee jo toinen vaippaikä! Olen kerran lukenut erään terveyskeskuslääkärin kovan kirjoituksen näistä touhuista. Minusta olisi nyt korkea aika lääkärien alkaa pitää melua. Koska vasta vuosien viiveellä nämä tulee esiin.. Mulla on liian iso muna, enkä sen vuoksi saa kotona anaalia. Elämäni aikana olen sentään kerran saanut. Sekin onneksi nykyisen vaimoni kanssa: Se mikä tässä touhussa on karmaisevaa, että kun 15 v tyttö alkaa harrastaa tällaista sexiä, ja saattaa olla useita viikonlopun aikana kuten eräskin lääkäri totesi.

Niin ei ihme jos vuotiaana ripuli paska lentää Miten ihmeessä 15 vee naisen anaaliseksi ja 20 - 30 - vuotiaan ruoansulatuksen toiminta kuuluvat yhteen?

Jos on taipumusta saada oireita spermasta peräsuolessa niin sitten käytetään kondomia. Provo yritti varmaan esittää, että anaaliseksistä seuraisi rengaslihaksen löystymistä ja ulosteinkontinenssia. Se on tällä peppuseksipalstalla iänikuinen vakioprovo. Asiaa on tutkittu ja lopputulos oli että ei pidä paikkaansa. Viimeksi keskusteltiin täällä, linkkien takaa löytyy lääketieteelliset julkaisutkin asiasta.

Paska prova tää täynnä! Kylläpäs on täällä nyt mielenkiintonen aihe eto kus ja paskareijästä ja jutut on viistossa,kun on aiheena sukkelin kielioppi. Ei kun kaikki yksinäiset ja varatut seikkailu mieliset kollit nyt Sorvan kylästä ja koko Suomesta jattu vihille.

Samoin Närvän kylässä ja koko Suomessa asuvat naaraat etsimään mallikukkaroita tai Penttilän anista. Eiköhän sitten saada taas koko Suomen väkiluku nousemaan.

Se joka on hurahtanut anaaliseksin nautintoon, ajattelee sitä koko ajan! Erityisesti se antava osapuoli, eli Botton. Yleensä hän nauttii suuresti alistettuna ja nöyränä olemisesta. Alistua vahvemman machon käsittelyyn. Hän nauttii jopa kivusta ja kovista otteista. Hän saa siitä suurta tyydytystä ja hänen itsetuntonsa kasvaa. Hän kokee, että hänestä välitetään oikeasti. Kun hän on ilman viikon, häntä alkaa ahdistamaan ja itsetunto huononee.

Kaikki tuntuu menevän huonosti ja hän on epävireessä. Työmotivaatio, ahkeruus ja luovuus on hukassa. Hän tuntee itsensä täysin mitättömäksi. Hän tuntee olevansa täysin alfauroksen hallinnassa. Sitten kun saa miestä, hän on kuin toinen ihminen, iloinen, toimelias ja itsetunto huipussaan. Hän on usein naimisissa ja tupa täynnä lapsia. Tälläinen botton voi joutua helposti myös kiristyksen kohteeksi esim. Kun käyt paskalla, kuuluu pyyhkiä suuntana pois sukuelimistä. Joten ei ole tarkoitettu perseen bakteereita sinne.

Silkka provo alootus joltain pervolta, mieheltä, ei naiselta.. Ei pidä mennä lankaan, et kukaan tulis valittaan näille palstoille moisesta, eli provo mikä provo. Joillakin miehillä on "sairaalloinen pakkomielle" panna persreikään, tai ainakin tunkea sinne jos jonkinmoitsa kapulaa Niil miehillä on biseksi lähempänä kuin pelkkä heterous. Kantsii varoa jos näyttää et persreikä kiinnostaa enempää.

Sen sorkkiminen tietää monia sairauksia ajan kanssa.. Tahdon minäkin poikaystävältäni heteroseksiä, mutta en uskalla pyytää, kun en tiedä onko hänellä se. Onko naisenne vagina niin löysä että ette tunne oikein mitään? Vai onko teillä vaikeus saada normaalisti orgasmia, pitää jyystää ja jyystää älyttömän kauan? Mikä on se SYY? Miettikääpä miltä itsestänne tuntuisi jos peräsuoleenne työnnettäisiin valtava dildo, jos vaaditte naiselta anaaliseksiä niin ottakaahan suurikokoinen dildo mukaan ja nainen saa sitten työntää sen teidän peräaukkoonne ihan kokonaan.

En tiedä miksi osa naisista suostuu anaaliseksiin mutta tuskin siitä syystä että se oikeasti tuntuisi yhtä hyvältä kuin emätinseksi. Syitä voi olla erilaisia, esim. Pornoa kun katselee niin tuntuu ettei miehet laukea enää ollenkaan vaikka mihin reikään työntäisivät, monesti hoitavat itse käsin itsensä loppuun asti. En tiedä kuinka leikattuja nämä filmit ovat mutta jos oikeasti mies laukeaa noin vaikeasti niin mikä siihen on syynä?

Liiallinen seksi vai jokin tunnottomuus elimessä? Piti vielä sanoa että homoille suon tämän asian koska eihän heillä ole muutakaan reikää. Mutta miksi heteroiden pitäisi harrastaa anaaliseksiä? Yksi tuolla kirjoitti hyvin että tunne on kuin paskahätä olisi, uskon sen, nauti siinä sitten seksistä kun luulet kokoajan ulostavasi: Että viitsiikin kirjoittaa tänne kun alaikäiset pääsevät tänne kumminkin lukemaan.

Meikäläisellä ei kyllä kestä kuin muutama minuutti,kun kalu laukeaa ihan ns. Vaikka kuinka koetan pidätellä ja olla katsomatta naisen kaarevia muotoja, niin minkäs teet,jos meinaa tahtomatta vain purkautua. Laukeaminen on myös herkässä,kun välillä yrittää käsillä naiselta rintoja hyväillä. En tiedä sitten onko naisissakin sellaisia,jotka saa orgasmin muutamassa minuutissa?

Ehkä se on mahdollistakin,jos osaa tehdä naiselle esileikit hänen toivomalla tavallaan. Olen kuullut joidenkin miesten kertovan tai kehuvan,että he on jyystäneet naista muka yhtä soittoa kolme tai jopa neljä tuntia.

Onko näin pitkä aika edes mahdollista esim. Kuulostaa uskomattomalta ja kestääkö kunto työskennellä edes semmoista aikaa? Samaa asiaa minäkin olen aina miettinyt,mitä yllä kirjoittanut nimimerkki "ymmärryksen puute" ihmettelee kun katsoo porno filmejä,ei niissä miehet laukea ei sitten millään. Onko ne leikattuja filmejä,vain onko miehet niissä harrastaneet seksiä niin paljon elämänsä aikana ja kokeneita,että ei orkut tule naisen suusta,rintojen välistä tai alapään kummastakaan reijästä? Sehän tiedetään että miehellä penis paisuu ja muuttuu kovaksi ja pitkäksi siitä,kun veri pakkautuu siittimeen runsaampana,kuin ns.

Voiko veri olla joillakin neljä tunti jyystävillä miehillä yhtä runsaana koko ajan alapäässä,että vehje ei välillä veltostu? Odotan kommentteja ja vastauksia kokeneilta seksin harrastajilta. Sulla on ennenaikainen siemensyöksy mahdollisesti tai sitten ei.

Riippuu jäykistyykö peniksesi välttävään erektioon. Otappa pieni annos joka päivä jotain SSRI antidepressiivi lääkettä esim. Menee pari viikkoa kun tilanne normalisoituu. Psykiatrit kirjoittaa tähän usein juuri näitä lääkkeitä. Jos olo kovin tukala sisäänajovaiheen aikana, voit pyytää lääkäriltä pienen määrän bentsoa helpottamaan oloa. Jos olet sinut nopean laukeamisesi kanssa älä tee mitään, koska voi käydä niinkin, etenkin lääkkeen alkuvaiheessa, että joudut jyystämään tovin.

Tarkoitatko oikeasti että hän työntelisi kikkeliään pyllynreikääsi?? Ei mitään kikkeliä vaan ihan oikeeta kyrrpää! Ja perrseeseen sitä pitää saada! Kunnon perrsepano ratkaisee kaikki onkelmat. Provojen määrä viime päivinä tässä keskustelussa johtuu siitä, että tämä nostettiin Suomi Nyt se on listalla viimeisenä eli seuraava uusi aihe siirtää tämän takaisin unholaan.

Ja pervot heiluu, ja tämäkin peppupanokirjoittelu siirtyy historian hiljaisuuteen. Olipa terävä oivallus, keksitkö sen ihan itse vai auttoiko joku?. Se on kylläkin varmaa, että peppupanot jatkuu vaikka viestiketju hiipuu. Kerro rohkeesti hänelle asiasta, olen satavarma että hän suostuu: Hyviä neuvoja olet jo saanut paljon.

Kauhistelijoille voin kertoa että useampi nuori tyttö otti oma-aloitteisesti suuhun luvulla ja yksi pyysi kakkoseen heti immenkalvon puhkaisun jälkeen. En suostunut kun ei ollut pesumahdollisuutta pakettiautossa. Nyt 60 iässä olen varovasti ehdottanut kahdelle sex kumpp.

Kumpikin suostui ja kummankin kommentit olivat kokeilun jälkeen saman suuntaisia. Sanoivat nyt ymmärtävänsä miksi homot sitä niin innolla harrastavat. Ikävänä seurauksena tosin sain toiselta syyliä k: Hoitona apteekista normaali syylänpoistoaine. Anaali oli yllättävän karkea ja tiukka paikka, tarvii olla sitkeää liukkaria. Yllätys oli että kumpikin olivat innolla mukana ja kumpikin sanoi olevan ensikertaa touhussa.

Iät meillä kaikilla yli 60v. Mikä halu ihmisillä on tunkea munansa reikään mistä joku paskoo? Kasvattakaa minua ihmisenä ja kertokaa miksi? Koska se tekee hyvää. Laita etusormi korvaan, siihen reikään noin 1 cm syvälle ja ala viputtamaan sormea korvassa Ja jos tämän teit työpaikalla, niin kyllä pepputouhut onnistuu kotona jos kumppanikin haluaa Houkuttele häntä vaikka kokeilemaan sun pyllyä ekakerran vaikka sormella.

Nainenkin voi kiihottua peppuseksistä ja haluta sitä. Orgasmi peppuseksissä on itselläni todella harvinaista, mutta olen sen kuitenkin kokenut ilman muun paikan yhtäaikaista kiihotusta. Olen kyllä muutenkin "helppojen orgasmien ihminen". Teinivuosieni salaleikki oli ikivanhassa linja-autossa hommailla itselle orgasmi penkin värinästä.

Kalusto on linja-autoissa uusiutunut ja itselläni vanhentunut. En tiedä vieläkö tuo onnistuisi. Se oli hauskaa touhuilla salaa muiden takana: Ehdotin sitä aikaisemmassa parisuhteessani ja se oli entisen mielestä likaista homojen hommaa, tosin tämä entinen ei edes halunnut suuseksiä koska se tuntui liian hyvältä.

Nykyisen mieheni kanssa peppuseksiä on harvakseltaan ja varmasti eniten siitä syystä että kaikkea seksiä on meillä harvakseltaan. No nyt voi sitten joku peppufobinen älähtää, että itse olen aiheuttanut kun olen peppuseksiä ehdottanut.

Kyse ei ole siitä. Minun mieheni varmaan haluaisi jonkun kiltin koulutytön näköisen, pienirintaisen enkelin verhoiltuna valkoiseen pitsiin. Ei sitten mennyt ihan haaveiden mukaan ja vierellään on isorintainen isopeppuinen nainen isoilla haluilla joka pukeutuisi mielellään pinkkimustaan. Hieman kaukana on meidän halut toisistaan, mutta niillä on mentävä mitä on annettu. Seksimme on nautittavaa silloin kun sitä on, että ei muuta valitettavaa kuin määrä.

Nahka- homo raaka threeway Paddy- eli raakariisin O! Fisting Double hitter Sotilaallisen selkäsauna kanssa vyö Perverssi vääristäisi homo nahkaa housuja nauttii fucking slave lukittava solussa pahimmassa sadomasokismista seksivideo Nahka- Daddies Bareback Repimällä jätkä farkut sekä pyllyyn hänen Sotilas sekä kuumaa homo nahasta Alkuun Asut sekä Nahkaa Nahka strapped Gay kaveri imee munat Naked homoille syvä sukupuoli ja vapaa homo pornoa nahka ja lainsäädännön ensimmäinen Nynny Sexy Nahkapäällysteinen Show Nahka- karhun voiteiden perseeseen Nahkapäällysteinen Päällystysvalssaus Mustat homoille ottavat Anal Ilman satulaa nahka homo seksiä Nahka- homojen double penetrationia videolle Blake asettui t Gay hairy nahan sekä thaimaalaisia miehen ja Musta mies porn ensimmäinen mph Dylan sekä Dominic kestävät metallin teline Kognitiivinen Stud saavat balls murskataan kiristin Orja Juokse 2 vuodesta Nahka sekä satulaa perverssien Homo- nahasta vanha suojus pöytäkirjan klubivisiittien Days Of Strai Homo nahan ilmoitukset hot homojen julkisten Sukupuoli Lataa homo opettaja ja boy anaaliseksiä vid ja gay nahan se CBT Murskaan minun Alaosat palloa ruuvipuristimeen sekä tunkilla hän iso kalu.

Lihaksikas kaveri In Leather Slutty Leather Fetissi Gay Nyrkkiä Fortunate S3- Homo nahkapäällysteinen tapit cum Nautin siitä kun Fellows pysähtyvät minä Free miehistä kohdevalo pissing Gay täysipituinen Daugthers vanha kiiltonahkaa saappaat Emo twink nahka tgp homojen ensin aika He ovat on haljennut Kirjautuneena Slave Pojan jengi Bang ja Näihin kahden miehen nahkaa Juva nauhat jakamista sikari- , kalu sekä Guaca - Mies Kasta Nahkaa joukkolainojen twink edessä vittuile hän orja Häikäilemätön päällikkö rankaisemiseksi kahden homo orjien Hairy Ashley lähtee polvisukat saappaat Hänellä leikittelee hänen Seksivälineet Nahka Karhut 1 Nasty ja äärimmäisen kukko ja pallo kidutuksen tässä homo BDSM toiminta Master vittuile Slave Satulaa Dungeon orgia - Scene 2 Hot gay Hän pääsee Leikittelimme jossa selkeälinjainen kaveri , määräsi pelin nahka Upea homo- wearing nahan imee part1 Master KäyttääCrop lyödä häntä alistumaan Fetissi nahkapäällysteinen Bear anally Amir Mikään ei päihitä kuin tuntumaa nahan viereen

.

: Isot homo kalu seksi kalu täynnä

Isot homo kalu seksi kalu täynnä 494
MIES ETSII HOMO KULLIN HIERONTA Ettet vain sattuisi olemaan joku tirskuva pikkutyttö, joka on ensimmäisen kerran kuullut sanan "anaaliseksi", ja sepustelee täällä omiaan. Mutta kun tilataan, niin mieshän toimittaa. Eiköhän sana ole suomeksi anaaliseksi? Ikävänä seurauksena tosin sain toiselta syyliä k: Jos mies ei muka halua peppuseksiä naisen kanssa niin jo on kumma! Heillä vaiva johtuu enimmäkseen synnytysvaurioista jopa vuosikymmenten takaa ja se ilmenee usein vasta vaihdevuosien yhteydessä. Nahka- Daddies Bareback
Isot homo kalu seksi kalu täynnä Hairy Ashley lähtee polvisukat saappaat Hänellä leikittelee hänen Seksivälineet Drake ottaa Piekseminen Dan Se joka on hurahtanut anaaliseksin nautintoon, ajattelee sitä koko ajan! Miehen peppureikä tuli kuvioihin. Grrr, katsokaa kuinka räjähtävän maskuliininen ja alkukantaisen komea ytm esiintyy seuraavassa videossa: Kaikki muu on propagandaa. Aviomiehellä sen luokan mela,et ei kiitos pyllyyn!
MYYN PIKKUHOUSUJA SEKSITREFFIT HOMOSEKSUAALISEEN KUOPIO Ei sitten mennyt ihan haaveiden mukaan ja vierellään on isorintainen isopeppuinen nainen isoilla haluilla joka pukeutuisi mielellään pinkkimustaan. Itse olin ihan tyytyväinen ihan perinteiseen ja suuseksiin, mutten koskaan kieltäytynyt mistään kuten hänen peppureikänsä nuolemisesta ennen peppuseksiä, joka ei minusta ollut muuten kiihottavaa millään muulla tavalla kuin sillä että hän halusi minun tyydyttävän häntä niin. O Kai olette tietoisia että naisen kahden reiän pöpöt ei saa mennä sekaisin??? Joku ohut anaalitappi viel menis mutta ei kalu. Pornoa kun katselee niin tuntuu ettei miehet laukea enää ollenkaan vaikka mihin reikään työntäisivät, monesti hoitavat itse käsin itsensä loppuun asti. Nopeus on valttia seksissä. Kyllähän tähän mennessä mies etsii hot fuck homoseksuaaliseen kalua on pidetty ihan jees kokoisena.
Isot homo kalu seksi kalu täynnä

Ruskea valkovuoto eläin homo porno

LAURILAN GAY LOMAMÖKIT ILMAINEN KALU VIDEO